shopify
analytics tool

Victimă a unui accident fatal

Ce a fost mai întâi: accidentul sau infarctul? Martorii aflaţi sâmbătă în apropierea canalului 36 din Delta Dunării spun că au văzut o barcă cu motor apropiindu-se vertiginos de un pâlc de sălcii. La bordul bărcii – un bărbat singur.
Inspectorul principal de Poliţie Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Tulcea: „Pilotul bărcii era un bărbat de 51 de ani, din Tecuci, judeţul Galaţi. Omul pierduse controlul ambarcaţiunii, ieşind pe mal şi intrând în plin într-o salcie”.  „A fost rănit şi a decedat la scurt timp în urma impactului. Urmează ca medicul legist să constate – la necropsie – cauza morţii. Bărbatul era singur în barca cu motor”.  O pierdere imensă pentru familie şi comunitate – Potrivit colegului şi prietenului „Vieţii libere”, tecuceanul Viorel Burlacu, Dan Iacob era  un cunoscut om de afaceri din Tecuci, patron al unei firme care se ocupa cu lucrări de instalaţii de gaze şi centrale termice.
Bărbatul avea doi copii, un băiat şi o fată, aceasta din urmă fiind medic la Tecuci. Dan Iacob era un respectat om de afaceri, iubitor de natură, cunoscut vânător şi pasionat de bărcile cu motor.
De altfel, succesul său ca om de afaceri este confirmat şi de cele două diplome pe care le-a primit, anul trecut, ocupând locul I (în domeniul 71/7112 de activitate) cu societatea sa, SC Digcomp SRL Tecuci, distincţii oferite de www.listafirme.ro.  (Maria Măndiţă)
În aşteptarea verdictului dat de legist
Accidentul din Deltă nu este – aşa cum poate părea – întâmplător. Conform surselor, omul de afaceri din Tecuci fusese victima unui stop cardiac, produs cu câteva secunde înainte de tragicul accident.
Astfel, se pare că decesul a survenit ca urmare a infarctului, şi nu ca urmare a impactului bărcii cu salcia. Investigaţiile Poliţiei şi ale Medicinii Legale Tulcea continuă, pentru identificarea cu exactitate a cauzelor morţii.

Sursa: Viata-libera.ro

Autor: : Elena Parapiru

8 Comments on "Victimă a unui accident fatal"

 1. sa te odihnesti dane,in pace…sincere condoleante familiei pentru aceasta pierdere de necrezut…ai fost un om deosebit si bun…dumnezeu sa-ti ierte toate pacatele….nu te voi uita niciodata,bunul meu coleg si prieten….

 2. Nu este unicul fiu ,el a mai avut un frate , Cristian, pe care parintii lui l-a infiat de cind s-a nasuct. A decedat la 32 ani si locuia in galati.

 3. Sincere condoleante familiei.A fost un om deosebit.

 4. CE IMPORTANTA MAI AU TOATE COMENTARIILE .
  PACAT DE DL. IACOB DAN CA NU MAI E PRINTRE NOI.
  ERA UN OM CU MULTE CALITATI SI DE ONOARE
  CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE , MAEI LUI CARE AVEA TOATE SPERANTELE SI SPRIJINUL DIN PARTEA LUI ,FIIND UNICUL FIU.
  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !

 5. Zizi, mai fa-ti lectiile inainte sa postezi informatii denaturate! Cat priveste incurcatura borcanelor…expresia populara este deplasata in aceasta situatie; se prefera un limbaj mai putin colocvial. De exemplu, poti spune: Dumnezeu sa il ierte pe dl. Dan Iacob si sa ii dea curaj familiei indoliate! Ce zici, merge?

 6. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA I PACE!
  PACAT,ERA UN SOT SI UN TATA IUBITOR,
  BAIATUL E MEDIC STOMATOLOG LA GALATI IAR FATA A INCHEIAT CLASA A 11-A.

 7. Condoleanţe familiei îndurerate !

 8. ati incurcat borcanele…fata a dat bacul acum la liceul spiru, baiatul e inca student la stomatologie, se stia de ieri dimineata ca a fost infarctul cauza, si ca depunerea e la catedrala de ieri, duminica, de la orele 16

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!