shopify
analytics tool

Cine mai rezolva doleante?

  Unii tecuceni pun pe tapet probleme cu care se confruntă, apelând şi la partidele politice, respectiv la unii consilieri cu deschidere. Consilierul PSD Chivu a informat că localnicii străzii Grigore Alexandrescu solicită scutire la impozit întrucât când s-a făcut îndiguirea li s-a luat din suprafetele de grădini ce le deţin. Tot Neculai Chivu a  adus la cunoştinţă că pe strada Mihai Kogălniceanu bălteşte apa deoarece nu există un cămin de scurgere şi, în plus, ar trebui şi asfaltată acea stradă. Consilierul PNL Diaconu a specificat că sunt străduţe in zona Romgaz unde nu se poate intra, la Contec e aleea plină de boscheţi şi gropi iar catre drumul spre ICRA trebuie reabilitat deoarece sunt şi acolo oameni care plătesc impozite. Nu ştim câte din aceste probleme cu care se confruntă tecucenii vor fi rezolvate, cert este că promisiuni de la edil au existat.

4 Comments on "Cine mai rezolva doleante?"

 1. Domnule “consilier”, vezi că te-a luat valul, ţi-a scăpat porumbelul din gură, ba, mai mult te-ai şi deconspirat! Păi, dumneata aşa judeci problemele cetăţenilor după “cum devine după facultăţi”, cum ar zice al lu’ Bălosu din “Moromeţii”, adică după UTILITATE PUBLICĂ (nu este exprimare de consilier, ci de primar!) cântărită cu balanţa efectului electoral, obţinut în favoarea dumitale??? Cam aşa împarte primarul nostru străzile oraşului ce-l păstoreşte: străzişoare, străduţe, străduleţe, strădulungi, străduloaie şi străzi, cu următoarele anexe: fără utilitate, cu niţică utilitate, cu mai multă utilitate şi cu mare utilitate!!!
  Eu ştiu că “străduţa” ce duce la Romgaz are utilitate publică pentru că acolo îşi au sediul patru, cinci societăţi comerciale, care plătesc impozite, acolo merg cetăţenii Tecuciului cu diverse probleme, care la rândul lor plătesc pentru mică sau mare utilitate publică.
  Dar ce-i mai grav este că pui problema de maniera aceasta, acea “străduţă” este cale de acces ce deserveşte câţiva contribuabili, dar care deserveşte şi o arie din zona industrială a oraşului, unde sunt toate utilităţile necesare punerii în valoare a zonei investiţionale, lipsind numai o bună infrastructură rutieră absolut necesară pentru aceasta. Dar, ca de obicei, dumneata comod fiind, nu te interesează să dezvolţi viaţa economică a urbei, nu ai avut niciodată un dialog deschis şi real cu investitorii autohtoni, sau din altă parte, pentru a dezvolta capacitatea de absorbţie investiţională a oraşului. FACI PARTE DINTR-UN APARAT ADMINISTRATIV ANCHILOZAT, DACĂ PUI ASTFEL DE ETICHETE : “Nu are o prea mare utilitate publică!”.
  Consiliere, şi acea “străduţă” are aceeaşi utilitate publică ca şi străduţa pe care ai asfaltat-o acum, cea pe care sunt patru, cinci case, dar şi “sediul de relaxare politică” a domnului Gelu Pleşcan (la Pietricele!) dar şi locuinţa dl. Popa, cel cu “construcţiile de partid şi de casă”; pe străduţa simetrică asfaltată tot acum o altă cunoştinţă apropiată, respectiv firma Avram Iancu (cea care tot construieşte Piaţa Agroalimentară de vreo două mandate şi n-o mai termină, plecând de la un cost de 12-13 miliarde de lei şi ajungând la 38-40 miliarde în prezent şi cine ştie mai cât în viitor). Acestea au o mai mare utilitate publică în măsurătoarea ta politicianistă, nu-i aşa? Îţi înţelegem raţionamentul politicianist, dar nu putem fi deacord cu el!
  Domnule “consilier”, mă întreb dacă pentru noi, ca cetăţeni, NE MAI EŞTI SAU NU DE UTILITATE PUBLICĂ CA PREZENŢĂ ÎN APARATUL ADMINISTRATIV şi dacă utilitatea electoral-politicianistă pe care o practici coincide cu interesul public pe care ar trebui să-l reprezinţi şi să-l aperi?
  Cât despre Chelu (nearticulat, consiliere, că-i substantiv propriu!) am aceeaşi părere proastă ca şi dumneata despre el ( a aruncat în şomaj 3500-4000 de tecuceni din firmele pe care le-a cumpărat şi apoi le-a falimentat!) dar ca societate aflată pe teritoriul Tecuciului te întreb : ca administraţie publică locală ai încercat să ai un dialog să-i atragi atenţia, să negociezi o variantă convenabilă ambelor părţi, să-l sancţionezi dacă este reticent, pentru că ai instrumentele necesare?
  Cât despre modul cum îi tratezi pe cei doi consilieri (locali, de-adevăratelea!) care au ridicat problemele, desconsiderarea pe care o manifeşti, politicos şi colegial ar fi să renunţi la ea, pentru că în numeroase cazuri te-ai folosit de votul lor, pentru a trece diferite hotărâri de C.L. şi poate o să te mai foloseşti, cine ştie? şi în viitor, nu te crede superior…pentru că “nici nu ştii ce vine!”.
  Cât despre dumneata… NUMAI DE BINE! CONCEDIU PLĂCUT, în continuare!

 2. Domnul consilier Diaconu vrea sa circule mai bine pe strada care duce la magazinul ce il detine la asa-zisul “depozit”. Cata marinimie din partea dumnealui! Si mai zice ca se gandeste la tecuceni!

 3. Întrebare: “Cine mai rezolvă doleanţele?”
  Răspuns : Sfântul Aşteaptă .

 4. in zona ROMGAZ este o straduta care nu are o mare utilitate publica, in acea zona fiind un ”service-auto” si o fabrica de mustar. Stiu ca pe acolo a sapat ROMGAZ-ul si apoi a incercat sa repare intr-un fel.La ICRA,aleea apartine domeniului privat, respectiv a lui Catalin CHELU [ daca numele va spune ceva } si acei oameni platesc in primul rand o chirie {pentru ca altfel CHELU le inchide taraba} si apoi, eventual, daoriile catre consiliul local. Cat despre interventiile celor doi consilieri locali : NUMAI BINE !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!