shopify
analytics tool

Ţuchel a furat mireasa! (a fost prins) au fugit nuntaşii – VIDEO

Daniel-Tuchel-in-sedinta-Consiliului-local-Tecuci

Azi 16.02.2016 începând cu orele 12 a fost programată şedinţa oridinară a Consiliului local a Municipiului Tecuci cu începere de la orele 12. În urma unei dispute în interiorul Consiliului local cu privire la legitimitatea preşedintelui de şedinţa în persoana lui Andriuță Ghiță un grup de 9 consilieri a părăsit sala de şedinţe.  Astfel interesele singurului iniţiator, Daniel Ţuchel, au rămas „mofluze”. Pentru înţelegere prezenţa ca preşedinte de şedinţă a domnului consilier Andriuță Ghiță (PNL) îi era necesară domnului primar pentru orice posibilă şi probabilă modificare a procesului verbal de şedinţă. Lăutăreşte, Ţuchel voia să fure mireasa iar nuntaşii au fugit…

Definiţii cod penal – Şantajul

(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).

(3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

Şantaj, tăinuire şi autodenunţ

Pentru vizitatorii site-ului, inteligenţi ca toţi tecucenii, secvenţa video de mai jos, pot realiza usor ca actul este una de şantaj. Primarul a tăinuit ani de zile să facă public faptul ca o parte din consilieri, şi nu numai, au datorii la bugetul local.
În fapt acesta poate fi considerat un autodenunţ deoarece primarul avea pârghiile legale să aducă aceste sume la buget prin poprirea indemnizaţiilor acestora dar şi prin alte mijloace legale.
Revenim cu detalii legate de acest eveniment. O să urmărim şi ce se va întâmpla mâine la şedinţa de îndată.

Ţineţi aproape!


26 Comments on "Ţuchel a furat mireasa! (a fost prins) au fugit nuntaşii – VIDEO"

 1. Ultima ora, am aflat pe calea undelor ca;
  1.) Organizatia judeteana PNL Galati a anulat masurile dispuse in mod abuziv de Tuchel impotriva unora dintre membri biroului org. locale, deasemenea s-a propus ca actualul primar sa nu mai fie candidatul partidului, datorita modului dictatorial in care conduce partidul si al problemelor judiciare, asteptandu-se de la o zi la alta arestarea acestuia. Hotararea va fi luata in cadrul unei sedinte la care vor participa si lideri de la Bucuresti.
  2.)La prefectura a fost depusa o contestatie privind legalitatea ultimei sedinte de Consiliu Local.
  3.) ANAP a confirmat amenda de 2 miliarde data personal primarului Tuchel, pentru incalcarea legii in ceea ce priveste incredintarile directe. Primaria a platit in 48 de ore 1 miliard, din conturile ei, desi suma trebuia sa fie platita de Tuchel din banii sai. A fost sesizata Curtea de Conturi, care saptamana viitoare va incepe un nou control la Primaria Tecuci.

 2. la Tecuci câștigător va fi PSD-ul,indiferent cine conduce acest partid.Oricat ar vrea Tuchel sa câștige,e conștient ca nu mai are șanse.PNL a fost mic la Tecuci,si mic va fi după 5 Iunie.Deja oamenii lui,trec pe liste votanți din burta,ca nu au curajul sa meargă pe la porți,sa ceara sa voteze lumea cu Tuchel.El crede ca cifrele sunt adevărate,dar e săpat din interior de ai lui.Si întrunirile din cartiere se vor face in curți si nu pe strada,ca-l huiduie lumea.Abia il așteaptă SATU NOU si Balcescu sa-l scuipe.O sa vedeți ca nici Grigoraș nu se bagă sa-l apere.Verga,nici atât.

 3. O scurtă întrebare pentru cititori dar si pentru admni. Ce ar fi daca tecuceni s-ar constituii intr-un partid local, cu caracter a-ideologic și cu un pronuntat caracter civic?

 4. Din familia lui Grigoras a ramas cineva neangajat la Primarie, spital….etc? Vor alerga pentru Tuchel?

 5. Cat tupeu sa ai sa mergi pe strada in costum de 2000 euro cumparat din banii tecucenilor, din colectarea mai buna a impozitelor cu 50%, pe lucrarile care se desfasora cu proiectele facute de altii facute de fostul primar si sa te dai rotund ca uite ce destept sunt eu, ca ma uit pe schite care nici le inteleg. Stai moale Gerhardule ca proiectele tale sunt cele din 2016 -2020. Nu asa ai spus ca ai scris o carte de 180 de file cu proiecte si iti mai trebuie un mandat ca sa faci si lucrarile? Ceea ce se face acuma pe strada este cartea scrisa de Finkelstain. Te-ai derutat asa tare?

 6. Flacarile iadului | 18 februarie 2016 at 21:24 | Răspunde

  Am aflat ceva foarte interesant, primarul santaja consilierii care au datorii la plata impozitelor, lasand sa se inteleaga ca cei cu datorii ar fi pesedistii. Dar surpriza, datornicii sunt la PNL. Astfel dl. Petru Papuc are de platit 600 miloane lei, nici dl. Amdrita nu este departe de el. Nu mai vorbesc de primar, care este cel mai mare datornic avand de platit zeci de amenzi si sume rezultate in urma proceselor pierdute. Cuantumul exact nu il cunosc, insa zilele trecute a primit o amenda de 2 miliarde lei vechi de la ANAF, deoarece nu a facut nici o licitatie in cei 3 ani si jumatate de mandat, fragmentand lucrarile, astfel incat sa poata fi acordate prin incredintare directa si sa poata sifona banul public. Ceea ce este foarte grav, si DNA-ul trebuie sa faca lumina, este ca foarte multe sume imputate primarului, in loc sa fie platite deacesta din buzunarul propriu, au fost si sunt in continuare platite din banii contribuabilului tecucean, platitor de taxe si impozite.

  • Da, cuantumul amenzilor primita de Tuchel este incredibil, de la ANAP- cei care se ocupa cu licitatiile electronice- are 4 amenzi – 680 de milioane, 400 de milioane, 500 de milioane si ultima de 2 miliarde lei vechi.. Motivul fiind fragmentarea lucrarilor si lipsa licitatiilor. Mai are o amenda de 1 miliard, primita recent in instanta in urma refuzului dl. Tuchel de a pune in aplicare a hot. jud. ramasa definitiva. Din pacate aceste amenzi sunt platite din banii nostri, ai tecucenilor, asa cum s-a intamplat si in 14 feb. 2016 cand primaria a platit 1 miliard din cele doua , la ANAP. Daca mai punem si cele 14 miliarde de la Zooland, imputate de Curtea de Conturi, vedem limpede imaginea dezastrului produs de incompetenta acestui personaj.

 7. Radio ascultator | 18 februarie 2016 at 09:10 | Răspunde

  Din discutia de la radio Tecuci s-a impus necesitatea unirii tecucenilor intr-o alianta pentru a putea inlatura mafia tucheleana de la conducerea orasului. Desemenae 2 din cei 3 candidati vor trebui sa renunte la candidatura, in conditiile in care alegerile se vor desfasura intr-un singur tur. Am mai aflat de la radio ascultatori si participantii la dezbateri ca politia locala este folosita in scopuri personale si politice de catre primar, ca piata are datorii de 17 miliarde lei si redevente neplatite, si ca primarul Tuchel trebuie sa plateasca din propriul buzunar toti banii imputati de Curtea de Conturi si de pe urma proceselor pierdute, precum si anchetarea tuturor salariatilor primariei care au fost angajati pe baza politica sau spaga, vezi cazul spitalului.

  • In alegerile europarlamentare rezultatele finale la Tecuci au fost următoarele: PSD 33,3%, PNL 26,3%, PDL 11%, Mircea Diaconu 9,4%, PMP 5,2%, PP-DD 3,9%, PRM 2,3%, FC 2,3%, PER 0,9.
   Azi după doi ani situația s-a mutat și pe aceleași rezultate Tuchel va pierde grav alegerile, PP-DD, PRM si Mircea Diaconu vor merge catre PSD care a crescut in sondaje fata de PNL, deci vom avea urmatorul rezultat:
   PNL – 39.6 %; PSD- 48.9 % ; PMP- 5%
   Dar mai are Țuchel 39.6%, are insitutiile de partea sa si modul de a fura voturi ? Raspunsul este da, dar candidatul liberal in nume personal are 7% si partidul la Tecuci nu are mai mult de 15%. Deci social-democrati vor lua ca partid minim 35% la Tecuci și minin candidatul 10%. Dar la prezidențiale cum a fost la Tecuci în turul 2?
   PSD- 54% ; PNL – 46%
   Tot același rezultat însumat ar da primar PSD. Nu ar lua Țuchel în orice confruntare cu PSD indiferent de candidat mai mult de 25% ceea ce ar fi mult prea mult ținând cont de ultimele sciziuni ale PNL la Tecuci. Părerea mea că un rezultat la locale ar arăta așa:
   Daniel Țuchel PNL – 25% – maxim
   Cătălin Hurdubaie PSD – 35% – minim
   Asta la o prezență la vot de aproximativ 50%, dar în 2016 această prezență va fi de 40% care chiar dacă favorizează actualul edil, nu îi va permite cu nicu-un efort sa reușeacă să sară mai mult de 25%.

 8. Domnule Admin, deuneti imediat o plangere penala aveti dovada video-audio plus martori, de data aceast trebuie sa plateasca scump! E incoltit si face foarte multe greseli!

 9. Dreptate de la cap la coadă | 17 februarie 2016 at 10:29 | Răspunde

  Oameni buni, nu vă lăsaţi prostiţi de un gest trecător. Consilierii care au boicotat ieri şedinţa sunt aceeaşi care 4 ani au votat toate ilegalităţile nebunului. Fiind campanie electorala şi constatând că Ţuchel a ajuns o potaie jigărită şi leproasă, consilierii s-au reorientat. E vorba doar despre noile lor interese. Tot ei au votat şi acum un an, doi, sau trei, aceleaşi sume colosale pentru concerte şi ziarul Tecuceanul. Fără votul lor Ţuchel nu putea dispune cheltuirea banilor. Au format 4 ani aceeaşi haită. Acum îşi canibalizează şeful de haită…… Ţuchel urlă fiindcă muşcăturile haitei pe care a crescuto sunt dureroase şi adânci. Chiar mortale, aş putea spune. Îşi nerită soarta. Nu am nicio milă faţă de borfaş. Nu fiţi naivi! Se va schimba doar lupul alfa. Haita va rămîne aceeaşi: Constantin Grosu, Tudor Spiridon, Liviu Butunoi, Gălbenuş, Lucian Gegi, Lili Cambanache, etc la care se vor adăuga candidaţii Diaconu, Bălănică şi Gavril susţinut din spate de rânjetul lui Eduard Finkelstain şi jigodiile portocalii…. Provocare: Ghiciţi cine va fi noul şef de haită după ce Ţuchel va fi (Doamne ajută!) jupuit de viu.

  • Flacarile iadului | 17 februarie 2016 at 18:43 | Răspunde

   Ce s-a intamplat azi la sedinta CL depaseste orice limita s-au alocat zeci de miliarde pentru spectacole, festivaluri, garduri de cimitir, banci, cosuri de gunoi s.a. Trebuie sa spun ca Casa de Cultura si Biblioteca au un buget egal cu cel al tuturor gradinitilor, scolilor si liceelor din Tecuci. Avand in vedere ca aceste institutii au fost folosite pentru publicarea de calendare, felicitari s.a materiale de propaganda politica Tuchelista, mai mult ca sigur si aceste sume vor fi folosite in acelsi scop. La investitii nu este prevazut nici un leu. Deoarece ridicarea de garduri la cimitir (?) extindere amenajare spital (?) si alte asemenea bazaconii nu pot fi considerate investitii. Deci si anul acesta banii vor fi praduiti de acolitii tepeanului prin incredintari directe. Alo DNA-ule de ce ai plecat si pe tepean nu l-ai luat?

  • Cam asta incerc sa spun si eu de ceva timp. Vreti in noul Consiliu local aceiasi mediocri capabili doar de viclenii, de combinatii dubioase si ieftine negutatorii, aceiasi profitori fara orizont civic si fara coloana vertebrala?!! Vreti din nou sa candideze pentru Primarie tot niste Tukeli sau Finkelsteini reciclati?.
   Radeti, domnilor, toata aceasta sleahta de maimutoi. Gasiti oameni noi, oameni adevarati, responsabili si daruiti interesului public pentru Primarie si Consiliul local!
   Chiar a disparut samanta oamenilor de valoare in Tecuci?

 10. Pe stiftul de site scrie ca curtea de conturi a obligat Primaria ca in 2016 sa fie prinse in buget si sumele rau platnicilor ca sa fie achitata datoria la S.C. Apa Canal S.A. So crezi tu mai tuchele ca asa a scris curtea de conturi. Tu daca esti un mincinos ordinar crezi ca poti minti pe toata lumea. Cred ca nu ti-ai revenit nici acum. Aici nu esti primar la Tepu sa spui minciuni din astea la babele tale. Aici tecucenii te vor baga in puscarie pe tine si sleahta din jur si nu te vor ierta sub nici o forma. Aici sunt oameni destepti. Ai incercat sa ii fraieresti……. pai sa vezi ce o sa patesti. Ca sa lamurim lucrurile. Nu doar in 2016 trebuiesc prinse in buget datoriile, in fiecare an trebuiau a fi prinse si datoriile ceea ce demonstreza ca pana acum tu nu le-ai prins iar toate bugetele tale din anii anteriori au fost fundamentate pe previziuni false. Adica ai facut bugete false. Nu stiu daca intentionat sau din cauze de proaste functionare, dar e clar ca bugetele de pana acuma sunt false. A doua problema a ta este ca nu mai ai bani si esti disperat, ca te preseza Apa canal si Ministerul dezvoltarii fiindca cu banii care trebuia sa le dai aici, la investitii ai facut concerte. Pai intelegem ca de aici nu iti iesea comisioane. E tarziu fratioare. E foarte tarziu pentru tine. Cred ca si tu realizezi in ce ai intrat. E groasa la fundul tau, mai groasa si decat la Hrebenciuc ori Dinu Patriciu.Cel putin aia erau inconjurati de oameni mai de sema si faceau golanii mai greu de descoperit. La tine e jaf pe fata. Cum ai so dai scapare nu mai ai. Indiferent cat o vor zgudui cele 3 pile ale tale nu vor avea cum sa te mai tina ca e prea grav. Vor plati ei, daca vor mai insista. Nu te pune cu lumea! Lumea te va face de vorbesti singur. Si intelege, daca nu te mai vor nu ai cum sa ramai
  primar impotriva oamenilor. Pleaca, pleaca ca sa -ti scape macar familia. Ca daca te mai tii nervos, rascoala din 1907 o sa spui ca a fost nimic. Intelege ca nu te mai vrea lumea. e ca si cum ai venit in casa cuiva si nu vrei sa mai pleci. Pleaca frate, pleaca cat mai departe si cat mai repede. Dute in America ca oricum ai mai fost cand te-a trimis Primaria Tepu in delegatie.

  • Treaba cu santajul se intoarce ,chiar daca nu sunt filmari,este destul marturia la 1 sau 2 . Nu joci corect primare, sti ce nasol este cand mai stie si unu altul cate ceva. Se vede ca esti stresat si incepi sa faci greseli. inca nu a sosit ceasul ,dar sa sti ca sunt atit de hotarat sa te santajez,indirect spunand ce stiu. Deci sa ma exprim ok. Daca un golan de la Pnl care acum este unde este va merge la votare,Santaj voi spune tot ce a facut si a facut la votare,tocmai ca sa nu ai votul lui. Daca in ziua votarii respectivul pleaca de acasa, il voi da in gat. 2 voturi minus. Acum sa te vad.

 11. Cei care au fost angajati de Tuchel in Primarie vor vor fi dati afara sau vor fi dati si la politie pentru ca au fost complici la angajarea lor ilegala?

  • Tuchel le baga in cap angajatilor ca daca el nu mai e primar vor ramane fara locuri de munca. Fals. Asta e o alta forma de santaj. Vor pierde locurile de munca cei care si-au dat concursul si au sprijinit jaful: Angelica Nita, Ramona Dima, Adriana Munteanu, Danut Radovei, Laura Fotache, Iuliana Staicu, etc Cei mai multi, hotomani adusi de la Tepu. Cei din Tepu care ocupa posturi in primaria Tecuci sa plece singuri ACUM. Ca altfel va jale la fundul lor.

 12. LA PUȘCĂRIE CU TUCHEL!!!!!

 13. El nu are datorii ca ia șpagă de sparge.Sa vb cei din USL-ul vechi,sa spună ce bani s-au vehiculat.Bani negri de la Tuchel,Gegi,Kligor,etc.Miliarde pentru voturi.De aia nu se comentează in PNLTuchel bagă bani,restul,aleargă.Sa vedem cum o sa spună PNL-istii la tecuceni sa-l voteze pe Tuchel.Cine mai are curajul asta?!Doar Gavril,ca-i mâna in mâna cu el si cu socrelu’.

 14. Felicitari consilierilor care prin gestul facut s-au opus abuzurilor primarului in functie.Sa-i amintim:
  Neculai Chivu (PSD), Constantin Bulhac (PSD), Liliana Cambanache (PSD), Iulian Mircea (PSD), Cristi Negruț (independent), Dan Istrate (UNPR), Ghiorghi Militici (independent), Spiridon Tudor (PNL), Emil Ciubucciu (PNL) mai ales pentru ca tot aici le-am cerut sa aiba o pozitie transanta fata de minciuna cu echivalarea diplomei de economist.
  Sper ca gestul de a pleca sa nu fie unicat pentru ca mimica fetei lui Gerhardt ne arata frica.

  • Chiar daca nu vor mai fi consilieri, cel putin pentru ca au luat pozitie si acum in al doilea ceas vor putea sa circule pe strada printre oameni chiar si cu capul plecat.

 15. Eu stiam ca nu este legal sa aprobi bugetul intr-o şedinţa de îndată. Cumva s-au produs modificari legislative in acest sens?

  • Nu s-a produs nici o modificare legislativă cu privire la modalitatea de aprobare a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru unitățile administrativ- teritoriale. Invențiile şi „modificările” vin de la străluciţii jurişti pe care-i are UAT Municipiul Tecuci şi care uită că-şi pun semnăturile pe documente oficiale ce produc efecte … juridice .

 16. Asta inseamna sa avem primar mafiot! Ne-am facut-o cu mana noastra acum 4 ani, punandu-ne sperantele intr-un om care s-a dovedit a fi mincinos, arogant, lipsit de scrupule si bun simt. Am ajuns sa traim in acest oras cu frica, cu presiune, toate acestea venind la ordinele primarului Tuchel.
  Primare, ai zilele numarate. Ne-am saturat de minciuni. Ne-am saturat sa iti bati joc de banii nostri. Ne-am saturat de tirania instaurata de regimul tau. Ai impartit orasul in doua: PRO TUCHEL (cei pe care i-ai angajat sub presiunea semnarii adeziunii de membru de partid) si ANTI TUCHEL (cei care inca se mai pastreaza verticali).
  Primare, abia astept campania electorala. Am o revansa de luat in fata ta si de-abia te astept la o dezbatere publica. Ai multe raspunsuri sa imi oferi.
  In 4 ani ne-ai aratat tuturor ce calitate umana derizorie ai.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!