shopify
analytics tool

Toader ar vrea ca Galaţi-Brăila să fie capitala noii regiuni

Preşedintele organizaţiei PDL Galaţi, Mircea Toader, ar vrea ca aglomerarea urbană Galaţi-Brăila să devină capitala noii regiuni de Sud-Est în urma reorganizării administrativ-teritoriale a ţării. ”Aş vrea să atrag capitala viitoarei regiuni în zona administrativă Galaţi-Brăila şi atunci îi dăm o putere mare, putem să facem investiţii acolo, depinde în ce condiţii tehnice poate fi realizată, dar ştiţi că visul nostru al gălăţenilor şi brăilenilor este să facem un megalopolis, o aglomerare urbană care în condiţiile acestea ar putea să îşi impună o administraţie în această zonă, fie şi centrală. Fiind cele două oraşe, am putea să ne batem cu Constanţa”, a declarat Toader. El a spus că adoptarea legii privind reorganizarea administrativ-teritorială va avea loc cel mai probabil în următoarea sesiune parlamentară, precizând însă că aceasta trebuie să fie funcţională la alegerile de anul viitor.  Autor: Ovidiu Matache  Sursa: impartial.ro

6 Comments on "Toader ar vrea ca Galaţi-Brăila să fie capitala noii regiuni"

 1. braileanul patriot | 2 iulie 2011 at 22:08 | Răspunde

  Pentru mine personal d-nul director Toader Mircea a fost,este si va fi un om cu o mare capacitate intelectuala de care sunt mandru ca l-am cunoscut.La Galati,oameni de doi lei sau comportat ca niste javre cu domnia sa.Brailenii s-ar bucura enorm de mult daca Galatiul s-ar transforma in sectorul l al marii metropole NEW BRAILA.Noua era in care traim,nu este compatibila cu orasul cripto-comunist Galati.Galatiul este un permanent izvor de lupta de clasa,tipica epocii comuniste.Capitalisti,nu mai investitii in orasul comunist Galati.Izolandu-l,sa faceti in asa fel ca comunismul sa dispara din Romania.

 2. Cata dreptate poti avea, Atena draga! Cand ascultam transmisia telefonica a marelui director de radio-sant asteptam sa aud: „Ne-am intalnit cu Seful, ma scuzati, cu domnul deputat Toader”. Nu am auzit, dar asta nu inseamna ca tecucenii nu stiu al cui este acest radio-sant. Adevarat, a gresit tabara la Congres si acum incearca sa-si prosteasca (din nou) concetatenii. Cred ca a venit vremea sa ne trezim si sa votam omul nu partidul. Si cand spun Omul ma refer la un om gospodar care sa se gandeasca si la cetatenii acestui minunat oras.

 3. Atena , ai perfecta dreptate!

 4. Oameni buni, ridicati „perdeaua toaderista” de pe ochi! Nu vedeti ca omu’ este disperat si tine cu dintii de ciolan?
  Toader ar dansa tango si cu „incornoratul” numai sa ramina pe ringul de dans in concurs si pentru urmatorii patru ani de dupa 2012. Fiindca „a pacatuit- va plati”, caci „a fost scos din carti”. Prima „abatere” a fost cind a gresit „directia” degetului mare la votarea legii conform careia ar fi trebuit sa se reduca TVA pentru alimentele de baza la 5%.
  Apoi, neavind de lucru, s-a apucat sa-l sustina initial pe Blaga pentru presedentia partidului la al XIV-lea Congres(sic!) dar a schimbat rapid macazul, crezind ca nu va fi observat. Dar „ochiul vigilent” nu doarme!
  Si uite-asa, cu aceste „pacate” in spate, domnul Toader nu a mai fost „uns” cu nicio functie dupa alegerile cu pricina, ramanind numai cu pozitia de lider al grupului PDL in Camera Deputatilor.
  Acum nu mai stie ce sa faca si s-a retras „victorios” in colegiul dumnealui ca „sa-si linga ranile” si participa la toate evenimentele, ba mai mult este vazut de obedientii mediei in eter si acolo unde nu este( 13 iunie Buciumeni…” sint in jur de 5000 de persoane…este pe undeva si deputatul Toader…o sa vorbim si cu domnia sa -cind o sa-l gasim prin multime- sint foarte multe persoane venite la aceasta mare sarbatoare…s.a.m.d.”—-declara plin de patos directorul postului de radio Tecuci, in direct, prin telefon, doamnei director al Departamentului de stiri al aceluiasi post de radio).
  In final, cum a prins din zbor treaba cu reorganizarea teritoriala, ce si-a spus deputatul in sinea lui : „Ia sa ating eu coarda sensibila a electoratului meu si sa le servesc treaba cu mindria de a fi noi, galatenii cu brailenii(care, fie vorba intre noi, nu se suporta, sint ca apa cu uleiul) cei care sa ne declaram capitala regiunii aci, la megalopolis Galati-Braila!”
  Treziti-va, stimabililor! Credeti ca-l doare pe deputat de domniile voastre? Haideti sa fim seriosi! Ciolanul – atit conteaza!

 5. Ar fi tare ca nea Toader să reuşească chestia asta. Îmi scot pălăria în faţa lui dacă reuşeşte.

 6. Bingo!
  Nu sunt de acord cu impartirea Romaniei in opt regiuni, mai ales cu varianta si mai periculoasa propusa de Ponta, deoarece ma tem de pericolul de dezagregarii Romaniei.
  Dar, daca tot se face, ideea lui Toader care imi incoltise si mie si, probabil, foarte multor conjudeteni, este buna si trebuie sprijinita indiferent de simpatiile sau antipatiile politice.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!