shopify
analytics tool

Un europarlamentar are un venit de 14.727 euro lunar

Adriana_Ţicău

Un amic, cetăţean german şi cititor calificat al ediţiei online a impact-est, ne-a trimis o captură după o emisiune a televiziunii germane RTL, titrată în 18 limbi. Subiectul? Unul tabu pentru beneficiarii acestor uriaşe şi nesimţite venituri colectate din taxele şi impozitele cetăţenilor Uniunii Europene.
Regiunea noastră este reprezentată de doi europarlamentari:
Adriana Ţicău (pesede) şi Elena Băsescu (pedele), personaje despre a căror activitate şi declaraţii de avere şi interese, vom vorbi pe rând.
Filmul RTL este scurtat de prezenţa agresivă a secretarului general al Parlamentului European (PE), Thomas Meier, care retează libertatea presei exact în interiorul kilometrului zero al democraţiei europene.

Venitul unui europarlamentar îl bate pe al Cancelarului Germaniei!
Haideţi să calculăm cât încasează lunar cei 34 sau 35 de europarlamentari români, printre care se numără, alături de Adriana Ţicău şi Elena Băsescu, cele care reprezintă districtul din care fac parte Galaţiul şi Brăila, oameni ca Vadim Tudor sau Gigi Becali, cel ce a preferat să-şi apere curul prin scutul de parlamentar român al penele.
Aşadar, aceşti oameni încasează un venit lunar de bază în valoare de 7339 de euro, la care se adaugă o sumă forfetară neimpozitată în sumă de 3980 de euro. La această colivă vine şi bomboana de 284 de euro net pe ziua de sesiune.
Păi ori măcar 12 sesiuni pe lună, ea ne costă 3.408 euro.
Aşadar, venitul lunar total al unui europarlamentar însumează 14.727 de euro. Pe aproape sau mai mare decât al ditai Cancelarul Germaniei!

Săraca Ţicău are un apartament în Franţa, unul în Galaţi şi doar 94.000 de euro in conturi!
Adriana Ţicău se poate mândri că şi-a găsit vocaţia în politică şi a făcut din ea noua profesie, aia de inginer fiind caducă. Am reuşit să descoperim pe unde şi-au pitit europarlamentarele noastre declaraţiile de avere şi de interese, chiar dacă sunt doar din 2012, aşa că vom avea cum râde de averile aleşilor noştri, căci cu atâta vom rămâne…
Din datele obţinute, rezultă că Adriana Ţicău are un apartament în Franţa, în suprafaţă de 98 mp, cumpărat în 2008 dimpreună cu soţul, unul în Galaţi, în suprafaţă de 64 mp, depozite bancare de aprovimativ 94.000 de euro, iar veniturile ralizate în 2012 ca europarlamentar au fost de 74.445 de euro, la care se adaugă cele ale soţului, în valoare 55.000 de euro. …citeste intreg articolul

Sursa:  impact-est.ro

[poll id=”9″]

Fii tu primul care comentează on "Un europarlamentar are un venit de 14.727 euro lunar"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.