shopify
analytics tool

Zvon neconfirmat: Daniel Ţuchel a fost suspendat !

Daniel-Gerhardt-Tuchel

Începând de joi, a fost lansat în piaţă un zvon pecum că primarul în funcţie Daniel Gerhardt Ţuchel a fost suspendat de prefectul judeţului. Acesta, s-a intensificat de la o zi la alta. Astăzi telefoanele au sunat ca la “112”. Am încercat să luăm legătura cu primarul Ţuchel, dar fără succes. În final două surse de încredere au infirmat zvonul. Prin urmare, dorim să-i liniştim pe tecucenii îngrijoraţi de soarta primarului (ales de 56% din aceştia) că, mai mult ca sigur luni va fi pus pe treabă, la încasat taxe şi impozite, să cureţe tecuciul de şmecheri şi să se bată cu presa ostilă dar inexistentă.

[poll id=”3″]

12 Comments on "Zvon neconfirmat: Daniel Ţuchel a fost suspendat !"

 1. Fereasca d-zeu sa fie real acest zvon, nu ca-l sustin pe tuchel ,dar fereasca d-zeu si maica domnului sa-l avem pe p…..l de radovei interimar, nu vreau sa ma gandesc cum va arata tecuciul condus de marioneta radovei.Psd chiar nu aveati un om pe care sa-l fi pus in locul prostului de radovei?

 2. Roset Ionel Gioni | 25 martie 2014 at 20:01 | Răspunde

  Domnilor “comentatori” v-as fi foarte recunoscator daca ati avea atitudine fata de vechiul obicei ce stapaneste Romania in a da SPAGA. Dar va mai intreb domnilor cui trbuie sa denuntam aceste obiceiuri, daca cei ce ar trebui sa ia act de probele si denunturile noastre, nu fac altceva decat sa ascunda adevarul? Recomand tuturor ROMANILOR ce doresc o viata cu adevarat fericita, daca nu lor macar copiilor si nepotilor, sa nu se mai lase manipulati de mesajele TV, de trompetele politice, etc si ne scoatem din minte ideea de a rezolva problemele intampinate, cu ajutorul spagii.

 3. Urasc pe tuchel | 24 martie 2014 at 22:27 | Răspunde

  @Privatul – daca taceai, filozof ramaneai. In acest articol se vorbeste de suspendare, nu de “demitere”

 4. Acelasi zvon a fost si in 2012 cand 7.400.000 de cetateni ai Romaniei au raspandit zvonul ca Basescu este demis…. DOMNILOR FITI SERIOSI, am pretentia ca aveti cel putin 8 clase si nu dati curs la asa fantezie, ca si Basescu, primarul Tecuciului este primar ales … de demis doar ELECTORATUL o poate face in 2016, dar pana atunci mai este …

 5. @carcotasul:
  Ma critici, si ai dreptate. Recitindu-mi comentariul, si mie mi s-a parut cam nereusit deoarece am exprimat neclar ideile pe care doream sa le subliniez, dand impresia de toleranta.
  De fapt, nu mila fata de Tuchel era ideea, ci teama ca la noi, ca si in toate Romania, nemultumirea si furia sunt dibaci canalizate catre o persoana sau alta, iar sistemul ramane neatins. De fapt, doream sa subliniez doua idei:
  1) „Grija” partidului aflat acum la putere de a ne scapa de Tuchel ma indigneaza cand se stie ca si ei, cei care chipurile vor sa ne faca acum „dreptate”, s-au imbogatit prin spolierea orasului si nu-mi da pace senzatia ca seful lor comun, mafia, numeste si schimba alternativ vinovati de serviciu ca sa avem noi de lucru.
  2)Inafara faptului ca Tuchel a dat multe motive de indignare, nu trebuie sa ignoram vinovatia care apartine consilierilor locali, aparatului functionaresc si fruntasilor politici ai partidelor care l-au sustinut. Acestia din urma, ca si unii consilieri locali au vazut in oras o mare placinta de impartit intre ei. Functionarii primariei, cu unele exceptii, sunt comozi, incompetenti, cu gandul la peschesuri si au uitat de mult, daca au stiut vreodata, ca sunt servitorii comunitatii locale.
  Daca, in mod miraculos, un idealist ar deveni primar, ori l-ar corupe, ori l-ar rejecta.

  „Sistemul” care a distrus Romania s-a impartit in cateva partide care, sub false etichete politice, alterneaza la putere, iar noi suntem in culmea satisfactiei ca ii putem „pedepsi” cu votul, ca ii scoatem de la putere, iar peste cativa ani ii „pedepsim” pe ceilalti si asa mai departe… De aproape un sfert de secol de cand ii tot „pedepsim” schimbandu-i pe unii cu ceilalti, toata industria tecuceana a disparut, o multime de cladiri, terenuri au iesit din patrimoniul public si au intrat in proprietatea unor oameni ai sistemului. Langa Primarie, sub nasul ei, pe o cladire, cred ca in stil neoromanesc, troneaza o pancarta cu „de vanzare”. Cladirea apartinuse municipalitaii, iar ansamblul cladire romaneasca–pancarta–primarie poate fi considerat o metafora a zilelor noastre.

  • Referitor la functionari din primarie, pe care dumneata îi ataci, în cea mai mare proporţie sunt adusi de Ţuchel. Nu ştiu câţi; 50- 60 oricum destui.Toţi şefii de servicii şi de birouri, contabil şef, secretarul primarie, jurista, ş.a. sunt aduşi, ca mari specialişti de la Ţepu. Doar arhitecta şefă şi Trifan au scăpat epurărilor USL-liste. Bănuiesc că după ce ajungeţi dvs. la putere ( sub acest pseudonim se ascunde sigur un politician), o luaţi de la capăt, aduceţi încă 50-60 de specilalişti , şi o să duceţi oraşul … în rai.

 6. Trandafir de Tecuci | 24 martie 2014 at 08:50 | Răspunde

  Tuchel nu e vesnic.Tuchel a venit pe valul maniei populare.Din pacate si pentru el dar mai ales pentru noi s-a dovedit ca n-a fost altceva decat un balon de sapun umflat pana aproape de spargere.Ca sa faci ceea ce a facut el iti trebuie extrem de multa abilitate si minte.Nu avea nici una nici alta.Cred ca mandatul lui de patru ani este mult prea mult pentru un Tecuci si asa distrus. Nu putem decat sa speram ca la toate atentionarile Curtii de Conturi cineva (?!) se va sesiza si le va raspunde acestora.Pana atunci ar trebui ca presa (care mai licareste) sa ne arate ce inseamna un inlocuitor al lui Tepu…pardon,Tuchel.Pentru ca altfel iar o luam de la capat cu alt Edi ,si alt Tuchel…

 7. dinescu cornel | 23 martie 2014 at 21:38 | Răspunde

  Oamenii buni acest individ s-a comportat la fel de mizerabil si in cei 8 ani de mandat de primar la Tepu. Insa lumea nu vroia sa asculte ce spuneau locuitorii din Tepu, au ascultat de minciunile propagandei useliste, si uite unde s-a ajuns.

 8. Sunt profund dezamăgit! Învățat fiind cu lucide analize făcute de @Lucid, sunt oarecum descumpănit după lectura ultimului comentariu a celui pe care-l apreciez ca fiind unul dintre cei mai realiști comentatori tecuceni.
  În ceea ce a spus în comentariu de mai sus sunt amestecate mai multe planuri ale problemelor care privesc administrația publică locală, viața politică și calitatea persoanelor care populează aceste componente ale comunității noastre. Nu sunt de acord cu teoria conform căreia primarul Țuchel este o victimă a partidelor politice existente, în speță a PNL Tecuci. Din contră, el este ”vârful de gamă”, ultimul produs și cel mai reușit al evoluției politicilor de gașcă care s-au generalizat pe tot eșichierul politic și pe orice palier al acestuia. Țuchel nu poate fi o victimă, sau un prizonier al acestui sistem, ci este rezultatul firesc al evoluției sistemului de găști politice și a direcției greșite în care se îndreaptă politica în țara noastră.
  În primul rând el nu a aterizat în acest sistem, ci a intrat prin propria voință în urmă cu mulți ani, și-a dorit să fie acolo, pentru că a întrezărit unica lui posibilitate de a se face remarcat în viață, unica posibilitate de a ieși la rampă în viața publică și de a-și satisface imensul orgoliu ce-i este caracteristic. A văzut vehicolul-gașcă care întâmplător s-a numit PNL Tecuci, s-a urcat în el, a ajuns la manete și butoane tocmai folosindu-se de indivizi ca Hulea, Papuc, Grosu și Gălbenuș, care între noi fie vorba au mai pupat și alte ghiuluri, au mai slujit și la alte curți numai pentru a rămâne bufonii, paharnicii, sau zapcii respectivilor conducători.
  Stimate @Lucid, cum crezi vreodată că acest individ profund contaminat de aroganță, parvenitism, interese financiare și eschibiționism public ar putea fi consiliat de no-name politici, sau ca persoane fizice ca cei enumerați mai sus? Nu, cunoscându-le capabilitățile s-a folosit de ei să ajungă la butoane, iar după aceea a încercat să-i țină în viață și în gașcă perfuzându-le interesele în funcție de ce-și doresc aceștia : bani, funcții, îngânfare. Deloc nu și-a propus să recupereze cheltuieli anterioare din banul public făcute de-a-n-boulea de fostul primar, sau să ”defrișeze” aparatul funcționăresc din Primărie în ideea de a face administrație performantă. Nu, a vrut pur și simplu să găsească motive să creeze perdele de fum în spatele cărora să cheltuiască la fel de necugetat și împotriva interesului comunității banul public și să aibă pretextul de a-i înlocui gașca lui Finkelștain cu gașca sa. Nu se poate numi curățenie când înlocuiești baliga cu puroiul!
  Nu poate fi numit victimă niciodată pentru că el și-a dorit ”pe persoană fizică”-vorba unui ”clasic al politicii românești- să fie acolo, să fie ”capo de tuti cappi”, să dea ordine și nu să primească ordine așa cum i s-a întâmplat în armată, singura lui profesie adevărată fiind cea de ”căprar”!
  Nu, @Lucid, acest om nu ar fi funcționat niciodată normal ca primar în orice condiții, pentru că el este pătruns de ”cancerul și patologia” vieții politice românești, la care sistemul de selecție se bazează pe vânzare-cumpărare, pe incompetență, parvenitism, gașcă. El este produsul ultim în evoluția de până acum a acestui sistem și se mișcă în interiorul lui cu un aplomb care în cele din urmă i-a anihilat orice urmă de onestitate, decență, respect și l-a dus în situația în care se află astăzi. Îl vezi cumva Lucid pe Țuchel lăsându-se consiliat, sau acceptând sfaturi de la cei pe care i-am amintit mai sus? Niciodată! Eventual s-a folosit de ei și dacă situația și viața îi va permite îi va arunca din vehicol cu prima ocazie pentru a trece singur linia de sosire a glorioasei sale cariere.
  Totuși trebuie să fii atent unde este această linie de sosire, pentru ca nu cumva ADN-ul să nu-i fie verificat de DNA, deși cred că din acest punct de vedere punctul ireversibilității acestui proces a fost trecut deja. El a fost de la început orbit de orgoliu, aroganță, interes și calcul meschin pentru a observa că în permanență a fost un intrus al comunității în vârful căreia s-a cocoțat, pe care n-a înțeles-o, n-a iubit-o și căreia nu i-a dorit binele niciodată. Spui că ”după colț îl așteaptă cu măciucile pregătite foștii aliați”! Cred că te înșeli : în acea zonă nu prea mai există oști serioase, pentru că a avut el grijă cumpărând capul să distrugă corpul. Oricum pentru el nu există în bagajul cognitiv noțiunea de partener, de aliat, ci există numai el și ”lucruri” care ori pot fi cumpărate, sau distruse și aruncate.
  Într-un singur loc ai dreptate, Lucid : viețuim într-o junglă, din păcate cel căruia încerci să-i găsești circumstanțe atenuante este ”prădătorul suprem” este în vârful piramidei trofice al sistemului politic și administrativ actual, este Thyranozaurus-Rex. Nu ne entuziasmăm că pică ăsta și vine altul, conform zicalei ”căderea regilor, bucuria nebunilor!”, dar din păcate este o evoluție firescă, nu putem supraviețui ca și comunitate conduși fiind de un ”dinozaur” flămând și fără scrupule și noi simpli cetățeni ca niște pigmei ce suntem să-i vorbim despre morală, respect, sau despre alte lucruri frumoase când noi de fapt constituim ”meniul” lui de fiecare zi.
  De cele mai multe ori societatea sau bunul Dumnezeu găsește antidotul necesar ca pe ansamblu comunitățile să poată merge mai departe. De obicei acești ”dinozauri” cad victimă propriilor defecte. Ce este sigur e faptul că atunci când cad ei se află acolo unde și-au dorit și nu sunt victimele întâmplării, ci sunt înfrânții propriului sistem pe care l-au construit.
  Îmi este lacrima prea prețioasă pentru a o irosi pe ”jigodii” căzute! Cel mai bun lucru este să privim înainte, să învățăm din faptele ce ni se întâmplă și să înțelegem că în evoluție ”moartea” este o etapă și un pretext al vieții ce urmează.
  Fiți deștepți și fără frică!

 9. Admin, am foarte multe lucruri sa-i reprosez actualului primar: banii cheltuiti pe prostii precum paranghelile de Craciun si Anul Nou, strazile lasate de izbeliste, balamucul legat de platirea taxelor, folosirea aiuristica a cladirii primariei, ingamfarea, atitudinea fata de presa… Totusi, sa-i acordam niste circumstante atenuante.
  Cum sa-ti tii firea cand aterizezi intr-un mediu atat de corupt? Cand principalii tai sfatuitori sunt nuste vulpoi batrani care vaneaza doar profitul, care iti toarna in urechi otrava despre toti ceilalti, ca sa te lege mai bine de interesele lor? Ce fel de primar poti sa fii cu sfetnici ca Papuc, Hulea, Grosu sau Galbenus?
  De cand a venit si-a dat foc la valiza propunandu-si sa faca cercetari privind cheltuieli anterioare si, mai ales, sa faca defrisari in aparatul functionaresc din primarie. Stiu cata incompetenta, lene, coruptie si cata intrigaraie cuprinde acest aparat. Stiu si cat de necesara curatenia generala aici. Dar ce curatenie poti face cand cei mai corupti dintre ei stiu sa-ti toarne minciuni in urechi, zapacindu-te? Cum sa controlezi vechile nereguli, cand apropiatii tai te infunda in si mai rele decizii?
  Nu stiu daca fara acest mediu nenorocit primarul ar fi functionat normal, poate ca e hot, poate prost. Dar oricum nu a avut nici o sansa. Si chiar daca s-ar fi dezmeticit, il asteapta dupa colt, cu maciucile pregatite, decisi sa-i dea lovitura de gratie, fostii aliati, si mai avizi de putere acum cand primarul aproape ca isi da duhul.
  Intr-o asemene jungla traim. Sa ne entuziasmam ca asta pica si ca urmeaza sa-i ia locul un si mai mare sacal?

 10. Îmi doresc cu ardoare ar…ea acestui individ PERICULOS pt comunitatea noastra cât si pentru integritatea fizica a celor care îi stau în jur, cunoastem bine actele de violenta din campania electorala, limbajul injurios pe care îl foloseste si nenumaratele f…de fiscale produse Tecuciului. Nu m-am bucurat niciodata de ar…ea unui om nici macar de ar…ea lui Adrian Nastase sau Decebal Traian Remes, dar daca va fi ar…at acest individ (si va fi!) ma voi bucura enorm de mult. A bagat multa zizanie printre tecuceni, a creat intrigi, a tulburat toata comunitatea tecuceana. La pu…ie cu el!

 11. salariat din primarie | 23 martie 2014 at 06:32 | Răspunde

  Poate si suspendat, in baza legii 215, daca este arestat (preventiv sau nu) sau schimbat definitiv cand este condamnat definitiv si prefectul emite ordinul respectiv;
  Probabil ca baietii i-au adus la cunostinta ca a inceput urmarirea penala… fiecare primeste ceea ce merita, mai devreme sau mai tarziu;

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*