shopify
analytics tool

Ţuchel este pe cale să îşi realizeze toate promisiunile electorale

Doru-parascan_Emil-constantinescu_Daniel-Tuchel-la-Muzeul-Tecuci

În Tecuci lucrurile merg într-o direcţie bună şi acest fapt este din ce în ce mai vizibil. Aceasta este concluzia pe care o desprinde primarul Tecuciului la o analiză obiectivă a celor trei ani de mandat de primar.

„Viziunea pe care am avut-o despre administrarea şi dezvoltarea oraşului începe să prindă contur şi să ia forme concrete şi eficiente”, este de părere edilul Ţuchel Gerhardt. Acesta spune că are pe birou pliantul cu promisiuni din campania electorală şi că încearcă să le respecte cu sfinţenie, în integralitatea lor.

„Până acum mi-a trebuit timp ca să îmi fac o echipă puternică de profesionişti în administraţie. În fiecare zi mă uit pe pliantul din campanie şi îmi pun toată forţa, priceperea şi energia pentru a înfăptui cele promise. Deja se pot vedea multe lucruri minunate. Încep să bifez din ce în ce mai multe realizări. Voi aduce Tecuciul la cote de înaltă performanţă. Trebuie doar să aveţi răbdare. Promit că la anul veţi avea Tecuciul mult visat” spune primarul. Acesta face un apel şi la adversarii politici (în special cei de la PSD) să nu îi mai pună beţe în roate şi să facă front comun pentru binele şi prosperitatea oraşului.

18 Comments on "Ţuchel este pe cale să îşi realizeze toate promisiunile electorale"

 1. mândru ca sunt ţăpean | 3 septembrie 2015 at 11:44 | Răspunde

  băiiiiiiiiiiiiiii nu m-ai comentaţi despre domnul ţuchel că bag furca

 2. Hîncu Alexandru | 3 septembrie 2015 at 10:25 | Răspunde

  Prietene tânăr PSD-ist sau ce oi fi tu,aia e strict părerea ta,eu nu mai lipesc o pagina pentru primarul asta,ne-am pârlit odata.Cartieru Cfr tot neasfaltat e,da îl asfalteaza înainte de alegeri sa ne scoată ochii,locuri de munca nea dat de nea zăpăcit,ca am vecini cu facultate care nu au unde munci.Si un mesaj pentru Pnl-isti,erau doua persoane din cadrul partidului care beau bere si f**eau pe scările sediului vostru,o sa pun poze pe facebook-ul meu.

 3. daca a realizat tot inseamna ca poate sa plece linistit in voia lui

 4. Care naiba realizari? In afara de uns sefi in primarie ,de angajari pe banda rulanta,de dat apartamente in centrul orasuluil la niste parasute,care dracu realizari? Despre ce naiba vorbim aici.ciocu mic ,noi suntem la putere,asta da realizare! Toate parasutele sunt bagate in seama,toti cateii umbla liberi pe la toate institutiile,asta da realizari! Iar noi vorbim degeaba,lor le merge bine!

 5. De trei ani acest pseudo-primar poarta un razboi cu tecucenii care n-au alta vina decat ca l-au ales pentru ca se saturasera de furaciunile PDL-ului.Ajuns primar cu sprijinul PSD-ului si instalat complet la butoanele banului public nu numai ca n-a facut nimic din ce a promis dar a reusit „performanta” sa faca din Tecuci o ruina.Zero ca om,zero profesional ,arogant ,fara scrupule dar insotit de o dorinta de razbunare impotriva tecucenilor venita dintr-o lipsa de caracter specifica oamenilor mici -acesta este portretul celui pe care tecucenii l-au pus sa le administreze orasul.
  Omul acesta e bolnav de rautate ,viciat interior de o minciuna pe care si-a bazat viata.Nereusit din punct de vedere profesional (n-are nici o scoala terminata , se da cand ofiter cand economist fara sa aiba habar de niciunele) lipeste doua trei articole de lege si vrea sa para cunoscator.Toata „performanta” lui se rezuma la 50 metri in jurul primariei mult prea putin pentru un (fost?!) oras pentru ca el n-a iesit niciodata din cadrul ingust al gandirii de om de la tara unde ulita principala trebuia sa arate bine …restul ,cum o fi…

  • Trebuie sa votam un partid nou, format doar din oameni nascuti si crescuti in Tecuci.Fara PSD si fara PNL. Alt partid cu oameni din tecuci. Va fi greu sa sburam golanii si infractorii dar cred ca singura solutie este un partid nou cu oameni din tecuci.El si-a angajat atatia ilegal in primarie ca sa il voteze cu toate familile lor plus infractiunile care le va face la alegeri. Asa ca trebuie sa iasa toti tecucenii la vot si sa voteze un partid nou cu oameni din Tecuci.

 6. Felicitari domnule pentru toata stadania si devotamentul de care dati dovada.
  Nu ii bagati in seama pe cei de la PSD. E nepriceputi.

 7. Se pare ca mai are unele scapari din pliant dar minore. Cu siguranta le va realiza in viitorul mandat. Simple retusuri. Important este sa fie reales la al 7 congres.Acuma echipa este puternica si Tecuciul va arata ca un oras boreal.Ce nu poti face cu 2 maini dibace?

 8. Inteleg ca la anul totul va fi perfect.Cred ca-si va schimba iar numele.Ii sugerez Iohanus.

 9. Asteptam de la d-l Tuchel sa ne faca o oferta concreta si sa intram din nou in echipa dansului. Pentru binele orasului! Pentru Tecuciul mult visat.
  Noi am castigat impreuna alegerile. De ce i-a trebuit o alianta cu PDL-ul?
  Vrem sa avem inca odata un candidat comun.

  • tineretul pesedist | 2 septembrie 2015 at 11:50 | Răspunde

   Da, ai dreptate, noi pesedistii il iubim pe dl. primar. Dovada impacarea dl. Radovei cu dl. Tuchel.. Noi vrem sa guvernam orasul impreuna cu dumnealui. Am realizat fapte marete impreuna si nu intelegem de ce am fost aruncati peste bord. Si-a bagat soricelul pedelist coada? Parca spuneati ca ei reprezinta raul care trebuie starpit in oras si ,ne prezentati pe pagini intregi de ziar cum au furat ei miliarde de la unitatea militara si acum le-ati dat functii. Asa scria pe acel pliant? Noi vrem sa refacem USL-ul, dar sa candidati dvs. la Senat si dl. Butunoi primar.

   • vai si amar de noi !!! | 2 septembrie 2015 at 20:05 | Răspunde

    Asta era si scopul….senatul, si primaria la alt fomist !!!

   • La mentalitatea romanului…inca 20 de ani nu se va schimba nimic. Sunt bucuros ca doriți sa guvernati oraşul nefiind in stare să va guvernați pe voi. Cat despre tineretul Psd-ist , Pnl-ist ,Pdl-ist … nu exista , sunt doar nepoți care nu au alt viitior decat sa pupe in fund liderii actuali. Un tanar adevarat isi spune punctul de vedere si nu saruta fundul sefului pentru o functie. Sper să va vina mintea la cap … macar pentru nepoti. P.S. dați pensionarii si fosilele afara din funcții … folosoți tineretul, este mult mai perspicace si au o alta viziune.

    • Bine le mai zici. Dar care tineri? Aia din filmul primarului? Pai pensionarii au muncit la viata lor. Daca te refereai de aia de la armata, care acum ocupa si functii in administratie asta e o alta poveste. Aici sunt si eu de acord; ori pensia, ori functia, sa aiba si tinerii o sansa. Dar nu aia din filmul primarului !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!