shopify
analytics tool

Trăiască Sfânta Manipulare! – Opinii

matryoshka

Matrioşka este pregătită, scena are decorul pregătit şi a apărut „regizorul” @ATITUDINE care, aşa cum se autodefineşte este un vechi comentator, care de la înălţimea, competenta şi vechimea calităţii de „vechi comentator” ne face hatârul „să descopere” şi să „se entuziasmeze” suspect de rapid în fata candidaturii pe care „a descoperit-o” într-un plic, care de fapt este dovada încercării de a fura startul campaniei electorale.

Nu credeam s-o văd şi pe asta, să trăiesc astfel de timpuri, că @ATITUDINE să intre într-un astfel de joc aruncându-şi astfel cu propria mână la gunoi bruma de credibilitate pe care încerca să şi-o construiască prin comentariile făcute până acum!

Să te entuziasmezi de „curajul” unui cetăţean oarecum alogen comunităţii tecucene, că arată cu degetul spre primarul Ţuchel şi faptele lui mi se pare suspect şi pueril, că este culmea curajului şi al asumării responsabilităţii în lupta cu răul, când au fost alţii care şi-au asumat public manifestări civice împotriva abuzurilor existente în administraţia publică locală şi când, de la înălţimea „credibilităţii” sale de comentator vechi, domnul @ATITUDINE nu a avut nicio reacţie.

Să spui că nu au existat voci în Consiliul Local care să se lupte cu răul şi nelegiuirea, când tu însuţi ai abandonat această luptă; să spui că nu există partide de opoziţie când tu însăţi prin abandonarea propriei armate cu o laşitate inexplicabilă la un om educat, tânăr ai contribuit la ceea ce critici… mi se pare dizgraţios şi necredibil! De la înălţimea superiorităţii comentatorului vechi, să recomanzi plebei să voteze respectivul candidat numai pentru că este garantat de @ATITUDINE… mi se pare o manipulare josnică şi foarte periculoasă!


Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci


RECLAMĂ  ^^^

Haideţi să facem un exerciţiu de imaginaţie: desfacem prima Matrioşka şi găsim Matrioşka @ATITUDINE! Continuăm, desfacem Matrioşka @ATITUDINE, găsim Matrioşka Cazacu; desfacem Matrioşka Cazacu, găsim Matrioşka Carmen Axenie… şi uite aşa din Matrioşka în Matrioşka ajungem la un alt grup de interese, care ca domnul Goe (@ATITUDINE), ce nu mai reuşeşte să treacă „clasa” în viaţa publică, i se găseşte un nou joc pentru a nu se plictisi, jocul cu Matrioşka de candidaţi. A găsit un alt domn Goe, care dă bine la „bobor”, că are familie, asociaţie agricolă, că are găini ouătoare, că are tată şi mamă, că are socru şi soacră, cumnat şi cumnată şi în mod sigur bani, uitând că Tecuciul nu este o asociaţie agricolă, o fermă avicolă, sau o încrengătură de neamuri şi rude în care banii „e totul” şi interesul grupului este să aibă putere decizională, că putere financiară au.

Nu vreau să duc exerciţiul de imaginaţie mai departe, căci sigur s-ar ajunge la mult hulitul primar Ţuchel, sau eventual la „duşmanul” acestuia, respectiv cumătrul Daniel… dar mă întreb ce resorturi îl mână în lupta pe onorabilul @ATITUDINE de este scenaristul şi regizorul acestei piese cu Matrioşti, care evident îl avantajează pe „duşmanul public” Ţuchel Daniel? Or fi beteşuguri mai vechi, ori fi slăbiciuni ascunse… cine ştie?! Dar logica construcţiei cu „independentul” pur analizată corect nu duce la nicio construcţie şi nu rezolvă problema administraţiei în Tecuci, eventual menirea sa este să ţină blocat culoarul electoral al independentului politic, care conform unor sondaje este foarte atrăgător.

Că nici Claudiu Gavril şi nici @ATITUDINE nu „inventează apă caldă” în administraţia locală! Sau poate domnul @ATITUDINE se gândeşte să fie city-manager având în vedere vasta experienţă a două mandate anterioare şi consecutive, în cazul în care „boborul” tecucean încearcă să iasă dintr-o baltă administrativă ca să cadă într-un puţ-capcană al speranţelor deşarte, căci el, „boborul” tecucean trebuie să rămână ostaticul grupurilor de băieţi cu bani care au hotărât că tecucenii nu pot fi conduşi decât de ei, grupul „regizorilor şi al Matrioştilor”!

Ai dreptate @ATITUDINE, cel care îndeamnă şi care votează un mincinos (o Matrioşka) este complice! Să ştii, @ATITUDINE, că tecucenii „gândesc, analizează, judeca”! Chiar dacă nu toţi au posibilitatea să-şi bea cafeaua La Corseda!

Domnule @ATITUDINE, nu îndemnul la fărâmiţarea electoratului tecucean prin inventarea de tot felul de iepuraşi sub formă de Matrioşti duce la înfrângerea „duşmanului” Ţuchel Daniel! Fii înţelept şi îndeamnă tecucenii să rămână uniţi în direcţia cea bună, nu să lupte sub steaguri false!

Scris de Vişinescu Aniela

13 Comments on "Trăiască Sfânta Manipulare! – Opinii"

 1. Întrebați-l pe Gavril ce legătura are cu Cazacu….!!!!!

 2. BLAT TUCHEL-GAVRIL- PAPUC PETRICA…….!!!!!!!

 3. Gavril ala care a incercat sa ocupe locul de independent ma tem ca e mai b…. decat tuchel. Vine in spate cu o gloata de golani care nu au fost atisfacuti suficient de tuchel din bugetul Tecuciului

 4. @Visinescu
  Se vede treaba ca aveti o problema cu aflarea/desconspirarea indentitatii mele(ATITUDINE) si mai apoi cu apartenenta mea si a comentariilor mele, care dupa avizata dvs parere, ar face parte dintr-un elaborat plan al conspiratie LOJEI MASONICE, gandit si pus in aplicare, cu vadite intentii ascunse. Acestea sunt concluziile la care ajungeti dvs. avand la baza o asa zisa analiza in timp a temelor si comentariilor scrise de ATITUDINE.
  Stimabila/stimabile doamnisoara/doamna/domn, trecand peste aspectul amuzant din continutul scrierii dvs.(din punctul meu de vedere), pot sa va spun….ca libertatea de gandire, exprimare, scriere si asociere, va apartin si pe mine unul nu ma deranjeaza.
  Cam atat, in prima faza.Am sa revin(poate) pentru o analiza pe ambele scrieri si pentru a puncta mai multe aspect pentru a fi intelese.
  Omul este ceea ce a fost destinat sa fie, liber si independent.

  Ganditi, analizati si judecati – faceti acest lucru in mod deliberat astfel incat sa nu aveti falsa impresie ca cineva va jigneaste inteligenta.

  • @Atitudine, te văd un om finuț, tânăr, isteț, comod și bărbierit doar până la mustață! Nu e bai! Nu merge acum în 2016 cu vrăjeli te poți întoarce în 2020, numai că atunci nu ai aceeași șansă ca acum.. subtil încerci să compari un rău mediocru cu un rău la superlativ. Evident că cel mediocru are câștig de cauză… Hai să lăsăm pe cei care vor să facă ceva bun în oraș să o facă și să nu punem lumina reflectoarelor spre iepurași… Numai bine!

 5. Ieri a fost in zona Hiena raraita si Buldogul, oare sa fi fost luna plina?

 6. De ce ne certi ma nene? Va aduceti aminte ca asa ne certau si taranistii ca nu i-am votat ,si ce catastrofe eu fost.Insusi Vicele m-a certat intr-o zi inainte de votare ca de ce nu am votat pe cine trebuia ?
  Chiar asa pe cine trebuia ?
  De ce toti candidatii trebuie sa aiba in spate afaceri?Oare un profesor nu s-ar fi descurcat?Dar un avocat?Poate chiar un pensionar!
  Veniti sa faceti campanie pentru oameni cel putin dubiosi si ceea ce este mai rau ,ne certati pentru faptul ca indraznim sa vociferam?
  Sigur nu e maro?

 7. Aveti cu totii umor din belsug. Numai bun pentru o dimineata de duminica.

 8. Felicitari, Aniela Visinescu pentru articol! Domnul „atitudine” ne cam jigneste inteligenta.
  Nici mie nu mi se pare in regula acest candidat. Miroase a facatura mafiota. Respecta reteta banala, dar cu succes garantat la majoritatea naiva: la vedere, un tanar frumusel, cu diploma, cu sotie si copii, cu o ocupatie OK – mica firma din domeniul agriculturii… In spate – babacii cu banii: un tata afacerist si un socru uns cu cele mai grase alifii politice, ambii imbogatiti in conditiile dubioase ale tranzitiei. In fatza – tinarul de viitor, revoltat de abuzurule lui Tuchel. In spate – banii babacilor, la fel de buni si ca sa cumpere ziaristi si dibaci comentatori, cat si cohortele de alegatori din zona numita, parca, Tiglina Tecuciului.
  La urma urmelor, chiar asa sa ajunga Tecuciul, un loc in care imbogatitii dubiosi ai tranzitiei sa impanzeasca partidele si sa domine orasul, ca sa-l conduca asa cum se pricep ei? Nu avem si altfel de oameni?!!

 9. Oau, visineasca asta are ceva…inebunitor.

 10. Oare Diaconu Vasile intra consilier local?Cate voturi i-ar trebui ca nici nu isi doreste mai mult.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!