shopify
analytics tool

Videointerviu cu jurnalistul Viorel Burlacu

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=QF8HmMw46E4′]

Interviul cu Viorel Burlacu a fost realizat in preajma sarbatorilor de iarna 2011 si a avut ca tema profesia de jurnalist. Jurnalistul Burlacu Viorel, actualul manager al Casei de cultura din Tecuci, aminteste despre experinetele traite de-a lungul anilor ca si corespondent si realizator de radio si televiziune.   (videoclip calitate HD)

19 Comments on "Videointerviu cu jurnalistul Viorel Burlacu"

 1. Eu nu-l mai recunosc pe d-l Burlacu. E prea cuminte, prea modest, prea blazat…
  Sper ca nu e bolnav. Poate ca i se trage de la puzderia de admiratori si admiratoare care il sufoca tot culegandu-i fulgii de pe rever 😛

 2. Daca il mai laudati mult o sa vrea sa se faca primar, asa ca lasati-l acolo unde este, ca e mai bine… Poate prezentati si ceva din arhiva aceea de care se vorbea?…cine stie poate mai gasiti ceva interesant si azi…

 3. Un om absolut deosebit pe care am avut sansa a-l cunoaste inca din copilaria mea. Deosebit de modest, reverentios si un excelent moderator in numeroasele conferinte, cenacluri, simpozioane si felurite alte evenimente in organizarea carora s-a implicat cu multa daruire! Felicitari domnului Burlacu pentru tot ce a realizat si, sunt convins, o va mai face, pentru trecuceni!

 4. Ma credeti ca nu am „vizionat” interviul? Mi-a fost teama ca voi lua o atitudine ce unora le-ar parea plina de „parti-pris”.
  Dar acum, citind multitudinea de aprecieri elogioase, ma simt linistit. „Parti-pris”-ul meu se pare ca este inclusiv, nu exclusiv.
  Cand ii va mai creste barba si i se va mai rari parul, il vad pe d-l Burlacu propozabil pentru titlul de cetatean de onoare al orasului.

 5. La Multi Ani domnule Burlacu. Florin N. de la Bacau va respecta si va citeste.

 6. Un dialog interesant, sincer! mai rar!
  In afara experientei ca si jurnalist, ca si Director, ca si dascal, Domnul Viorel Burlacu, are un „har” aparte! Este nascut pentru a fi invingator, si o demonstreaza atat in activitatea pe care o desfasoara zilnic, cat si in societate, in familie!
  Este modelul nostru!
  Felicitari Domnule Viorel Burlacu!
  Sarbatori fericite! si un An nou cu sanatate si realizari frumoase!
  Cu stima,

 7. FELICITARI!!!!!!!!!!! :*:*

 8. Imi amintesc de emisiunile studioului local ,,Diplomatic tv.”… chiar erau interesante, la vremea aceea (1994-1995)era o noutate de care nu se bucurau multe orase… N-ar fi rau sa se mai intample si acum astfel de programe de televiziune locala…

 9. Domnul Viorel Burlacu este un jurnalist pasional. Incerc sa fac un joc de cuvinte si sa explic faptul ca tot ce a facut in presa a fost din pura pasiune, remuneratia fiind nu numai in plan secund un obiectiv, ci aproape ca nu a existat in cele mai multe cazuri. Din ce in ce mai rari sunt asemenea oameni, mai ales in randurile jurnalistilor bantuiti de tonomate.

 10. Fiecare persoana pastreaza intr-un gram de efemeritate, harazita de divinitate omului, cele mai frumoase straie ale eternitatii: sclipirea cunoasterii. D-nl Viorel Burlacu imi e inainte de orice un model, un priten, un parinte.

 11. Il admir foarte mult pe domnul Viorel Burlacu.

 12. In loc de „experinetele traite … ca si corespondent” nu era mai bine „experientele de corespondent”?
  Ah, acest „ca si”!

  • „Ca si cetatean curios”..si cu siguranta avizat, probabil ca v-ar fi placut sa traiti „experinete” similare…dar in lipsa de…Ah, invidia asta…

 13. Un interviu bine realizat si folositor .
  Multumesc domnului Burlacu pentru daruirea cu care ne-a impartasit din experientele sale deosebite ,sper ca tinerii jurnalisti sa tina cont de sfatul acestuia ca pe viitor ” sa nu se transforme in culegatori de scame „.

 14. Un interviu reusit si deosebit , intotdeauna e placut sa asculti din experientele celor mai „batrani” ca sa zic asa. Multumim pentru cele impartasite 🙂

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!