shopify
analytics tool

Viceprimarul, mai ceva ca Speedy Gonzales

Loc de joaca

  La începutul primăverii primarul in functie si-a luat angajamentul amenajării a două locuri de joacă pentru copii. La scurt timp dupa plecarea in concediu, viceprimarul Basalic a dat startul celui de-al treilea loc de joacă. De luni s-a pregatit terenul în spatele blocului C turn, si o echipa de muncitori au inceput lucrul gospodareste. Celelalte două locaţii preconizate sunt pe strada Gheorghe Petraşcu, în zona Grădiniţei nr. 2 şi pe strada Aleea Teilor, în zona dispensarului veterinar. Şi la mult trâmbiţata curăţare/defrişare a malurilor Tecucelului de bălării, viceprimarul a răspuns, luându-şi angajamentul că va acţiona cât mai curând posibil, iar Tecucelul va arăta aşa cum s-ar cuveni. Si, surpriza ! Marţi dimineaţă se acţiona ! Şi… cireaşa de pe tort: viceprimarul Cristinel Basalic a conchis că şi Parcul Crâng trebuie să redevină ce a fost. Acesta a facut urmatoarea afirmatie: “Acel Parc va avea locuri de joacă special amenajate pentru cei mici, vor exista piste pentru role şi posibil patinoar. Bineînţeles totul va fi realizat şi suportat de SC Pieţe Zone Verzi SA”. Sună întradevăr frumos, începutul este promiţător.

2 Comments on "Viceprimarul, mai ceva ca Speedy Gonzales"

  1. Nu cumva actualul viceprimar vrea sa candideze la functia de primar? Prea harnic se arata… Nu de alta dar… sa nu fie urecheaiat de seful cel mare…

  2. Când se apucă de „realizat” tot ce promite acolo Mihăiţă-Cristinel (naşii şi părinţii vicelui nu au luat în calcul decât perioada copilăriei când l-au botezat?), directorul Cazacu trebuie să-şi achiziţioneze în primul rând un GPS (pentru o bună orientare în jungla Crâng), în al doilea rând un vindrover (pentru cosirea bălăriilor) şi în al treilea rând să apeleze la Garcea-şef (căci altfel riscă să fie „furat” de-ai lui Ghiocel).
    Această „cireaşă” (amară, deocamdată!) va fi, probabil, trambulină în campania din mai-iunie 2012, la „pachet cu ocolitoarea” de 7 km, centura, deh!, de care ne-a informat (telefonic!) deputatul nostru portocaliu tocmai de la capitală prin postul său de radio, că numa’ ce-o fost aprobat proiectul şi se licitează prin august (dar n-a spus anul!).

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!