shopify
analytics tool

Teodor Negru, manager la Spitalul Tecuci recunoaşte că a luat şpagă

Situaţie explozivă la Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci

Medicul Teodor Negru, fost director al Spitalului Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, este singurul manager din sistemul de sănătate care a recunoscut că a primit şpagă. El a fost trimis în judecată de procurorii DNA, după ce în aprilie a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la un afacerist.

„Pe parcursul urmăririi penale, Teodor Negru a avut o atitudine relativ sinceră recunoscând faptul că a acceptat să primească suma de 10.000 de euro drept mită, dar afirmând că din suma pretinsă drept mită a primit doar 3.000 de euro şi 16.400 lei”, se arată în rechizitoriul DNA prezentat de adevarul.ro.

Sursă importantă în anchetă a fost afaceristul, care colabora cu procurorii şi purta tehnica de înregistrare ambientală la o întâlnire cu medicul unde trebuia ca înmânată mita.

Teodor Negru condiţiona derularea unui contract finanţat prin fonduri europene si câştigat prin licitaţie de o firmă din Bucureşti de primarea pentru unor sume în valoare de 10.000-12.000 de euro.

Sursa: gandul.info

2 Comments on "Teodor Negru, manager la Spitalul Tecuci recunoaşte că a luat şpagă"

  1. Cetateanul turmentat...de tot | 9 iunie 2016 at 12:04 | Răspunde

    Consider ca a fi manager a spitalului nostru este identic cu absolvirea unei facultati de medicina. Asadar prezentabililor si prea onorabililor,cred ca din inginer sau sub(t)inginer prezentabilul martafoi a ajuns ” doftor”. Curat murdar prezentabililor! Rezon!

  2. Doamne, ce hoti in PNL!!Toti seamana cu Tuchel. Sa-i vedem ce fac in noul mandat, consilierii PNL. Ce vor face fara Tuchel. Sa-i vedem ce curaj mai au atunci!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!