shopify
analytics tool

Vina de a-şi fi ucis bunica i-a adus 14 ani de puşcărie

Tanar arestatPaul Marian Dănăilă, tânărul acuzat că şi-a ucis bunica în bătaie, a primit 14 ani de închisoare. El şi-a recunoscut vina, în ideea de a beneficia de prevederile noii legi prin care pedeapsa i se va diminua cu o treime. Se pare că, şi aşa, judecătorii au decis că aceasta este pedeapsa ce i se cuvine. Decizia poate fi atacată şi cel mai probabil acest lucru se va şi întâmpla.  Povestea sinistră s-a petrecut anul trecut, în preajma Crăciunului, când tânărul s-a întors de la Iaşi, de la facultate. Oobosit fiind, a încercat să adoarmă. Georgeta Holmu, bunica lui în vârstă de 81 de ani, a început să delireze, fiind extrem de bolnavă.   Vorbele ei fără sens sau mai degrabă zgomotul produs de bolboroselile bătrânei l-au iritat atât de tare pe Dănăilă încât acesta a lovit-o cu bastonul. Peste plapumă, le-a spus băiatul magistraţilor, şi fără intenţia de a o ucide, le-a explicat şi avocatul, însă din ce se vede, varianta lor nu a fost susţinută şi de probele de la dosar.
Culmea este că mătuşa băiatului şi fiica celei ucise a ţinut cu cel care acum este condamnat la 14 ani de puşcărie. Ea a considerat-o vinovată pe mama lui Dănăilă care nu a ştiut să aibă grijă de bătrâna ucisă, lăsând totul pe umerii tânărului care acum înfundă puşcăria.
Femeia a remarcat într-un final că totul a fost o rătăcire a lui Dănăilă, iar acum acesta a pierdut tot, inclusiv tinereţea. Se pare că ea a avut dreptate.

Autor: Maria Fabian, sursa: viata-libera.ro, foto:

Fii tu primul care comentează on "Vina de a-şi fi ucis bunica i-a adus 14 ani de puşcărie"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!