shopify
analytics tool

Zilele comunei Ţepu – cântec, dans şi voie bună

  În zilele de 19-20 iulie a avut loc a- V- a ediţie “Zilele comunei Ţepu”, Sf. Ilie Tesviteanu fiind patronul spiritual al localităţii, ocrotind răzeşii ţepeni. Marţi seara a avut loc vecernia la capela Sf. Ilie, oficiată de preotul Cristian Postea şi preoţi din localităţile învecinate, urmată de slujba de sfinţire a locului unde se va construi Centrul social de zi pentru copiii neajutorati de soarta. Miercuri dimineaţă localnicii au fost prezenţi la liturghie, apoi au fost poftiţi la praznicul de la Centrul cultural “Tudor Pamfile”. Centrul civic al Ţepului a fost arhiplin de la orele 16 întrucât edilul comunei a hotarat să mulţumească toate categoriile de vârsta. Comercianţi cu tot felul de delicatese, maşinării, jocuri, locuri de divertisment pentru copii, nelipsiţii mititei sfârâind pe gratare, toate erau din abundenţă. Nu au lipsit nici spectacolele muzical coregrafice. Pe scena din centrul comunei  şi-au dat concursul ansamblul “Cununiţa Ţepului”, ansamblul folcloric din Săcălăşeni – Maramureş, formaţiile artistice din Cosmeşti, ansamblul ” Ghiocelul” din Tulcea, grupul folcloric ” Joc Moldovenesc”  din Galaţi, solişti din Tecuci. Invitaţii speciali ai evenimentului au fost Nicu Paleru şi Emilia Ghinescu Turcu. Dată  fiind importanţa manifestării, Consiliul local Ţepu a decis şi premierea cuplurilor cu 50 de ani de căsnicie. Primarul Daniel Ţuchel, alături de viceprimarul  Zaharia Pamfile şi deputatul Victor Dobre au înmânat celor ce sărbătoresc nunta de aur diplome de onoare, ghivece cu flori, suma de 500 lei de cuplu; alte 12 persoane care trebuiau să facă parte din aceeasi categorie, dar care au rămas fără soţ/soţie fiind premiate cu câte 250 lei. Un scurt videoclip puteti vedea AICI

2 Comments on "Zilele comunei Ţepu – cântec, dans şi voie bună"

  1. Felicitari administratiei publice din comuna Tepu. Poate vor invata si ai nostri tecuceni (aflati la conducerea MUNICIPIULUI) cum sa-si onoreze concetatenii. BRAVO, DOMNULE PRIMAR TUCHEL!
    P.S. – De unde stii tu, draga Mary, ca nu va fi votat de tecuceni? Ai citit in ghiocul lui Base?

  2. Ce bine arta Tuchel in haine de taran , cred ca acolo este el apreciat la tara , ramai acolo nu te m-ai obosi prin tecuci ca oricum nu te va vota nimeni la tecuci.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!