shopify
analytics tool

Viaţă de familie între două primării: Soţii Ţuchel, un cuplu în politică

Preluăm astăzi un articol postat în ziarul gălăţean Viaţa liberă. Interesant că viaţa politicienilor locali este liberă doar la Galaţi. Invit pe autorul acestui articol să vină la o sedinţa de Consiliu local care va ave loc cândva pentru a testa „onestitatea şi disciplina” de a nu respecta legea a celul amintit în articol. Noi doar ne întrebăm: Este primarul nostru din Tecuci? Dacă nu era imaginea asemănătoare cu puzderia de bannere din oraş am fi crezut că aţi greşit titlul şi personajul. Dar sa vedem ce spune articolul:

* Spre deosebire de alţi politicieni care au preferat să-şi ţină soţiile departe de partid, liberalul Daniel Gerhardt Ţuchel nu numai că a devenit mentorul politic al Narcisei Helena Ţuchel, dar a şi propulsat-o în administraţie *


Narcisa Helena Ţuchel este primăriţa comunei Ţepu, iar Daniel Gerhardt Ţuchel, primarul municipiului Tecuci, ambii fiind aleşi în aceste funcţii în 2012. Narcisa Ţuchel este membră PNL de mai bine de zece ani şi înainte de a fi aleasă primar în comuna pe care, timp de opt ani, a condus-o soţul său, a fost directorul firmei de familie, Gadmel SRL Tecuci, profesia sa de bază fiind de inginer chimist.

Împreună, la şedinţele de partid

În vreme ce soţii de politicieni rămân adesea singure, cu casa plină de musafiri, pentru că soţul are şedinţă, dna Ţuchel îşi însoţeşte bărbatul la întrunirile politice de la Galaţi şi nu numai. „La lansarea candidaţilor de la Brăila am fost amândoi, aşa că a fost un bun prilej să mai stăm împreună. Nu e uşor, dar e o chestiune pe care ne-am asumat-o şi pe care trebuie să o ducem la capăt. E adevărat că ea are o viaţă mai dulce, la Ţepu, eu, din păcate, 10-12 ore pe zi le petrec la Primărie. Mulţi s-au străduit să-mi spună că nu merită efortul. Eu, care am avut două mandate la Ţepu, ştiu că am muncit foarte mult în prima parte a primului mandat, dar ulterior am avut foarte mari satisfacţii. Sunt convins că vor veni şi satisfacţiile şi că tecucenii vor înţelege eforturile pe care le facem. Tecuciul a fost lăsat în urmă şi trebuie să recuperăm”, spune Daniel Ţuchel.
Şi mai e ceva, doamna primar Ţuchel nu poate da vina pe „greaua moştenire” lăsată de fostul primar.

Banner-ING

Arte marţiale

Fiicele familiei Ţuchel, Helene Denisa, de 14 ani şi Johanna Bianca, de 13 ani, au învăţat disciplina nu numai de la tatăl lor, care a fost ofiţer de carieră (locotenent) în armata română, ci şi de la antrenorul de arte marţiale, Sempai Iku Volanschi, fondatorul Clubului Akikai. Pe Bianca, de altfel, aţi şi văzut-o la „Românii au Talent”, evoluând în cadrul trupei Akikai Junior. „Ambele fete practică artele marţiale, numai că cea mare se pregăteşte intens pentru liceu şi a lăsat antrenamentele pentru o perioadă. Am întrebat-o de ce când are puţin timp nu se duce la karate şi mi-a explicat că atunci când nu mergi foarte des la antrenamente îţi ieşi din formă şi ea vrea să fie în formă la examenul de capacitate. Artele marţiale le modelează nu numai fizic, ci şi psihic, întărindu-le încrederea în sine”, spune tatăl lor.

Sursa: viata-libera.ro  , autor:  Anca Melinte

 

4 Comments on "Viaţă de familie între două primării: Soţii Ţuchel, un cuplu în politică"

  1. Functionar public | 19 mai 2014 at 08:01 | Răspunde

    Ultima ora. Din surse demne de incredere am aflat ca un anume Dan Martin, care era angajatul oficiosului primariei a fost dat afara si inlocuit cu a…l d-nei Alina Popa.

    • Nu vreau sa comentez despre familia Tuchel, oricum e inutil se vede de la o posta ce e de vazut.
      Legat de Alina Popa, ar trebuii sa primeasca un premiu local/national pentru toata munca ei jurnalistica. Printre toti oameni lui Tuchel ea este singra care a fost o sclava fidela si nu a tradat de loc, lipsa de caracter, constiinta, rationament si umanitate de care da dovata aceasta mare jurnalista locala ma face sa cred ca e adusa de pe alta planeta…..recte Tepu. Nu am vazut in viata mea o asa umilinta si lipsa de orice reactie la invectivele stapanului, pana si caini se mai revolta…

  2. Daca doamna a fost director la firma familiei de ce a dorit sa lucreze la stat? Asa inteleg ei liberalismul? Sa treci de la firma pe care o ai la stat… halal liberali!… Vrajeala de adormit fraierii.

  3. Ce scrie acest articol nu are nici o legatura cu realitatea. Banuiesc ca este un articol publicitar, avand in vedere ca ne aflam in campanie electorala.Ciudat este ca primarul isi face imagine in presa din Galati. In Tecuci, nici in Tecuceanul nu mai este credibil. S-a saturat si Alina Popa de fitele tepeanului.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!