shopify
analytics tool

Ziarul ProTecuci apare de astăzi şi tipărit

Eforturile noastre pentru a informa corect şi onest tecuceanul s-au concretizat prin apariţia ziarului tipărit „ProTecuci” care are în conţinutul său 4 pagini cu articole şi 4 pagini de anunţuri şi publicitate locala (format A3). Ziarul poate fi procurat din chioşcurile de ziare sau de la distribuitorii volanţi. Aşteptăm părerile dumneavoastră, criticile dumneavoastra. Este un mijloc prin care orice tecucean poate sa se exprime.

6 Comments on "Ziarul ProTecuci apare de astăzi şi tipărit"

 1. la cat mai multe aparitii editoriale, la cat mai multe si bune stiri pentru tecuceni!

 2. Mult succes si o viatza foarte, foarte lunga! Negresit, maine dimineata o sa-l caut la chiosc.

  • Mulţumim tuturor celor ce ne-au felicitat şi încurajat! Cu ajutorul fiecaruia dintre DV o să reuşim să rămanem în piaţă vreme îndelungată. Orice sugestie, colaborare, critică şi reclamă va fi binevenită. Ziarul va fi pentru tecuceni. Nu doar declarativ.

 3. Felicitari!!! Sper sa puteti continua.

 4. Felicitari pentru initiativa. Sper sa aiba o viata mai lunga decat Observator T-ProTecuci. Acest ziar este necesar pentru a deschide ochii concetatenilor, de a vedea realitatea si mizeria in care se afunda orasul nostru. Recunosc ca am avut asteptari imense de la actuala administratie si am ramas dezamagit profund. Gandind la rece si facand o paranteza cu vechea administratie, putem spune ca „am cazut din lac în puţ”.
  Felicitari pentru publicatie si cred ca ar fi bine ca orice cetatean care are ceva de spus sa fie colaborator al ziarului.

 5. Salut aparitia acestei publicatii tiparite!
  Intradevar, avem nevoie de presa scrisa, care trebuie sa faca si anchete jurnalistice, sa dovedeasca faptul ca Tecuciul nu este un „sat fara caini” iar presa trebuie sa fie cainele de paza al democratiei, nu laudatorii ai regimului. Succes!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!