shopify
analytics tool

UPDATE: Ziarul tecuceanul.ro: SENS-UNIC

comentariu-blocat

Ca urmare a postării acestui articol „tecucenul.ro” s-a trezit: 30 de minute. În acestă dimineaţă au postat comentariile la care am facut referire dar, la scurt timp le-au dezactivat. Un comportament neprofesionist şi jignitor la adresa tecucenilor. Acesta este o practica încă de la apariţia acestei publicaţii. Acesta nu este un „buletin de presă” al Primariei ci un instrument în mâna câtorva care-şi hrănesc orgoliile.

Iata si dovada celor afirmate:Comentarii aprobate

Citam din expunerea de motive (extras din planul de marketing) ce a fost votat de Consiliul local la propunerea Primarului:   „Interactivitate – acesta este un alt scop al acestui ziar care va fi pus in slujba cetatenilor. Asfel, atat paginile editiei print, cat si cea electronica va cuprinde anunturi gratuite, formulare, sondaje, prin care punem in dezbatere publica diverse problematici care tin de administrarea orasului, dar si formulare cu intrebari adresate primarului si raspuns la acestea, ziarul „Tecuceanul” urmand asfel sa reprezinte un instrument important de comunicare intre tecuceni si reprezentantii Primariei.”  Prin urmare, o sa raspundem de astazi cererii tecucenilor de a posta capturi ale mesajelor neaprobate pe website-ul primariei. Observati si dumneavostra „cat de eficient” comunica primarul cu cetatenii :

Comentariu-respins-2

Comentariul-101

comentariu-tecuceanul

3 Comments on "UPDATE: Ziarul tecuceanul.ro: SENS-UNIC"

 1. Am postat un comentariu la articolul amintit maisus de pe tecucenul.ro. Va fi pubicat?
  „Sub nici o forma un ziar public, ce se pretinde „Buletin de Presa” nu are voie sa posteze un astfel de articol. Eu, din taxele si impozitele mele, nu doresc sa platesc dreptul la replica al nimanui. Vreau doar o radiografie a activitatii primariei Tecuci, discutii cu cetatenii, dezbateri publice. Aceasta publicatie, in loc sa fie un mijloc de comunicare impersonal, se transforma de la editie la editie intr-un instrument ce este folosit in interes personal.
  Pentru a nu mai stiu cata oara, va reamintesc faptul ca daca va doriti presa aservita, faceti-o dar pe bani privati nu publici!”

 2. http://istorietecuci.blogspot.ro/2013/12/sindromul-istoricist.html

  Acum numai este vorba de o dispută pe o anumită temă istorică, este vorba de ură personală, o răutate faţă de un adevăr, faţă de propria neputinţă de a înţele propriile limite. Vă credeam un om de valoare domnule profesor Parascan, din păcate sunteţi la fel ca toţi colegi de breaslă uselişti. Aceiaşi sete de răzbunare, aceeaşi ură faţă de oameni….

  Dan Bradea mergi pe drumul tău înainte te susţin cu toată forţa mea.

  Domnule profesor şi director Doru Parascan:
  1) Ce legătură are articolul domnului Bradea cu furtul de la muzeu?
  „Totodată, întrebat dacă presiunile mediatice din media on-line tecuceană au legătură cu ancheta poliţiei în cazul celor 2603 de piese furate, prof. Doru Parascan a precizat că denigrarea profesională la care este supus în prezent are legătură cu interesele unor persoane, din interiorul instituţiei, dar şi exteriorul ei, de a-l determina să renunţe la conducerea Muzeului tecucean”. (articolul „La Muzeu, a început ancheta” din „Ţepeanul-Tecuceanul”)
  2) De ce în „Ţepeanul-Tecuceanul” nu aţi publicat şi articolul domnului Bradea?
  3) De ce ameninţaţi în stânga şi în dreapta că daţi în judecată spunând că cineva s-a legat de familia dumneavoastră?
  4) În articolul „Joaca de-a istoria Tecuciului” atacă cineva familia dumneavoastră?
  5) De ce vă năpustiţi cu atâtea ameninţări şi cu atâta ură asupra celor care cer explicaţii legat de o anumită temă istorică?
  6) Unde este corectitudinea mult trâmbiţată şi adevărul?
  7) De ce nu îi sugeraţi doamnei redactor-şef „popa” (nu scriu cu literă mare în semn de protest faţă de ne publicarea comentariilor în „Ţepeanul-Tecuceanul”) să publice comentariile măcar la articolul dumneavoastră?
  8) De ce în articolul „De unde atâta venin?” pronunţaţi numele domnului Bradea atât de repetitiv ca un fel de obsesie?
  O sugestie: calmaţi-vă şi acţionaţi cu profesionalism, ceilalţi sunt răi şi plin de venin, fiţi dumneavoastră mai înţelept. Oare veţi putea???

 3. ARTICOLUL 56 din Constitutia Romaniei elaborata in anul 1991 de marele om politic Ion iliescu interzice greva fiscala.
  Contribuţii financiare

  (1) Cetăţenii au obligaţia să contribuie, prin impozite şi prin taxe, la cheltuielile publice.

  (2) Sistemul legal de impuneri trebuie să asigure aşezarea justă a sarcinilor fiscale.

  (3) Orice alte prestaţii sunt interzise, în afara celor stabilite prin lege, în situaţii excepţionale.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!