shopify
analytics tool

VICTORIE !!! Primaria a pierdut şi recursul cu Romlux. Suma de plata: 8.2 miliarde lei (vechi)

Dan Frâncu PNL Tecuci
Primăria Municipiului Tecuci a pierdut şi recursul cu S.C. ROMLUX LIGHTING COMPANY S.A. Aceasta a avut termen pe 7 ianuarie la Tribunalul Bucureşti. Instanţa Tribunalului Bucureşti a stabilit irevocabil ca somaţia de plată este corectă iar suma de 613.094 de lei reprezentând contravaloarea ratelor scadente aferente lunilor iunie-august 2012 şi noiembrie 2012 şi dobânzi şi penalităţi de întârziere în cuantum de 137.667 lei calculate până la data de 13.05.2013 şi în continuare până la data plăţii şi suma de 56.294 lei reprezentând contravaloarea lucrărilor suplimentare executate şi dobânzi şi penalităţi de întârziere în cuantum de 14.647 lei calculate până la data de 13.05.2013 şi în continuare până la data plăţii. Obligă pârâţii-debitori să plătească reclamantei-creditoare suma de 821.702 lei (8,2 miliarde lai vechi) care este corectă şi legală.

În concluzie, Primăria Tecuci a mai plătit şi dobânzi, penalităţi cheltuieli de judecata dar şi onorariul avocatului Dan Frâncu. 

Atenţie!!! Aceste sume reprezintă plăţile către romlux doar pentru 4 luni de la data deciziei. Urmează plata pentru încă 12 luni. Am încercat să contactăm telefonic pe avocatul de caz Dan Frâncu dar fără succes. Revenim în cel mai scurt timp cu amănunte despre acest caz. am incercat sa contactam telefonic pe avocatul Dan Francu dar fara succes.

Iată decizia instantei:

Soluţia de la recurs dosar 34099/3/2013 Tribunal Bucureşti,

Respinge cererea

Soluţia pe scurt:  Respinge, ca neîntemeiată, cererea în anulare. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de acordare a cheltuielilor de judecată formulată de debitorii Municipiul Tecuci, prin primar (Daniel Gerhardt Tuchel) şi Consiliul Local Tecuci. Ia act că partea – creditoare S.C. ROMLUX LIGHTING COMPANY S.A. va solicita restituirea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07 ianuarie 2014.

17 Comments on "VICTORIE !!! Primaria a pierdut şi recursul cu Romlux. Suma de plata: 8.2 miliarde lei (vechi)"

 1. din pacate tot ce se comenteaza pe acest subiect este purul adevar, si tot din pacate sunt putini cei care citesc acest site .nu stiu cum s-au strins cele 13000 de voturi (nu stiu daca au fost atatea ) dar daca nu aveai viza de VOTAT nu luai 30 lei la colt(la sectia unde am votat eu, caz real cu o femeie are s-a intors ca nu i-au pus bulina pe buletin la presedinta comisiei de votare)

 2. Primaria avea un serviciu juridic unde erau incadrati niste oameni seriosi, cu salarii rezonabile , care aparau Primaria in diverse procese. Nu cred ca erau mai slabi profesionisti decat aceasta firma de avocatura gaunoasa, cu pretentii financiare uriase, dar cu eficienta zero.
  De ce s-a facut acest contract oneros? Cine a facut contractul cu firma lui Francu si cine plateste paguba?
  Tuchel, parca ai innebunit. Orasul e in neagra mizerie, carosabilul e vai de steaua lui iar trotuarele sau au fost desfiintate, sau sunt intr-un hal de degradare de neinchipuit. Mergi de la Piata de haine, pe Gloriei, apoi pe Strada Mare – e o mizerie, dar portiunea dintre pasaj si Dunarea e chiar periculoasa! Daca o iei spre Parc, dai de niste trotuare facute parca cu intentie, ferfenita. Si asa este aproape peste tot. Ei bine, in conditiile astea, primaria a tinit-o trei saptamani tot intr-un bairam costisitor, primarul si-a construit o punte pana la Cuza, ca sa nu mearga ca tot omul. pe strada. A bagat bani in baracile penibile din fata Catedralei si in treptele acelea absurde. Acum vad ca mai trebuie sa-i platim si prietenul cabotin.

  • Prietenul cabotin și fiul său bogdănel sunt ,,marii” liberali tecuceni care l-au săpat pe Viorel Cristovici făcându-i loc ucenicului gherhardt, cel care îi căra mapa lui Liviu Blănaru.

 3. Buna ziua Tecuci | 11 ianuarie 2014 at 09:49 | Răspunde

  Se spune, din ce mai gasim pe net, ca s-au cheltuit anul trecut 77 de miliarde – suma exacta nu o s-o aflam niciodata, deoarece primaria refuza sa comunice datele de interes public -dar tecuceanul de rand nu vede nici o inbunatatire a starii orasului, dimpotriva.Si atunci ne intrebam; pentru ce s-au facut aceste cheltuieli? Doar pentru a umple buzunarele acolitilor politici?

 4. Stimati admin si comentatori, cu parere de rau, precizam in comentarii ca acest av…ton „Frantu” este un parvenit si un mi…os in profesia sa.(S)Tuchitu premaru’, wcpremaru’ Radoveica reprezinta alte nulitati impinse fortat in fata furtului obstesc de catre asa-zisa politica nationala, de staga sau de dreapta.
  Acel mare fasss ptr demiterea primadonei de Tecuci, Pareologule, a constituit un esec, tocmai datorita lasitatii noastre ca romani si ca cetateni ai urbei.
  Discutam cu unul dintre tinerii jurnalisti ai orasului si-l intrebam daca reusesc sa atraga sponsorizari din partea „oamenilor de afaceri” din oras.
  Rezultatul=0. Motivul=frica de caracatita politica din oras. Mai bine spus, cacacatita infractionala din Tecuci, la care iau parte comandanti de „organe”, sefi de publice, cumetri, pretini,etc.
  Pareologule si cetateni, luati atitutine sau… va vor sufoca cate-o leaca prin tacerea voastra.

 5. Desigur vina o să fie a fostei conduceri. Dar staţi liniştiţi! Tecuceni vor citi ştirea şi pe ediţia tipărită a ziarului Observator şi ghiciţi, nu vor lua nici o atitudine. Peste 4 ani parcă vâd cum se vor îmbulzi la ora 9 dimineaţă să îl voteze pe Ţuchel şi echipa lui performantă….
  Îmi pare foarte rău să o spun, dragi concetăţeni sunteţi foarte uşor de manipulat şi niciodată nu luaţi atitudine! Îmi este milă de oraşul meu care bucată cu bucată vine demontat şi aruncat la gunoi… de un gunoier cu experienţă.:(

 6. Tigănia din centru, excitația gherhardtului pe lângă mădălina pestriță fac parte din campania unui megaloman… adăugați și golănia aia cu trecerea de pietoni special făcută pentru el ca la Ceaușescu…!!

  • Ce-i la gura soferilor cand trec peste „marea bariera de pavele”…ce-i la gura taximetristilor… este foarte des pomenita mama domnului primar.Oare ea saraca o fi avand vreo vina?

 7. Părerologul de Tecuci | 10 ianuarie 2014 at 11:25 | Răspunde

  VICTORIE ?! Cine şi ce anume a câştigat ?! Că noi,tecucenii pierdem într-una…la scor…!

  • In prima faza avocatul: 60.000 lei.

   • Părerologul de Tecuci | 10 ianuarie 2014 at 13:07 | Răspunde

    Ce vă spuneam de scor?! Avocatului liberal, la fel ca Herr primarul nostru (mă refer la cât de liberal este…), i-au intrat în buzunar 6oo.ooo.ooo de lei vechi (aşa pricep eu mai bine…), adică vreo 100 de salarii minime, sau aproximativ 150 de pensii amărâte… şi pentru ce…?!
    Doamne-iartă-mă că-mi vin în minte numai vorbe aiurea! SĂ POT CREDE CĂ ACEST PROCES A FOST MĂSLUIT cunoscându-se dinainte verdictul????! Şi asta numai pentru onorariul dezonorant pe care Primăria l-a plătit avocatului „om de casă” al liberalilor… până acolo au ajuns?! La atâta neruşinare…?!
    8,2 miliarde lei, fie ei şi vechi!!! Mi-e lehamite să-i mai transform în euro, în salarii sau pensii… sau în suprafeţe asfaltate, sau în kilometri de conducte de care-o-ţi vrea… sau nu mai ştiu care utilităţi urbane… sau în ce-or mai vrea fiecare dintre tecuceni plătitori de taxe şi impozite… mi-o fi mie lehamite, în calitate de cetăţean şi contribuabil la bugetul administraţiei locale, care nu l-am votat pe Ţuchel &comp., dar toţi opozanţii la fel de pseudopoliticieni ca şi useliştii care ne administrează oraşul, ce mamimiţicuţa lor fac??????!
    Strigau, ca mai ieri c-o să facă, c-o să dreagă, c-o să organizeze referendum pentru demiterea primarului… Au tras un mare fîssssss… care tot mai fâsâie ca o minge jigărită şi spartă… şi mai şi miroase a impostură politicianistă… Moment mai cumsecade şi mai adevărat ca acesta, când primarul nostru şi întreg Consiliu Local trebuie azvârliţi din Primărie legal, nu a fost şi, poate nici nu va mai fi… părerea mea… Şi dacă nu se încumetă să o facă acum, vai de EA, de Opoziţia despre care vorbesc… Din ce bani vor fi plătite aceste sume????!
    „Dobânzi, penalităţi cheltuieli de judecata dar şi onorariul avocatului Dan Frâncu”, toate plătite din buzunarele largi ale Primăriei care ne-au strâmtorat pe noi, plătitorii de taxe şi impozite… cetăţenii Tecuciului… Noi plătim pentru impostura lor!!! Uite că eu unul NU SUNT DE ACORD! Dumneavoastră, chiar nu aveţi nici o părere.. plătiţi aşa, aiurea-n tramvai greşelile unor netoţi, fie ei şi aleşii Tecuciului?!
    Aproape 2oo.ooo de euro aruncaţi de actuala administraţie locală! Nu tu conferinţă de presă, nu tu atmosferă cernită, cenuşa aruncată în cap… penitenţe în faţa Primăriei… nu tu demisie, după demisie de onoaareee… de unde atâta onoaareee şi, mai ales din partea cui, onoaareee…?! 2oo.ooo de euro, înseamnă aproape 7 euro de la fiecare tecucean, de la cel cu ţâţă-n gură pân’ la cel cu barbă… lungă… Aproape 4oo.ooo de lei vechi pe cap de tecucean, ceea ce înseamnă, tot cu aproximaţie, 1.6oo.ooo de lei de familie… Una peste alta, pentru achitarea acestei sume, fiecare familie tecuceană va plăti un impozit suplimentar egal, dacă nu mai mare ca cel pe casa unde-şi duc zilele membrii ei… Dacă am greşit calculele, să-mi fie iertat, dar prea m-am enervat… şi tare greu este să lucrezi cu cifrele aste astronomice cu care fac inginerii financiare aleşii noştri… Dacă nimeni nu face şi nu zice nimic, atunci… ne merităm soarta şi ne putem aştepta la tot ce este mai rău… părerea mea… HAIII LA REFERENDUMMMM!!!!! DUM…! DUMM…! DUMMM…! JOS CU EI, CĂ-S ESCROCI, HOŢI ŞI MIŞEI!!!

 8. Trandafir de Tecuci | 10 ianuarie 2014 at 07:44 | Răspunde

  Rezultat previzibil al unui proces care nu trebuia sa inceapa.Dupa Spital , dupa tigania in care a transformat centrul,acum Romlux.
  Destule nereusite pentru o demisie.
  Apropo , pentru cei care mai cred ca avem un primar performant.
  Acesti 8.2 miliarde in loc sa se duca in strazi,spital,etc… se duc pe apa sambetei datorita ambitiei prostesti a acestui primar.
  Si vor mai urma.

  • Tzapean im..it au trecut mai bine de 500 de zile de la venirea ta ca mare salvator al Tecuciului unde m.m sunt urmatoarele lucruri cu care ne-ai mintit in campanie ????
   – pret corect la factura apa
   – igienizarea subsolurilor la blocurilor
   – locuri de parcare
   – parcuri de joaca pentru copii
   – asfaltarea tuturor strazilor
   – retea de distributie a apei pe toate strazile
   – transport local gratuit pentru elevi si pensionari
   – echipa de fotbal macar in divizia b
   – reabilitarea stadionului local
   – izolarea termica a tuturor blocurilor
   tu votezi ” eu creez locuri de munca ”
   – unde m.m e parcul industrial de pe suprafata unitatilor militare ???
   – unde e fabrica de anvelope
   – tzapeanul daca macar jumatate din aceste promisiuni le punea in practica mai castiga 4 mandate

  • Cum dracu frate? fostul primar nu avea atatea procese, iar orasul arata bine. Cati a bani a platit primaria pe vremea fostului primar din procese pierdute? Cati bani a platit fostul primar la avocati?Cate procese a pierdut fostul oficiu juridic care a fost desfiintat? A venit primarul asta, a creat priamariei o suta de procese, spitalul l-a terminat si noi intram in faliment.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!