shopify
analytics tool

Unde merg banii din bugetul Tecuciului

Baga-bani

La rectificarea de buget propusă sâmbătă, 30 noiembrie, Consiliului Local, s-a discutat că Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci urmează să primească 600.000 lei (6 miliarde lei vechi) din bugetul municipiului. ”Suma va fi modificată cu acceptul Consiliului Local. Debitul total este de 19 miliarde, s-au plătit către executorul judecătoresc al Sanomed 9 miliarde şi mai rămân 10.

Îmi doresc să prindem suma din bugetul propriu pentru ca în măsura în care banii pe care-i aşteptăm de la Minister nu vor sosi în termen util sau înţelegerea cu spitalul din Botoşani va pica, să putem acorda salariile (n.n. s-a vehiculat data de 15 decembrie). Banii sunt luaţi de la alte capitole bugetare (n.n. nu s-a precizat cu exactitate) şi vor fi transmişi la spital sub forma de plată a utilităţilor pentru că autoritatea locală nu are voie să achite salariile personalului spitalului”, a explicat primarul Daniel Ţuchel. Tot cu privire la rectificarea de buget Serviciul de Investiţii din cadrul Primăriei a înaintat o serie de referate de necesitate pentru aprobarea a 150.000 lei (1.5 miliarde lei vechi) pentru spectacol de sfârşit de an, cap de afiş fiind artiştii Emil Lassaria şi Caitlyn şi 100.000 lei (1 miliard lei vechi) pentru acordare de dulciuri de la centrele financiare de Moş Nicolae.

Rectificarea de buget a avut în vedere printre altele şi referatele emise de arhitectul şef, prin care se solicita alocarea de bani (27000 euro) pentru achiziţionarea şi montarea de pardoseală flotantă la imobilul din 1 Decembrie 1918 (Taxe şi Impozite), unde va fi pe viitor biroul primarului, şi de serviciul buget contabilitate pentru suplimentarea unor capitole bugetare – cheltuieli neeligibile cu suma de 171.000 lei (1.7 miliarde lei vechi) şi a  prefinanţării încasate pentru proiectul referitor la lucrările de reabilitare şi modernizare din zona de sud a oraşului cu suma de 701.000 lei (7 miliarde lei vechi). De asemenea mai multe unităţi şcolare şi culturale au cerut rectificare de buget.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

7 Comments on "Unde merg banii din bugetul Tecuciului"

 1. Nu va mai chinuiti sa descifrati toate chestiile astea,doar stiti ca din vechi timpuri in Tecuci banii bugetului local au fost imparțiți frațeste intre mai marii urbei necontand de la ce partide sunt avand girul politiei si al celorlalte institutii de stat.Este o organizatie criminal mafiota incepand de la primar si terminanad cu ultimul militian si multi dintre voi o stiu dar nu zic nimic pentru ca cel putin o data daca nu de mai multe ori au apelat la vreun ajutor de asta platit pentru a rezolva o anume problema,ca asa functioneaza totul in Tecuci……..Si Toti Stiti!!!

 2. Aproape 3,3 miliarde lei vechi, schela din centrul orasului;85 de milioane lei vechi, sistemul de control al turnichetilor:660 de milioane lei vechi, o noua usa rotativa;1 miliard 320 de milioane inchirierea ornamentelor din centru si tot atat montarea lor, adica inca 1,320 miliarde:350 milioane ichiriere scena , etc, etc, Dar bani pentru contorizare individuala la apa nu sunt, pentru izolarea blocurilor nu sunt; sunt numai pentru gasca uselista de la putere.

  • cum erau versurile la meloedia aia ?? ne mințim ca la meteo…

  • In conditiile in care cladirea spitalului este in paragina, circula gandacii prin bucatarie, iar Nicolaescu spune ca nu sunt bani si este necesar ca cetatenii sa platesca si cezariana. Idiotii astia au condamnat poporul roman la moarte. mor oameni tineri cu zile, oameni cu varste de 50, 60 de ani. Majoritatea mor de atac cerebral. Oare de ce acest gen de cauze ale decesului? Pentru ca banditii astia, fura banii si devalizeza totul. Pe de o parte spun ca nus unt bani pentru sistemul sanitar iar pe de alta parte cumpara turnicheti, scene si alte prostii care nu folosesc cetatenilor.

 3. Trandafir de Tecuci | 23 decembrie 2013 at 15:38 | Răspunde

  „Pardoseala flotanta”?Fac surfing prin primarie sau ii pregateste flotanta primarului ?
  27.000 euro?!! O fi vreun zero in plus frate ca la banii astia pune pardoseala flotanta in jumate din Tecuci.
  Domnilor procurori aveti o informatie aici – faceti ceva cu ea?

 4. In tecuceanul scrie. La muzeu a inceput ancheta. Mai departe ….de institutiile abilitate intrebam noi astia, care institutii abilitate? Suna bine expresia institutii abilitate. Poate ne raspunde autoarea redactora ca ancheta o poate face doar o anumita institutie abilitata.

 5. Asta care-i arhitecta in locul lu’ Nona nu stie decat sa ceara si sa haleasca bani nimic nu se vede de pe urma ei in municipiul Tecuci.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!