shopify
analytics tool

Ultimele achiziţii făcute de Primaria Tecuci

licitatie-contract

Conform Notificării de atribuire la cumpărarea directă numărul 106198 din data de 20 mai 2014, Primăria Tecuci acordă un contract de restaurare a ansamblului statuar „ROD” aflat in parcul 1Mai.. Pentru aceasta, s-a plătit suma de 27.135 lei ( 271 mil lei vechi) firmei tecucene SC GEORGISIL SRL, administrată de FORDA SILVIU GEORGIAN.

Primăria Municipiului Tecuci a achizitionat, un număr de 129 bucăţi mobilier urban. Conform Notificării de atribuire la cumpărarea directă numărul 105981 din data de 19 mai 2014, pe acestea s-a plătit suma de 127.458 lei ( 1,27 miliarde lei vechi) firmei SC LAVITEX PROD SRL din Breaza, judeţul Prahova, conform contractului.

Conform Notificării de atribuire la cumpărarea directă numărul 105966 din data de 19 mai 2014, Primăria Tecuci achiziţionează echipament pentru locuri de joacă. Conform informaţiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru suma de 76.337 lei (763 mil lei vechi) vechi sunt achiziţionate 181 de bucăţi de la firma prahoveană din Breaza – SC LAVITEX PROD SRL.

Paralela-45-Tecuci-Concedii

Spitalul Municipal din Tecuci „Anton Cincu” a achiziţionat o autoutilitară pentru transport marfă. Achiziţia s-a făcut prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, conform Notificării de atribuire la cumpărarea directă numărul 105769 din data de 26.05.2014. Valoarea achiziţiei este de 80.044 lei (800 mil lei vechi), iar firma furnizoare este SC AUTO SIMA SRL – Focşani

sursa: tecuceni.ro

7 Comments on "Ultimele achiziţii făcute de Primaria Tecuci"

 1. Ce conflict de interese?

  Sotia baiatului e fata doamnei Vascan, si daca nici doamna Vascan nu are materiale de constructii sau nu-si permite sa faca o casa fetei cat palatul de justitie din Galati atunci esti pe dinafara. Nu stii nimic, dar arunci cu piatra….. nepacatosule…
  Ce naiba, soacra mica ii poate construi 100 de case fetei…. care e problema …. tu crezi ca cu 2 lei de la primarie isi face el casa ? Daca era unul care nu avea dupa ce bea apa, sau nu a facut toata viata lui nimic iti dadeam dreptate…. dar in situatia de fata… ce mai spui?

 2. Enoriasule, stii cum scrie la Biblie? „Cine e fara de pacat sa arunce cu piatra” tu de ce arunci , esti fara de pacat? nu cred daca nu face nimic e ca finchestain daca face nu-ti convine

  • Un enoriaș...păcălit | 1 iunie 2014 at 15:37 | Răspunde

   Privatule sau privato, nu înțeleg unde-i piatra în ce am spus eu? Este adevărat ce am spus? Adevărul supără și devine piatră pentru cei cu musca pe căciulă? Care este păcatul în afirmația mea? Am evaluat greșit când am spus că din resturile de materiale de la biserică a rezultat o casă mai mare decât lăcașul de cult? Este sau nu băiatul popii, finul primarelui? Aici e problema… Nu o fi un fel de păcat și conflictul de interese??

   • As vrea sa spun si eu tot asta despre tine, dar cum tu nu faci nimic constructiv, nu am ce comenta. Părerea mea e sa iti vezi întâia oară bârna din ochiul tau înainte sa o vezi din ochiul celorlalti . Zic celorlalti, ca nu cred ca nu ai putea lamenta asa si despre alții si alții. Asta e indeletnicirea de baza a frustratului.
    Legat de întrebările pe care ți le pui chiar tu in comentariile tale, pot sa iti zic sigur ca „respectivul ” nu este finul primarului si daca el nu ar fi facut ceia ce a facut ar fi căzut pe altul treaba de facut. Asa ca mergi pe drumul tau si admira tot ce te înconjoară .

  • Numai aici, cate pietre ai aruncat, tu, privatule! Acum dai lectii altora? Ce spune Biblia despre farisei?
   Dar despre invatatorii mincinosi, dar despre pastorii necredinciosi?

 3. Un enoriaș...păcălit | 1 iunie 2014 at 00:30 | Răspunde

  Poate nu știe toată lumea, dar junele Forda este finul Țuchelului…tot el a stricat prin vopsire și statuia lui Al I. Cuza, aceea dosită de primare printre copacii din parc. Probabil el va ,,reabilita” și arteziana din parcul central… Să trăiască nașul mare, că tare mai are gijă de băiatul popii…cel care a făcut casa mai mare decât biserica…!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!