shopify
analytics tool

Vindecarea este în noi

Cursuri de medicina alternativa - Roxana Braniste

(P)  De-a lungul istoriei omenirii au existat metode de vindecare bazate pe transferul Energiei Vitale Universale. Culturile lumii au păstrat cunoaşterea despre beneficiile energie în cadrul şcolilor. Energia Vitală Universală este însăşi energia care a adus viaţa în univers şi care continuă să o hrănească. Ea a fost numită “chi” de către chinezi, Prana de către hinduşi, Energie bioplasmică de către cercetătorii ruşi şi Ight sau fantoma Sfântă de către creştini. Cercetătorii au demonstrat de-a lungul secolelor, că există “o stare de a fi” care conţine toată creaţia şi din care apare viaţa.

Energia stării de a fi trăieşte în toate lucrurile şi curge în forma concentrată prin mâinile noaste atunci când tratăm pe cineva. Una dintre cele mai vechi şcoli care lucrează cu Energie Vitală Universală este Reiki, sistem înfiinţat de Mikao Uşui în 1920 pe baza scrierilor sanscrite. Reiki vindecă de la banala răceală până la boli grave ca tumori şi chisturi. La baza sistemului Reiki stă înţelegerea faptului că trupul uman este un canal de energie, canal definit prin intermediul celor 7 chakre. Potrivit învăţaţilor vremii şi practicanţilor de medicină complementară, boala se manifestă ca un blocaj energetic la nivelul unei chakre. Folosind tehnica Reiki blocajul este înlăturat şi starea de sănătate restabilită. Acum aproximativ 4 ani, Reiki m-a vindecat. Am evitat o operaţie pe care medicii o considerau obligatorie. Astfel, Reiki a devenit un mod de viaţă pentru mine! Astăzi sunt Maestru Reiki, practic Karuna Reiki, preum şi alte două tehnici considerate cele mai noi în medicina alternativă: Theta Healing şi Quantum Touch.

Theta Healing este o metodă de vindecare descoperită de o americancă în urmă cu 14 ani. Diagnosticată cu tumoare osoasă la femurului drept, Vianna Stibal a folosit undele cerebrale theta pentru a se vindeca, într-un moment în care medicii îi mai dădeau doar două luni de viaţă. În sistemul Theta vindecările se produc instantaneu! În lucrarea sa, “Terapia Teta, boli şi afecţiuni”, Vianna Stibal explică faptul că creierul nostru produce constant unde pe frecvenţe Beta, Alpha, Theta, Delta şi Gamma. O stare Theta este o stare de relaxare profundă, în care undele cerebrale sunt încetinite la o frecvenţă de 4-7 cicli pe secundă. Undele Theta pot fi gândite ca “subconştient”, acea parte a minţii care ne guvernează atitudinile, convingerile şi comportamentele. Potrivit, studiilor făcute de Vianna, cu Theta Healing se pot produce modificări la nivelul AND-ului uman. În lucrarea sus menţionată este descrisă “Activarea cromozomului Tinereţii şi Vitalităţii”. Insă, cel mai important element din sistemul de vindecare Theta Healing îl consider “Schimbarea convingerilor”. Programul convingerilor este construit pe patru niveluri şi este constituit din convingeri aparţinând perioadei copilăriei, din convingerile transmise pe cale genetică şi chiar din cele specifice poporului nostru. Odată cu eliminarea convingerilor “negative”, în viaţa noastră se pot produce” minuni”. Nivelele 1 şi 2 de Theta Healing m-au ajutat să-mi vindec trecutul şi să-mi construiesc viitorul!

Quantum Touch sau Atingerea cuantică este o metodă de vindecare ce are la bază pricipiile fizicii cuantice. Dacă în Reiki, terapeutul atinge corpul pacientului, în Quantum Touch “Energia urmează gândul”. Fondatorul sistemului este Richard Gordon. Cu Quantum Touch putem lucra pe tumori, coloana vertebrală afectată sau putem îndrepta oasele. Măiestria Atingerii cuantice mi-am însuşit-o de la profesorul Alin Marconi, primul practician şi instructor certificat în România.

Toate aceste tehnici aparţinând medicinii complementare au reprezentat pentru mine modalităţi de vindecare fizică şi emoţională. Ele există iar starea mea de sănătate este dovada vie a funcţionării lor. Despre Reiki, Theta Healing şi Quantum Touch voi vorbi în cadrul Conferinţei de Medicină Alternativă din 14 februarie. Conferinţa se va desfăşura în Sala Studio a Casei de Cultură cu începere de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Vă aştept cu drag şi nu uitaţi “Vindecarea este în noi”!

Roxana Gabriela Branişte                                                               (articol publicitar)

 

1 Comment on "Vindecarea este în noi"

  1. tineti cursuri

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*