shopify
analytics tool

UPDATE: Fostul consilier local NACU MARCEL, acuzat de conflict de interese administrativ – VIDEO

ANI Agentia de integritate

In sedinta din 14.05.2014, primarul in functie, in calitatea de invitat la sedinta deindata a dat dovada de complicitate la un fapt cu conotatie penala: conflictul de interese administrativ in care se afla Nacu Marcel, Consilier local in functie:


NACU MARICEL fost Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Tecuci, Jud. Galaţi (23 iunie 2012 – 5 iulie 2014)

 

În perioada exercitării mandatului de consilier local, a participat la şedinţele Consiliului Local al Municipiului Tecuci organizate la datele de 30 aprilie şi 14 mai 2013, votând pentru adoptarea a două hotărâri ale Consiliului Local (privind stabilirea condiţiilor de utilizare a păşunii aparţinând Municipiului Tecuci în anul 2013 şi privind aprobarea închirierii păşunii aparţinând Municipiului Tecuci în anul 2013).

Ulterior adoptării celor două hotărâri, la data de 10 iunie 2013, NACU MARICEL (în calitate de chiriaş) a încheiat cu Primãria Municipiul Tecuci un contract având ca obiect închirierea suprafeţei de 14 ha. Păşune aparţinând Municipiului Tecuci pană la data de 31 decembrie 2013) şi un act adiţional la contractul de închiriere, prin care s-a prelungit termenul de închiriere a păşunii panâ la data de 31 decembrie 2014 şi s-a diminuat suprafaţa închiriată la 6 ha. păşune.


Recomandam si articolul: Consilierii PSD exerseaza tradarea iar Primarul PNL santajul


Mai mult decât atât, NACU MARICEL a semnat, în calitate de Secretar al Comisiei nr. 5 Administraţia Publicã Locală, Juridic, Apărarea Ordinii publice, Respectarea Drepturilor şi Libertăţilor Cetăţenilor din cadrul C.L. al Municipiului Tecuci, raportul de avizare privind stabilirea condiţiilor de utilizare a păşunii aparţinând Municipiului Tecuci în anul 2013 şi Raportul de avizare al Comisiei nr. 5 privind prelungirea contractelor de închiriere pentru folosirea păşunii.

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 şi art. 75 din Legea nr. 393/2004.

Sursa: romania libera.ro


Agentia-imobiliara-EXTREM-Tecuci

6 Comments on "UPDATE: Fostul consilier local NACU MARCEL, acuzat de conflict de interese administrativ – VIDEO"

  1. Incredibil, dupa 3 ani si jumatate de mandat in sfarsit primarul tine audiente. Astfel ca omul isi face imagine si insaileaza cateva randuri in oficios, spre disperarea Alinei Popa care simte cum i-se clatina postul si risca ca din vara, tepeanul, cand nu va mai fi primar sa ai ia locul de redactor la ziar. Zii asa, ca ai zici bine, Gerharde tata!

  2. Afaceri cu pasuni in ,,comuna Tecuci,,.Nu este o gluma. Domnule administrator va rugam sa prezentati si dumnevostra documentele asa cum le-a prezentat un alt ziar, documente in care Primarul Tuchel nu mai foloseste sintagma de municipiul Tecuci ci foloseste sintagma comuna Tecuci.

  3. Pai nea Tuchel cu SUV-urile „familiei” care nu sunt in declaratia de avere?Si ANI astia sunt ca procurorii din Tecuci.

    • Cu ceva timp in urma o anume Aida Zaharia publica intr-un ziar , Zona – azi disparut- un articol in care era prezentata averea tepeanului – terenuri, casa in buricul targului, 5 masini etc, care insa nu apareau in declaratia de avere. Asa cum nu apar nici zecile de mii de euro cheltuiti in ultimii trei ani, in costisitoarele concedii din Turcia, Spania, Elvetia etc. Astia de la ANI dorm in papuci.

  4. Nu cumva este consilierul care a primit si ajutor in bani de la consiliul local?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.