shopify
analytics tool

Zvon: Pazvante din nou cetăţean de onoare

Un zvon, o soapta...

Un zvon, o soapta...   Deşi nu am intrat în posesia unor documente negru pe alb am aflat din surse credibile faptul că mai multe decizii ale primarului şi hotărâri ale Consiliului Local Tecuci au fost anulate în urma adreselor formulate către Prefectură şi instanţele de contencios-administrativ. Una dintre hotărârile CL anulate ar fi cea din august cu privire la retragerea titlului de cetăţean de onoare al consilierului local Vasile Dănăilă Pazvante. În proiectul de hotărâre se imputa faptul că titlul i s-a acordat prin vot deschis şi nu prin vot secret aşa cum prevedea regulamentul deşi toţi cetăţenii de onoare au fost ”unşi” astfel. Se pare că au mai fost invalidate deciziile primarului (sau o parte din acestea) prin care funcţionarii din administraţia locală au fost mutaţi de pe un post pe altul. De asemenea au fost anulate o serie de hotărâri din cadrul a două şedinţe de îndată, din octombrie şi noiembrie 2012 (dacă nu chiar şedinţele integral, încă nu avem informaţia exactă). Şedinţele de îndată se convoacă în mod normal în cazuri de maximă urgenţă.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

8 Comments on "Zvon: Pazvante din nou cetăţean de onoare"

 1. Vorbeste lumea ca D-l Danaila l-a luat pe D-l Vita purtator de cuvant,ca in Tecuci nu-l mai suporta nimeni.A ramas si fara ziar {Observator}si fara Info Tecuci.Il admir pe Cristi Pohrib,asta a scris versuri,a fost reporter alA1 in Moldova,nu ca acel Vita care cersea sponsorizare.Timpul rezolva totul,fiecare pasare pe ziarul si sit-ul lui se auto distruge.

 2. Atat Orasul Tecuci cit si parcurile arata ca dupa un razboi ,dar asta nu de astazi .Asa arata de cind Primarul Iubit de tecuceni EDUARD FIKY nu a mai facut nimic,ci din contra a ajutat la demolarea orasului,a incurajat coruptia si a sprijinit-o cit a putut.Daca in fiecare an din cei 8ani de mandat primarul asfalta cite o strada si cite un trotuar cum a facut in ultimul an inainte de alegerile pe care le-a pierdut nu am fi ajuns aici.Nu uitati ca sa se miste ceva in acest oras trebuie si noi cetatenii orasului sa participam la sedintele din primarie care sunt publice,sa nu acceptam sa fim mintiti,sa fim corecti si civilizati,sa reclamam functionarii care nu isi fac treaba,sa uitam sa mai dam spaga ,sa uitam sa intervenim pe linga unul sau altul pentru a rezolva o problema mai repede decit asteptand legal,si nu in ultimul rind sa ne cerem imperativ drepturile.Numai asa se vor schimba lucrurile :luand noi masuri,schimbandune atitudinea si comportamentul,comportandune ca niste oameni civiliztai .Este greu dar nu imposibil.

 3. si eu vreau cetatean de onoare ca am platit taxe si impozite sa se lafaie smecherii lor din partide

 4. Tovarasilor, propun sa se faca dreptate ,sa ne faca pe toti Cetateni de Onoare „ce mama ma-sii”, ca fiecare am contribuit cu ceva la bunastarea Tecuciului, eu am vopsit bordura din fata blocului, vecinu a varuit copacii si tot asa ….. toti am facut cate ceva, NU MERITAM CU TOTII SA FIM CETATENI DE ONOARE ?

 5. Este un act de dreptate față de Pazvante. Ar fi un act de dreptate față de niște salariați care au fost/sunt tratați cu dispreț de un om bolnav de putere. A fost un abuz ca și multe altele ale actualei administrații țucheliste. Nu poți Uitați-vă cât de jalnic arată parcul după plecarea lui Vasile Pazvante…

  • Nici mie nu-mi place parcul, dar nu inseamna ca ma innebunesc de dorul lui Pazvante! O alta mana de om gospodar, ar face ceva si in parc, si in orasul asta!Dar de unde mana, de unde gospodar! Parcul si orasul arata jalnic, nu pentru ca a disparut „maria-sa” Pazvante, si pentru ca a aparut „maria-sa” Tuchel!
   Cat despre actul de dreptate fata de Pazvante?! Ma lasi?!.. Oameni ca el ar trebui ridicati in slavi? „reabilitati”? El ar trebui sa fie modelul nostru?! Imi pare rau, dar nu merita respectul meu!

 6. Pentru o confirmare a acestei stiri puteţi accesa urmatorul link:

  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=121&d=MTIxMDAwMDAwMDAwNzk0NzI*

  Pentru mai multe informaţii despre prcesele în care este implicat UAT TECUCI click aici:

  http://portal.just.ro/InstantaDosareLista.aspx?idInstitutie=121

 7. Asta daca primarul nu va fasifica si procesele verbale de la respectivele sedinte de consiliu. Eu nu inteleg de ce prefectura nu il obliga pe primar sa respecte regulamentul de functionare al CL.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!