shopify
analytics tool

Uite lista cu noii parlamentari gălățeni. PSD a luat potul cel mare!

Rezultate-alegeri-parlamentare-2016-GALATI

Galațiului îi revin, conform algoritmului, 4 fotolii de senatori și 9 de deputați. Ei bine, ca urmare a votului din 11 decembrie 2016, PSD-ul a pus mîna pe nu mai puțin de 8 parlamentari, adică mai bine de jumătate.

Concret, PSD și-a depășit norma propusă obținînd 3 posturi de senatori (Butunoi Ionel-Daniel, Marin Nicolae și Georgescu Puiu-Lucian ) și 5 de deputați (Ștefan Viorel, Popa Florin, Roșca Lucreția, Dobrovici-Bacalbașa Nicolae, Mărgărit Mitică-Marius), asta în ciuda faptului că sperau la 2 senatori și patru deputați. Surprizele în acest caz sînt profesorul Lucian Georgescu și șeful tineretului socialist, Marius Mărgărit.

Pe locul doi, în ciuda unui rezultat umilitor, PNL-ului îi revine un post de senator (George Stîngă) și două de deputați (Victor Paul Dobre și Nicușor Ciumacenco). În cazul liberalilor singurul post plin, cum ar veni, a fost cel al lui VP Dobre, celelalte două fiind obținute la redistribuire.

În fine, de departe surpriza acestor alegeri o constituie Bogdan Rodeanu. Acesta a obținut cu USR-ul un scor foarte bun la Galați, aproape 8% și va fi deputat la vîrsta de 35 de ani.

În fine, ultimul post de deputat îi revine dinozaurului Eugen Durbacă, asta în condițiile în care ALDE a obținut doar 5.9% la Galați (la Camera Deputaților).

Deci putem concluziona că, la ce ofertă electorală jenantă au avut gălățenii la dispoziție, cam pe băieții ăștia de mai sus au reușit să-i trimită în Parlamentul României. Nu știu cam ce speranțe aveți voi, dar din punctul meu de vedere viitorul nu sună deloc bine.

Sursa: antidotul.ro

5 Comments on "Uite lista cu noii parlamentari gălățeni. PSD a luat potul cel mare!"

 1. @Tecucean
  Cu toata bonomia pe care o afisezi, iti contest numele de „Tecucean”. Nu esti un tecucean reprezentativ. Esti dintre cei carora starea inacceptabila in care suntem le foloseste. Nu avea grija tu de familia mea, de Craciunul meu. Aveti grija de familiile nevoiase pentru a caror situatie sunteti vinovati.
  Stiu, va deranjeaza foarte tare „Lucid” fiindca sugereaza ceva de care va temeti, luciditatea. LUCIDITATEA populatiei ar insemna sfarsitul vostru.
  Rog Protecuci sa ma scuze pentru eventualele neplaceri. Multumesc pentru obiectivitate si echilibru.Va doresc tuturor sarbatori fericite si va ofer aceast colind:
  http://www.nasul.tv/video-viral-colindul-unui-avocat-si-al-unui-it-ist-la-manastirea-dumbrava-face-senzatie-pe-internet-domnii-mari-de-astazi-sa-v-apuce-frica/

 2. Cati paraziti mai tine in spate poporul asta! In SUA, in orice stat, mare sau mic, sunt numai doi senatori. La noi, numai intr-un judet sunt patru! Plus noua deputati.
  Bogat popor mai suntem!

  • Ne-ai innebunit cu comentariile tale …de 6 luni cand deschid ProTecuci dau doar de Lucid,Lucid…chiar le stii pe toate? Ori esti p… ala de la Sindrom si te bagi in seama peste tot?

   • Atitudinea ta este de o obraznicie tipic securista. Nu combati continutul, nici nu-l ignori, incerci sa cenzurezi. Din ce pozitie, pe cine reprezinti?
    Probabil, ai vechi reflexe sau gena.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!