shopify
analytics tool

Vrancea a primit limitare la gunoi pentru rampa de la Tecuci

Groapa de gunoi Rates

La şedinţa cu primarii care a avut loc joi, la Consiliul Judeţean Vrancea, s-a anunţat limitarea

cantităţilor de deşeuri care sunt transportate la rampa de la Tecuci u pentru fiecare localitate de la noi din judeţ s-a stabilit o limită, care trebuie respectată u în unele comune, cantităţile s-au redus chiar şi la jumătate.

Localităţile din Vrancea îşi pot duce din nou deşeurile la groapa de Tecuci, însă numai dacă respectă cantităţile impuse. Joi a avut loc o şedinţă la Consiliul Judeţean Vrancea cu primarii din judeţ, în care s-au stabilit cantităţile de deşeuri care trebuie colectate de la populaţie din fiecare localitate. Rampa de la Tecuci este singura care mai primeşte, cu anumite condiţii, deşeurile din judeţ, pentru că în judeţele Brăila şi Buzău nu se mai primesc gunoaie din altă parte. Întalnirea de la CJ a avut loc după ce reprezentanţii rampei de la Tecuci au anunţat cu mai mult timp în urmă că, de la începutul lunii august, nu mai primesc deşeurile din Vrancea.

Nu mai puţin de 52 de localităţi din Vrancea îşi duc gunoaiele în judeţul învecinat. Ulterior, s-a revenit asupra deciziei, pentru ca de la 15 august să vină un nou anunţ privind sistarea primirii deşeurilor, întrucat cantităţile sunt prea mari. Soluţia de compromis, care nu se ştie dacă va funcţiona, a fost găsită după ce Marian Oprişan a anunţat, în stilul caracteristic, că problema a fost rezolvată, după ce la Tecuci a fost vicepreşedintele Ionel Cel – Mare. Dincolo de ridicolul situaţiei, în care altcineva merge să facă o treabă, iar altul se laudă, la doar cateva zile a apărut un nou blocaj care arată seriozitatea preşedintelui CJ.  … citeste mai multe AICI

Sursa: ziaruldevrancea.ro

 

1 Comment on "Vrancea a primit limitare la gunoi pentru rampa de la Tecuci"

  1. Aflam punctul de vedere al lui Marian Oprisan, al zirului din Vrancea, dar pe cel al Tecuciului acoperit de gunoaie, al celor care-l reprezinta, nu-l stim.
    Cine a acceptat sa fim sediul gunoaielor vrancene si de ce? Este o „binefacere” a fostului primar si a fostului Consiliu Local Tecuci, sau un ordin de la fostul Consiliu Judetean, de la Bacalbasa?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!