shopify
analytics tool

Vedete Playboy pentru tecuceni

Spre deosebire de alţi gălăţeni din judeţ, cetăţenii municipiului Tecuci se pot lăuda în faţa tuturor că au văzut pe viu, nu doar în poze, cât de frumoase şi de sexy sunt două dintre cele mai râvnite vedete care au pozat în celebra revistă cu iepuraşi. Vorbim despre Adelina Pestriţu şi Cosmina Păsărin (foto), care au fost invitate să prezinte cele două evenimente artistice de anvergură de care au avut parte, graţie Primăriei, tecucenii.

Ziale Tecuciului - Tuchel Pasarin Fuego, Velicu  Adelina Pestriţu le-a spus „La mulţi ani!” locuitorilor Tecuciului chiar în noaptea dintre ani, fiind invitată să prezinte spectacolul de revelion. Deşi frumoasa brunetă şi-a exprimat inclusiv pe pagina personală de Facebook dorinţa de a reveni la Tecuci, de Sfântul Gheorghe, la manifestările cât se poate de laice dedicate patronului spiritual al Tecuciului, prezentatoare a fost Cosmina Păsărin, şi ea vedetă în paginile revistelor dedicate bărbaţilor fără tabuuri.

Şi în vreme ce primarul Galaţiului, liberalul Marius Stan, s-a pozat doar cu Sandra, Michael Bolton, primarul Tecuciului, Daniel Gerhardt Ţuchel, se poate lăuda cu instantanee alături de două dintre sexoasele României: Pestriţu şi Păsărin.

Rămâne de văzut cine va fi următoarea sexy-prezentatoare la viitoarele spectacole organizate pentru tecuceni.

Sursa: viata-libera.ro  , autor:  Anca Melinte

Banner-ING

Fii tu primul care comentează on "Vedete Playboy pentru tecuceni"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!