shopify
analytics tool

USL Tecuci, divorţ amiabil?

Daniel Tuchel si Daniel Butunoi=USL (nu)

La ultima întâlnire a PSD Tecuci, s-a hotărât soarta aliantei locale USL . S-a hotarât ca din acestă săptamână PSD să meargă pe cont propriu. Acesta va lua decizii în consiliul local mult mai atent şi va propune noi proiecte de interes local. Primul pas în acest sens a fost făcut de senatorul Daniel Butunoi care a declarat pentru protecuci.ro ca va transmite un comunicat de presă în cel mai scurt timp.  Imediat ce o să avem amănunte despre acest eveniment politic local o să va informăm.

Regele a murittraiasca regele !

[poll id=”3"]

8 Comments on "USL Tecuci, divorţ amiabil?"

 1. duminica ,primarul si seful de la P.D.L.Tecuci luau masa la Matrix;sa inteleg ca P.N.L.+P.D.L.=LOVE?!

 2. Deocamdata dl. Butunoi a anuntat in cadrul sedintei de la PSD ca in CL se bazeaza pe 11 voturi, adica au majoritatea.

 3. Vai! si oare o data cu primarul va zbura si Serban ?!… lua-i-ar dracu`,scarbe ordinare…mafioti

 4. Ce am spus eu acum cateva saptamani? PSD pregateste o surpriza pentru Tuchel, dar surpriza nu este ruperea alintei USL, este o surpriza si mai mare.
  Tucal face ce spune PSD (NU BUTUNOIU) ori va patii urmatoarele.
  1) Va avea probleme cu alocarea fondurilor din partea CJ detinut de PSD
  2) Probleme cu fondurile de la Guvern, Ministerul Administratiei detinut de Dragnea
  3) Daca accepta conditiile PSD va fi presat din interiorul partidului din partea conducerii centrale in prima faza, conducerea judeteana unde primarul Stan il uraste si Dobre nu va mai avea nici o putere daca vine aruncat din conducerea ceantrala, si in a treia faza din interiorul organizatiei locale (amintesc ca in PNL Tecuci sunt doua tabere care se bat de mult Galbenus ,Hulea, Andreuta impotriva gruparii Papuc, Grosu, Ciocanel, iar la mijloc sunt intere economice mari)
  4) Referendum de demitere din vara anului acesta, referendum care este foarte posibil sa treaca si in CL si CJ si Prefectura, o majoritate PSD+alte partide.
  5) La toate acestea se adauga numeroasele ilegalitati comise de Tuchel si constate de Curtea de Conturi si DNA (ancheta in desfasurare, telefoanele lui Tucal puse sub ascultare si mai multe)
  6) Plus nemultumirea masiva a populatiei

  Asa ca s-a ingrosat gluma si dl. Tucal se afla intr-o situatie foarte dificila, din care va iesi doar intr-un sigur mod: va iesi din politica cu bratari la maini si se va alatura marelui liberal Fenechiu, la racoare! :)))))))

  • Părerologul de Tecuci | 15 martie 2014 at 08:09 | Răspunde

   Şi chiar credeţi dumneavoastră că PSD ul va face ” curăţenie” în ograda liberală plină cu orătănii de la Ţepu ?! Ce speranţe şi ce părere bună aveţi….DOAMNE-AJUTĂ !

   • Cum sa faca PSD curatenie in ograda altuia? Mai intai sa-si faca curatenie in ograda proprie, ca au gunoaie la fel de multe si la fel de mari.

    • Aici aveti dreptate. Cand treci prin fata sediului PSD – unde troneaza pancarta cu sediul de campanie USL – si vezi cine intra acolo, iti faci cruce. A inlocui o mafie cu alta mafie nu este o solutie.

 5. Domnule redactor , observ cu stupoare ca stalpii de iluminat ornamentali din centrul orasului au fost desfiintati . Dupa cate imi aduc aminte nu cred ca au o vechime mai mare de patru ani. Ce facem schimbam in fiecare an orice , apoi investim din nou? Sunt banii nostrii adunati din taxe si impozite, cine raspunde de cheltuirea lor asa fara nici o noima. Pai daca in 2016 vine la putere alta conducere ce facem demolam totul apoi construim din nou. In ritmul acesta orasul nu o sa se dezvolte niciodata, va fi un oras parasit in urmatorii 20 de ani. Succes conducatorilor nostrii in stergerea acestui targ de pe harta.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!