shopify
analytics tool

Vom avea BUGET din aprilie. Parcările (cu plată), o prioritate

Parcari_protecuci.roPrimarul Municipiului Tecuci, Daniel Ţuchel, a avut marţi după-amiază o întâlnire cu preşedinţii şi administratorii de condominii, exprimându-şi dorinţa de a lega o comunicare cât mai bună cu aceştia. “Se pare că la începutul lui aprilie vom avea şi noi în sfârşit buget. Am lucrat în condiţii anormale de la preluarea mandatului. 2012 a însemnat an electoral: locale, referendum, parlamentare. Am intrat bucuroşi şi victorioşi în 2013 dar au trecut deja 3 luni şi noi încă nu avem un buget al municipiului, motiv pentru care activitatea noastră din punct de vedere administrativ a avut de suferit. Sper eu să reuşim să recuperăm acest lucru începând cu prima zi a trimestrului II. Asta înseamnă că o serie de investiţii pe care le-am început la Tecuci le vom derula începând cu 1 aprilie mă refer aici la locurile de parcare şi amenajarea acestora ca-n marile oraşe. În zona Gh. Petraşcu (1 Decembrie 1918 până la str. Vasile Alecsandri) avem un proiect în derulare, realizat în proporţie de 60%, urmează să continuăm pe zona interblocuri cu amenajare de locuri de parcare şi aş merge la numerotarea fiecărui loc, personalizarea, amplasarea unei scăriţe şi bineînţeles încheierea de contracte. De asemeni în zona Industrială unde avem un proiect pe fonduri europene, acolo unde am început în toamnă cu bordurile, continuăm cu lucrările de apă şi canalizare şi ne pregătim să amenajăm noi locuri de parcare. Vom putea proceda la modificarea proiectului european (n.n. proiectul are anumite neajunsuri, prea puţine locuri de parcare spre exemplu) şi vom veni cu bani neeligibili din bugetul nostru. Îmi doresc ca dumneavoastră să faceţi o inventariere rapidă a tututor autovehiculelor pe fiecare scară de bloc ca să putem afla astfel numărul de parcări necesare

”Se va plăti peste tot, parcare rezidenţială”

…Din ianuarie 2013 am sistat toate contractele de închiriere. Tecuciul a fost împărţit în 2 categorii, proştii şi smecherii care nu plătesc. Gradul de colectare a fost sub 50%. Într-o unitate care se respectă ponderea trebuie să fie peste 80%. Vreau să inventariem foarte bine, să amenajăm locuri de parcare şi când am terminat ştiu că fac contracte şi se va plăti peste tot, parcare rezidenţială. Cu aceşti bani vom amenaja alte locuri de parcare ş.a.m.d. Regulamentul de parcări spune că prioritate la licitaţie va avea prima maşină, dacă am locuri suficiente dau posibilitatea să fie şi cea de-a doua maşină, dacă am locuri destule dau posibilitatea şi celor care au maşini înmatriculate în alte judeţe dar le ţin aici şi apoi pot să le dau celor care au maşini în leasing sau maşini de serviciu. Aceasta e ordinea de repartiţie. În lipsa locurilor de parcare mă voi obliga să dau proprietarilor din scara respectivă. Dacă avem locuri puţine vom avea în vedere ca proprietarii care au garaje să nu beneficieze de locuri de parcare”.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

1 Comment on "Vom avea BUGET din aprilie. Parcările (cu plată), o prioritate"

  1. Frumos parca prea frumos pt.noi cei pacaliti de politica ultimilor douazeci de ani.Sincer am mari indoieli,dar…….dar daca ve-ti si face ceea ce ati promis CINSTE DV. DOMNULE PRIMAR.Din pacate pt. moment, situatia din zona industriala e doar o mare DEZILUZIE.Fara sa gresesc, pot spune ca-ci trotuarele si strada par desprinse dintr-o zona de bombardament.Nu stiu cine a avut fenomenala idee de a demola bordurile in plina iarna, dar cu siguranta,experienta in domeniu, ii lipseste.Pana la proba contrarie, ramanem cu gropile si lipsa bordurilor, ca sa nu mai vorbesc de lipsa locurilor de parcare. Oricum succes d-le primar si poate de aceasta data nu ve-ti uita de zona industriala cum au facut predecesorii dv.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!