shopify
analytics tool

Ziarist agresat la Tecuci

Jurnalist Agresat la TecuciÎn ziua de 25 septembrie, la ora 13,30, corespondentul nostru de presă la Tecuci (Viata Libera), domnul Octavian Cerchez,  a fost agresat de o persoană deranjată că făcea fotografii în zona fostei unităţi militare, de lângă Gara de Nord, din localitate. A fost tras de mână, ameninţat cu o rangă, cu care cel în cauză a şi lovit portiera maşinii corespondentului nostru.
Octavian Cerchez, de altfel o persoană suficient de matură ca să nu intre în conflicte fără rost, şi-a declinat calitatea de corespondent al „Vieţii libere”, prezentând chiar legitimaţia.

Era interesat de activitatea desfăşurată pe şantierul firmei care se ocupă cu demolarea la fosta unitate militară, în locul căreia se va construi un complex comercial. Firma nu a îngrădit terenul şi pe şantier intră tot felul de persoane care „sustrag materialele provenite din demolare cu sprijinul, spune Octavian Cerchez, al muncitorilor de la firma lui Nelu Gălbenuş”. De ce o fi fost personajul din imaginile trimise de corespondentul nostru atât de agasat de interesul acestuia pentru demolări? Dacă nu se repezea cu ranga la Cerchez, nimeni n-ar fi putut presupune că acolo au loc activităţi nepermise. Nervozitatea lui extremă spune însă cu totul altceva. Un filmulet din timpul evenimentului puteti vedea AICI.

Fii tu primul care comentează on "Ziarist agresat la Tecuci"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!