shopify
analytics tool

Ziarul Tecuceanul: Ţuchel îşi face imagine pe BANII TĂI

Tecuceanul_protecuci.ro  Am răsfoit buletinul de presă “Tecuceanul”, editat de Primăria Municipiului Tecuci, şi s-a confirmat ceea ce doar bănuiam încă de la naşterea conceptului, că este un mijloc excepţional pentru actualul primar, Daniel Ţuchel, de a-şi face imagine. Nu e o iniţiativă particulară aşa că cel puţin o parte din banii utilizaţi sunt publici. Primarul nu pierde de fapt nicio ocazie de a-şi face imagine. Două exemple ar fi că pe afişele de prezentare a spectacolului de revelion era menţionat ca organizator Primăria Tecuci şi Consiliul Local Tecuci iar în spatele scenei pe care s-a desfăşurat concertul, era trecut ca organizator primarul Municipiului Tecuci; …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro

3 Comments on "Ziarul Tecuceanul: Ţuchel îşi face imagine pe BANII TĂI"

  1. !!!RUSINE RUSINE RUSINE!!!!
    -Fikelstein a fost un primar rafinat, intelctual destept , un om transparent si amabil
    -TUCHLE – lipsit de orice fel de cultura (doar cultura argicola il caracterizeaz), nesimntire, tupeu de interlop si aroganta la maximul nivel, resptect zero pentru cetateni.

  2. Trista'n Tzara | 24 aprilie 2013 at 17:55 | Răspunde

    La Tecuci s-a atins limita de jos a penibilului cu oualele acoperite din centru.Domnule primar,puteti fi mai penibil de atat?

  3. A PROSTIT T…. ASTA UN TECUCI INTREG SI ACUM NE PUNE SI OCHELARI DE CAI……. DEMNEZEU SA NE APERE DE UN T…. ASTA.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.