shopify
analytics tool

Tripleta pesedistă care vrea să-i tundă unghiile lui Saghian

Saghian-Marin-Hamza-Butunoi

Se cam știe că atunci cînd Dan Nica pleacă de-acasă, senatorul țăran Gheorghe Saghian (mă scuzați, n-am găsit altă rimă) zgîrie cașcavalul care a mai rămas neîmpărțit prin PSD.

Știu, o să-mi spuneți că vorbim de firmituri, dar credeți-mă că printre pesediști sînt o grămadă de flămînzi care ar cheltui indecent din banii care-i cheltuie frecvent Saghian pe cur… și ama… (ordinea e aleatorie). Una peste alta se pare că felul ghiogar în care Gheorghe Saghian înțelege să facă ordine prin PSD provoacă de ceva vreme frisoane reci unor colegi de-ai lui, ținuți pe uscat, deși partidul se află la guvernare.

Așa că primii care i-au pus lumînări la morți lui Saghian sînt Cornel Hamza și Daniel Butunoiu, ambii intrați în PSD ca băieți buni la toate în curtea lui Dan Nica.

Despre Cornel Hamza, care momentan se plictisește pe la Consiliul Județului, lumea spune că se dă băiat cinstit, că știe să-și mănînce și de sub unghiile de la picioare, c-o face uneori pe prostul (și deseori chiar îi iese), dar și că a păcătuit grav în fața lui Nica cînd a uitat tabla împărțirii cu prilejul unor licitații.

Din același aluat pare făcut și șeful pesediștilor tecuceni Daniel Butunoiu care a reușit se pare doar în politică căci cele două firme, care se ocupă cu prefabricate din beton și produse metalurgice, am înțeles că nu prea mai merg în ultimul timp. Ambii tineri pesediști s-au săturat să se tot uite la ciolan de după umărul lui Saghian și în consecința și-au spus că e timpul să acționeze, că a sosit și vremea lor.

piese electrocasniceCauti piese de schimb pentru masina de spalat ?
Cel mai bogat shop online de piese pentru ELECTROCASNICE !    Click AICI
Livrare promta prin curier. Peste 5 mil. piese in stoc.

Dar tripleta ar fi fost incompletă fără senatorul Nicolae Marin, actualmente secretar executiv al PSD. Nicolae Marin a devenit parlamentar de Pechea candidînd din partea partidului lui Dan Diaconescu. Numai că omul s-a plictisit repede în PP-DD și s-a transferat în PSD, luînd astfel cu succes o notă bună la traseism politic, care cam e o condiție sine qua non dacă vrei să parvii politic. Dar nici aici nu și-a găsit prea repede și prea ușor colegi de joacă, iar unii spun că ar fi fost urechit …citeste intreg articolul

Sursa: antidotul.ro

3 Comments on "Tripleta pesedistă care vrea să-i tundă unghiile lui Saghian"

 1. E vremea lupilor tineri. In politica galateana va urma un schimb de generatii. De exemplu, Victor Paul Dobre va fi inlocuit de deputatul George Scarlat. Un baiat tanar, pregatit, ambitios, cu notorietate si cu rezultate majore in afaceri. Va fi omul cel mai influent din politica galateana. De astfel de OAMENI ADEVARATI are nevoie judetul GALATI.

  • Mare scofala, mare progres! Lupi tineri in locul hienei batrane, la PSD.
   Cat priveste sperantza Scarlat, ce-l recomanda sa preia comanda PNL? Ce-a facut pana acum, care sa-l recomande la asa onoare? Ca eu n-am auzit pana acum nimic despre el.

  • Iepuraşul nevinovat | 21 iunie 2014 at 14:08 | Răspunde

   Cred că ai greşit! Din viteză ai scris “lupi” în loc de “şacali”…Nu-i aşa că-i aşa ?!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!