shopify
analytics tool

Vasile DĂNĂILĂ-PAZVANTE, nominalizat la categoria OMUL ANULUI

Vasile Danaila Pazvante“Binele pe care îl faci azi, va fi sigur uitat mâine…’’
– Frate, parcă m-am săturat de când încerc să-mi conving semenii că tot ce ai făcut doar cu banii tăi, numai ai tăi, cu parcul concesionat la Tecuci este de domeniul senzaţionalului.
– Oamenii nu sunt întotdeauna rezonabili. Uneori, ei se comportă ilogic, iraţional şi atât de egoist. Nu contează, eu îi iert oricum. Şi pe pseudo-ziaristul care de ceva timp mă împroaşcă cu noroi nu numai pe mine, ci şi pe primarul Eduard FINKELSTAIN care a făcut şi multe lucruri bune, nu numai nenorociri, şi pe un coleg al său care-i publică poveştile prin diferite locuri, nu sunt supărat nici pe liberali sau pe alţi adversari imaginari ai mei. Dacă te porţi omeneşte cu ei, te acuză că ai un motiv ascuns. Nu contează, m-am purtat întotdeauna la fel de bine. Cum am avut în ultimul timp o carieră de succes mi-am câştigat mulţi prieteni falşi şi chiar mai mulţi duşmani sinceri. Eu am mers pe drumul meu. M-am convins şi dacă eşti onest şi ai o inimă deschisă, oamenii te vor înşela şi vor profita râzând de bunătatea mea. Mi-am irosit viaţa construind ceva care poate fi distrus peste noapte. Binele pe care-l fac astăzi, şi sute de paicienţi ai Casei Binelui din parc o pot confirma, va fi sigur uitat mâine. Dau însă lumii tot ce pot mai bun din mine chiar dacă n-o să fie niciodată de-ajuns. Prietene, adevărul e simplu: totul pe lumea asta este între tine şi Dumnezeu. N-a fost niciodată între tine şi ei…, Şi numai asta contează cu adevărat.
– Viaţa este o povară dacă nu spui, nu simţi şi nu faci nimic.
– Da, Pompiliu. Toată viaţa mi s-a reproşat de către unii oameni, că sunt un fraier, fiindcă mă risipesc ajutându-i pe alţii. Întotdeauna le-am spus acestora că nu pot face altfel fiindcă darul bunătăţii se află în sufletul mei. Pe mine mă preocupă o singură problemă, în forţa binelui. Din dorinţa de a alina cât mai multe inimi şi de a tămădui cât mai multe suflete, invit pe cititorii REALITĂŢII să aflăm, împreună, răspuns la toate întrebările.
– Am văzut pe frontispiciul Casei Binelul un îndemn:  ”Păşiţi cu credinţă în vindecare… şi vă veţi vindeca!” Ce vindeci aici, frate?
– Folosesc cristaloterapie, orgonoterapie, magnetoterapie, meloterapie, terapia Elf, terapia Zapper, Mind Synergy şi Biobramenex.  Îţi spun ceva aceste moduri de vindecare? M-am decis să edific acest salon multifuncţional pentru a veni în întâmpinarea celor mulţi, a oamenilor de diverse vârste care se confruntă cu probleme de sănătate, care suferă nu numai din cauza poluării excesive, ci şi a degradării vieţii morale şi sociale. Sper ca prin multiterapie în care cred cu tărie şi pe care m-am decis să o promovez în mod gratuit, să contribui la statuarea de relaţii mai bune între semenii noştri, să-i ajut să comunice şi să se solidarizeze mai uşor între ei şi, de ce nu, să se vindece de unele boli într-o formă cât mai naturală. Pentru că eu însumi m-am convins de efectele benefice ale acestora, recomand cititorilor care m-au nominalizat la categoria OMUL ANULUI să creadă în puterea tămăduitoare a principalelor elemente care  singularizează şi dau un plus de credibilitate salonului ”Casa Binelui”. Sper ca din darul meu să se poată înfrupta cât mai mulţi omaeni spre bucuria şi mulţumirea noastră, a tuturor.
– Te simţi bine în lumea mineralelor care au mii de vieţi răpite din adâncurile pământului.
– Exact. Proprietăţile curative ale cristalelor au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri, atunci când erau folosite pentru prepararea tincturilor. Pentru protecţie erau purtate ca amulete şi talismane. Ele au capacitatea de a mări câmpul energetic al corpului pentru că emit vibraţii uniforme.
Ele au puterea unei pietre care trăieşte. Se poate vorbi de cristaloterapia energetică, mentală şi cea spirituală. Să nu omit a vă spune un lucru extrem de important: cristalele de cuarţ pot ajuta într-un fel sau altul la trezirea conştiinţei prin intermediul subconştientului.
Cristaloterapia nu este un ”leac minune”, ea având rolul de ajuta organismul să se vindece singur, oferindu-i o ‘cale de urmat”, chiar dacă noi nu percepem acest lucru.
Cât priveşte energia orgonică ea este energia primordială a vieţii, acea forţă vitală fundamentală care este cunoscută de cei care au un strâns contact cu natura.
Ca efecte orgonice, menţionez transformarea energiei negative în energie pozitivă şi generarea continuă a energiei vieţi, plus amplificarea în finţa celor care utilizează orgonoterapia a proceselor de transmutare şi de sublimare benefică a energiilor.
– Să trecem la Magnetoterapie.
– Efectul terapeutic al magneţilor este cunoscut din cele mai vechi timpuri. În China antică s-au constata efectele benefice ale magneţilor asupra diverselorafecţiuni. În urma studiilor s-a constat că efectul acţiunii magneţilor este vizibil după circa două ore de la aplicarea în zona cu probleme, fără contraindicaţii.
Cât priveşte meloterapia, aceasta este o formă a psihoterapiei în care muzica este folosită ca mijloc de exprimare, în loc de vorbire, şi care este indicată în funcţie de problemele fiecărui pacient. Muzica este în legătură directă cu energia universală, activează centrii energetici ai fiinţei şi astfel este la baza menţinerii unei stări cât mai bune de sănătate.
– Ce mai oferă Casa Binelui, a cărei faimă este deja consolidată nu numai în ţară, ci în estul Europei?
– Terapia Elf-Spiriduşul este un aparat care ameliorează suferinţele sau chiar le înlătură în totalitate.
Terapia Zapper este un alt aparat care ucide bacteriile, viruşii şi paraziţii, folsind câmpuri electromegnetici pe principiul biorezonanţei. Mind Synergy poate fi folosit atât pentru tratament, cercetare şi dezvoltarea personală, cât şi pentru a-i ajuta pe alţii prin terapie şi stări de tranşă ghidatÎn fine, Bioharmonex, dispozitivul pentru un tratament biofizic, foloseşte programe de terapie extrem de diverse. Una peste alta, Salonul din Parcul Central, care mâine s-ar putea să se numească chiar Parcul Pazvante, beneficiază de o energie pozitivă accentuată şi de o încărcătură vibraţională datorată cristalelor şi elementelor orgonice grupate aici.
– Ai şi adrese pe internet?
– Sigur. Una este info@pazvante.ro, alta www.pazvante.ro. Pe cei bolnavi, pe cei interesaţi îi aştept cu mare drag.
– Închei urându-ţi LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE, mai ales că pe 16 martie împlineşti o frumoasă vârstă şi să te ţină Dumnezeu sănătos pentru a continua acţiunile de binefacere începute.
– Mulţumesc. Pe curând!

Sursa: www.realitatea.rdsnet.ro

Autor: jr. dr. Pompiliu Comşa

7 Comments on "Vasile DĂNĂILĂ-PAZVANTE, nominalizat la categoria OMUL ANULUI"

 1. Mare e gradina lui Dumnezeu, si multi comentatori sar gardul! Va mai suportati?

 2. Frate Vasile m-ai dat pe spate,cat de filozof poti sa fii,vino in randul tinerilor cercetatori din cadrul Institutului de Cercetari ai rasei române , sa descoperim calitatile si valorile oamenilor din aceasta tara.
  Cu respect, Dr. docent ,masterant in stiinte fixe, idei nocive si iluzii desarte Pompiliu Bagaciosul

 3. @ Maria Rolea

  Atat de bun, de generos! Ce-ar fi daca am propune sa fie sanctificat?

  Ce frumos ar suna: “cuviosul Pazvantie”!
  I-am da si catedrala, ca s-o impodobeasca si pe ea, ca tot se invecineaza cu parcul. Cred ca deja exista acolo ceva numit “Coltz de Rai”

 4. Asa se scrie istoria. De fapt nu prea stiu ce sa comentez, il stimez prea mult pe dl. Pazvante, recte dl. Vasile Danaila, care dupa revolutie a facut asa de multe pentru acest oras. Ii doresc multa sanatate si un calduros LA MULTI ANI! Imi pare rau ca nu-mi gasesc cuvintele in vocabularul nostru asa de bogat sa-i comunic ceva mai poetic.

 5. @pacala
  Ai dreptate: este pupincurism, este provincialism, este si mai mult de atat, dar nu de tip tecucean.
  Autorul articolului nu este tecucean, ci un vechi ziarist galatean care pescuieste si in apele tulburi ale Tecuciului inca de pe la inceputurile anilor ’90. Pazvante ar trebui sa-si desfasoare activitatea lui politico-romantico-filantropica fara a apela la ziaristi cu moralitate dubioasa.

 6. Atat i-a mai ramas tecuceanului:cristaloterapie, orgonoterapie, magnetoterapie, meloterapie, terapia Elf, terapia Zapper, Mind Synergy şi Biobramenex si sa se roage la Dumnezeu! Eu zic sa coborati putin cu picioarele pe pamant , sa dati o raita prin spitale , pe strazi si sa vedeti ca mor oamenii de foame!

 7. si voi si favor mancatirahat aiurea.articolele astea clasice exemple de pupincurism si provincialism specifice targurilor precum Tecuciul.daca ar mai fi trait Caragiale…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!