shopify
analytics tool

Ţuchel se războieşte cu Finkelştain, tecuceanul plăteşte

Prin decizia nr. 42 din 25.11.2011 Camera de conturi Galaţi a constat că o parte din angajaţii Primăriei Tecuci au încasat necuvenit sporul de dispozitiv în proporţie de 30% la salariu de încadrare. Decizia nr. 42 din 2511.2011 a fost contestată de Primăria Tecuci dar instanţă de judecata prin sentinţa 1721 din 23.05.2013 în dosarul 248/44/2012 irevocabilă prin deciyia nr. 439 din 15.01.2014 în dosarul 802/44/2013 a obligat primarul municipiului Tecuci să recupereze aceşti bani primiţi nelegal de la funcţionari.

Începând cu data de 15.01.2014 primarul municipiului Tecuci trebuia să emită Dispoziţii pentru recuperarea banilor. Din motive electorale, pentru  a-şi apropia aceşti funcţionari, după ce la început i-a tracasat, primarul a refuzat să execute hotărârea instanţei de judecată, adică să recupereze banii şi a preferat a apeleze la câteva subterfugii, mai ales că această situaţie putea fi folosită tot ca o modalitate de se răzbuna pe fostul primar Eduard Finkelstain. Aşa că, primarul Daniel Ţuchel s-a gândit să îl acţioneze în judecată pe fostul primar ca să plătească el aceşti bani, în loc să îi recupereze de la funcţionarii care i-au primit necuvenit şi nelegal aşa cum stabilise deja instanţă de judecată.

S-a format dosarul nr. 5063/121/2014 în care Primăria Tecuci cerea ca fostul primar să plătească multe miliarde fiindcă aşa îşi dorea actualul primar să se răzbune, fără nici un motiv, iar instanţă de judecata prin sentinţa civila nr. 437 din 09.04.2015 a hotărât să respingă acţiunea Primăriei Tecuci ca nefondată, adică sumele de bani să fie recuperate de la funcţionarii care le-au incasat aşa cum a stabilit în dată de 15.01.2014. Mai mult, deşi Primăria Tecuci a plătit şi doi avocaţi că a o apere în dosarul 5063/121/2014 cu suma de 10.000 lei. Tot primăria a fost obligate sa mai plătească în plus încă 4960 lei cheltuieli de judecată fată de fostul primar pentru motivul că fost dat în judecată în mod nejustificat.

16 Comments on "Ţuchel se războieşte cu Finkelştain, tecuceanul plăteşte"

 1. am dat si eu, aproape dupa un an de acest articol si comentarii.
  aveti grija cu alegerile de la tecuci de anul asta. d-l primar a si inceput sa produca asa zisi contracandidati care sa „dilueze” voturile si el sa aiba procentul cel mai mare (chiar daca nu e decat 5-6%). mizeaza pe faptul ca se decide primarul dintr-un singur tur de scrutin.

  DUMNEZEU SA VA DEA INTELEPCIUNE, TECUCENI!

  P.S. politicienii sunt c…e cu multe fete!

 2. Am gasit astazi un articol pe Tecuceanul . Un raspuns la o petitie. Dl primar mai stiti Dv ce ne promiteati Dl in 2012 ? Nici nu stiu cum sa spun ca pt Dv e tot una. Deci nu incerc sa va mai spun pt ca la fel cum nici in cimitir nu ai voie sa intri fara sa stie primarul ,ce sa mai spunem de intratul la Primar in primarie. Sa zicem ca reusesti sa te strecori dar la primar tot nu ajungi,jos e dat ordin am sedinta ,am probleme,nu am timp. Omule ai o echipa,de ce nu o folosesti? Ai sa te imbolnavesti daca incerci sa sti tot si sa rezolvi Tu tot. Ne -ai promis marea si am ramas cu sarea,care ne sareaza si ne usuca sufletul cind iti pomenim numele. Nu te acuz de nimic decit de rea vointa si incapatanare. Poartate frumos AMR 1 an . Si si daca te porti frumos tot 1 an mai ai. Nu mai candida pt ca vei pierde cum nu a pierdut nici un primar de pana acum. Mita nu se va mai da. Camere cu pachete sper sa nu mai existe ,DNa sper sa actioneze vartos in acele zile. Masini care sa care oamnii la vot sper sa isi faca treaba si Politia . Dl Grosu sper sa inteleaga ca se va termina. Si sa nu fiu rau ca nu ma reprezinta ,din toate promisiunile facute de Dv si USL de una imi aduc aminte in fiecare zi . Cea cu Anvelopatul,domnule blocuri nu stiu cate ai anvelopat insa pe noi in fiecare zi. Taxe ,Dovezi,Reguli ,si panouri Noi ne-am tinut de cuvant. Va multumesc.

 3. Între Edi și Danel este o diferență de cel puțin 7 ani de acasă. Primul a avut Ce și de la Cine să învețe…

 4. din cate cunosc sporurile au fost date la inititiva sindicatului din priamarie. Poate ca ar trebui ca banii sa i de ainapoi sindicatul

  • Care sindicat, că acum Baraș este ocupat să adune scamele de pe țoalele lui Șuchel…!!
   Ce jalnice personaje sunt amândoi! Aloooo sindicat/sindicaliști din primărie treziți-vă, îndreptați-vă coloana! Asemenea impostori vor pleca în șuturi precum cei din decembrie 1989.

 5. Dupa ce s-a straduit din rasputeri ca sa nu faca nimic in Tecuci timp de patru ani , tepeanul are din nou viziune…vrea aerodrom pe terenurile oferite directorasului de banca posesor de rover .Ca pe el nu-l mai asculta nimeni prin Primarie e una.Dar ca sa fie tabloul complet pare ca iar arunca cu flit (va aduceti aminte tecuceni jignirile din campanie?).Dumnezeu cand vrea sa piarda un om ii ia intai mintile.Tepeanul se crede aeroplan…

  • Referitor la terenul de la aviatie e multa mafie . Se stie cite ceva despre cum a fost achizitionat acel teren ,despre cum se mergea cu Daster-ul inainte de a fi proprietar,Serban pe terenul acela SPRE A VEDEA DACA SE MERITA SAU NU EFORTUL DE A OBTINE TERENULdesi era obiectiv Militar. S-a stiut si la Minister,s-a aflat lucruri si la DNA,au spate baietii,au uns oamenii,pe care i-au intimidat ,dar e pacat ca tara nu mai are conducator si orasul la fel. Cind Legea e de plastilina,e grav. Cind un organ de control care stie spune (a se intelege ca trebuie sa spun pe departe )e pacat de tot ,nu te intereseaza, ceva in genul cum a zis Base lui Firea referitor la sot. Nu mai sti cum sa reactionezi.Justitia e invinsa de MULT timp.Cert e un lucru Bine ca macar in ultimul an de conducere a individului,ne-am dat seama cine e el de fapt. Si bine ar face cei care stiu cite ceva sa aibe curaj sa spunem Tot cind mai are putin. Vorba lui Ponta la intoarcerea in tara,dupa turbulentele de avion , Multi au Borat,sa Boram si noi cei care stim poate asa sa nu uite ca noi L-am ales dar tot noi il vom INVINGE.

 6. Pai individul asta nu a mai fost prin oras de cand isi facea campanie electorala ca sa iasa Primar? De ce se zbate el asa tare ca sa ramana Primar? De ce se cearta el cu toata lumea ca a ramana Primar? Raspunsul ca Primar insemna un loc bun, cald de unde se poate fura banii tecucenilor.Una este sa furi banii la 1500 de locuitori cati erau la Tepu si alta este a furi banii la 40.000 de locuitori. Ei ce spuneti nu ar fi mai bine Primar la Tecuci decat la Tepu? Cantitatea de bani furata nu ar fi mai mare? El nici nu mai gandeste pentru oras. El gandeste fur maxim, fur tot si dupa mine potopul. De asta nici nu mai iese pe strada, nu il mai intereseza Tecuci.

 7. Speram ca acesti bani sa nu fie platiti de populatie, care conform noilor legi fiscale va trebuie sa plateasca impozite de 3 ori mai mari. Nu intelegem cum cei in drept au lasat guvernul sa aprobe astfel de legi, cand se stie ca practic nu este consiliu judetean si local care sa nu praduiasca acesti bani. Constat ca la Tecuci , indiferent da cati bani se cheltuie in mod ilegal, nici Curtea de Conturi, nici ANAFUL, nici DNA-ul nu fac nimic.

  • La o sindrofie recentă, participant fiind ,,Odiosul din Țepu” declara că nu-i pasă de banii pe care va trebui să-i restituie celor care au câștigat procesele cu primăria. ,,Are bani primăria, nu dau de la mine” declara cu inconștiență odiosul, care simțind că i se apropie sfârșitul a început să mângâie electoral babele și copiii.

 8. Cine-i individul acela cu nasul pe sus care afiseaza o aroganta de mitocan?

 9. politistul de servici | 16 aprilie 2015 at 21:08 | Răspunde

  mai lasa ne jupane neamt, ne am saturat de tine si de gasca ta;
  du te mai bine si plateste ti datoria de 4 milioane de euro de la groapa de gunoi, asa cum a cerut curtea de conturi, din banii tai si ai celor care i au furat in numele tau;
  du te si mai scrie si tu un proiect, nu te mai impauna ce ceea ce a facut mustaciosul de fost primar, ca a facut si lucruri fb;
  nu uita, a inceput numaratoarea la AMR-ul tau in primarie! sic!

 10. Bine ati revenit!Sper sa nu mai „dispareti” atat de mult timp niciodata!Lupta cu presa n-a castigat-o nimeni pana acum indiferent cati buchiri muilitieni,aide tepene sau tuchelieni s-ar pune cu voi!

  • …pentru Robin…(stie el cine)
   Ca sa fii bagat in seama trebuie sa existi.Asta inseamna sa treci de stadiul de primata oparita la care te-ai oprit pe scara evolutiei si sa incepi sa intelegi ca ,spre exemplu, un Robin lua de la bogati si dadea la tarani si saraci, pe cand tu-l aperi pe un taran care fura de la saraci .Si care nu se mai opreste din furat.As vrea sa vad ce-ai sa faci la anul dupa alegeri.De fapt stiu.Ai sa ajungi blogger platit pe alta craca.Da’ maimutoi vei ramane.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!