shopify
analytics tool

Toamnă, 2014, ciorile rezistă!

Aparatura superperformantă” cu care s-a lăudat Primăria Tecuci că va izgoni ciorile aciuate în Parcul 1 Mai s-a dovedit a fi ineficientă. Măsura demarată anul trecut n-a condus decât la cheltuirea unor bani din bugetul local despre care nu s-a informat vreodata.

Aparatura a avut doar efect de scurtă durată. După ce nu mai erau emise sunetele, zburătoarele se întorceau în parc. Ciorile au închis pliscul administraţiei locale. Zgomotul şi mizeria produsă de aceste păsări sunt vizibile oricărui cetăţean ce frecventează Parcul 1 Mai.

Ziarul Tecuceanul a anticipat dispariţia ciorilor şi a jubilat în două articole: AICI si AICI.

 

CAR-Unirea-Tecuci-Repatriere-defuncti

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

2 Comments on "Toamnă, 2014, ciorile rezistă!"

 1. Parpanghel Vasilica | 16 septembrie 2014 at 21:31 | Răspunde

  Mai nou ciorile au umplut si parcul central, unde mai toate bancile sunt pline de gainat. Am inteles ca primarul a dispus cumpararea altor dispozitive ,,superperformante” cu care sa alunge nedoritele pasari.

 2. Şi de-al naibii ce eram, scoteam capu' afară | 16 septembrie 2014 at 17:40 | Răspunde

  Domnul Tuchel Gerhardt-Daniel se lăuda că a fost cateva luni subofiţeraş-artilerist in Armata Romana.
  Stateg performant, militar de cariera, d-l primar al Tecuciului a declansat ofensiva de lupta impotriva ciorilor cu un TUB si cateva BUTELII. Ce să mai…tehnică avansată. Cu servanţi, ochitori-trăgători, lunetişti-benoclişti, desant aerian,…ciocu’ mic şi joc de glezne.

  Cateva luni, zi de zi, noapte de noapte, cu program anunţat pe pancarte cu scris de analfabet, Tuchel Gerhardt-Daniel a pus in aplicare in parcul 1Mai, Campania de facut zgomot.

  De altfel, intregul sau mandat de primar s-a caracterizat printr-o zbenguiala sinusoidala intre zgomot si penibil. Un fel de HUŢA-HUŢA CU CĂRUŢA.

  E clar, domnul Tuchel Gerhardt-Daniel a ajuns de râsul ciorilor!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!