shopify
analytics tool

Ţuchel si-a pierdut Aura

Aura Constanta Chitu - Primaria Tecuci

În încercarea disperată de a mai salva ce se mai poate salva dintr-o administraţie incompetentă şi penibilă, Ţuchel primarul municipiului Tecuci până la 5 iunie a.c., a început să arunce peste bordul corabiei din membrii echipajului cu care a naufragiat Tecuciul. Ultima sacrificare a fost nominalizata prin dispoziţia primarului nr 298/14.03.2016 respectiv arhitect şef Aurora Constantă Chiţu.

Motivaţia piratului este următoarea: pentru incompetenţa susţinută de obţinerea calificativului nesatisfăcător la evaluarea pe 2015. Întrebările acestui acces sunt numeroase atât de o parte cât şi de alta. De ce acum? De ce nu până în 2015? Cum din poziţia de arhitect şef al unui municipiu poţi fi declarată profesional „nesatisfăcător” de o comisie tovărăşeasca subordonată acestei funcţii dar obedientă primarului în exerciţiu?


banner-fasole


La nivel de speculaţii comentariile aduc în discuţie refuzul Aurei Chiţu de a semna documente care ar legaliza ilegalităţi. (autorizaţii construcţii, clădiri de prin centrul oraşului, clădiri de patrimoniu, etc…) Promitem cititorilor noştri să monitorizăm în continuare comportamentul administrativ deviant al lui Ţuchel şi nu numai. Doamnei Aura Chiţu îi urăm un sincer „La mulţi Ani!” acum în apropierea zilei de naştere.

Decizie-demitere-Aura-Chitu-1
Decizie-demitere-Aura-Chitu-2

13 Comments on "Ţuchel si-a pierdut Aura"

 1. Sobolanul CHIŢ CHIŢ | 18 martie 2016 at 20:28 | Răspunde

  Hai sa spunem adevarului pe nume.D-na Aura Chitu a fost numita Arhitect-sef in urma negocierilor din cadrul Aliantei DA (formata din PNL si PDL). Aura a fost numita politic in aceasta functie, fiind un politruc impus de PNL. Ar trebui ca Eduard Finkelstain sa aiba bunul simt sa iasa si sa spuna acest lucru…… Uitati-va la cum arata constructiile orasului, la cate apartamente s-au spart ilegal si s-a afectat structura de rezistenta a blocurilor, la cat de colorat arata fatadele blocurilor. O tiganeala de care trebuie sa raspunda aceasta „VICTIMA”, Aura Chitu. In toti acesti ani Institutia Arhitect-Sef si-a luat spagile si nu a durut-o nici in cur…. A semnat toate potlogariile tapeanului si acum se da VICTIMA…. Punem pariu ca va pupa si pulpana viitorului primar?

  • Nu cred ca destituirea este ideea lui Tukel. Pariez ca pe el nu l-a deranjat cu nimic. E posibil sa vina de la niste autoritati din domeniu, care au sanctionat slaba prestatie profesionala (tiganeala) sau nereguli privind autorizatiile pe care le-a dat.
   Edi nu va interveni, el nu face ceva care nu-i foloseste LUI la nimic. In plus, s-au inteles perfect, sunt prieteni vechi, mai vechi decat Alianta DA.

 2. Ridendo de prostes | 18 martie 2016 at 19:11 | Răspunde

  Cred ca se pregateste sa-l dea afara si pe Dan ,sotul sotiei lui. Asa ca sa se sature toti care l-au sustinut pe taran.Si sa vada toti cum e sa sustii un specimen ca asta.

 3. Este incredibil ce se poate face intr-o institutie de stat in Romania de astazi. Este legala aceasta actiune? Nu vad motivele exacte pentru care totusi a fost destituita din functie o persoana care totusi are anumite studii si o anumita experienta.

 4. „Aura nu (mai) are dreptul moral de a tacea.”
  Nu l-a avut niciodata!

  • Da, aveti dreptate, sa spuna daca a fost chemata la DNA, de cate ori, si pentru ce fapte. Daca nici acum nu spune isi merita soarta.

 5. Raman cateva intrebari:
  -ce componenta poate avea o comisie care stabileste competenta profesionala a unui arhitect?
  -ce calificative a avut in anii precedenti pentru a ajunge peste noapte la „nesatisfacator”?
  -unde este „echipa performanta” clamata de primar daca omul de baza al unei primarii (arhitectul sef) e „nesatisfacator”?
  Las la o parte partea cu sustinutul lui Tuchel-de notorietate in cazul Aurei.Ma intreb doar atat: cum e posibil in democratie ca un om incult ,cu scoala aproximativa ,care minte evident ca a terminat „ceva” sa-si bata joc de un intelectual absolvent pe bune al uneia dintre cele mai grele facultati din Romania ?In numele carei politici se poate intampla un astfel de lucru?Pentru niste bani de campanie electorala merita sa-ti bati joc?
  Tuchele,esti mai jos de calitatea de om.Din pacate unii au considerat ca esti bun de primar.
  Domnule Admin:poate realizati un interviu cu Aura.Poate e momentul sa aflam ADEVARUL despre hotelul lui Mihalache,despre mutarea statuii,despre reabilitarea sediului PNL,despre modificarile de la casa de langa primarie…Aura nu (mai) are dreptul moral de a tacea.

  • Pentru impact :
   ,,In numele carei politici se poate intampla un astfel de lucru?”

   Răspuns posibil: în numele unor pupincuriști care îi țin trena; în numele unor sine/securiști care îi culeg boabele din palmă; în numele unor tecuceni (din ce în ce mai puțini) care se lasă păcăliți de un farseor ordinar; în numele tecucenilor care tac, al celor care trăiesc încă cu spaime de tip comunist; în numele celor care nu știu că trăiesc în anul 2016, anul în care primarii/aleșii sunt la dispoziția cetățeanului și nu oamenii la picioarele unor indivizi cu grave tulburări de personalitate, ordinari cu dosare penale, ordinari tăvălitori de amante prin primărie și prin stațiuni. Ordinari semidocți care dau lecții de morală!
   Poate mai găsesc și alții posibile răspunsuri

 6. Ei…!! cam asa se întâmpla când sapi groapa altuia. Risti sa cazi TU in ea. Dupa trei ani umpluti, aproape patru ani de zile, iata ca se repeta povestea Nonei Popovici (ex Director tehnic) si cea a Narcisei Mitrut (ex Secretarul Municipiului Tecuci), numai ca, acum, povestea are alt personaj : Aura Chitu ( de ieri, ex Arhitectul Şef al Municipiului Tecuci). Primarul TECUCIULUI, cam are boala la…. sau pe ?! functii… de conducere.

 7. Motivul exact – cladirea(hotelul) lui Mihalache. Tuchel i-a cerut Aurei Chitu anumite lucruri care se incadrau in zona legii penale.
  In alta ordine de idei, iertat sa-mi fie, Aura isi merita soarta. In 2012, cauta si incerca sa convinga pe multi ca Tuchel este cel mai cel.

  • Asta e … toti care l-au sustinut au patit la fel! In spatele Sindromului sta pshihopatul…

  • Da, hotelul are un etaj in plus fata de autorizatia de constructie, si am inteles ca doamna Chitu, a cerut daramarea lui, fapt care l-a scos pe tepean din minti.

   • abc....def.... | 19 martie 2016 at 17:32 | Răspunde

    Cu Doamna Arhitect Sef a Municipiului Tecuci, s-a demarat noul val de „exterminări” la care a recurs şi pina acum, primarul oraşului. E un avertisment al acestuia, pentru toti cei care vor indrazni sa i se mai împotrivească intr-u vreun fel. Daca a recurs la „executia” doamnei Arhitect Sef, persoana pe care o aprecia in mod deosebit (inainte de „nesatisfacator” -ul cu care a cadorisit-o), va puteti imagina de ce fel de „executie” vor avea parte cei marunti, de rind si „neascultatori” care inca-i mai sunt in subordine. Dar…, pe de alta parte, prosti ar fi sa fie „a s c u l t a t o r i ” …!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!