shopify
analytics tool

Tecuciul, pe harta Ju Jitsu-lui European – Video

luiza-turcu-a-castigat-medalia-de-aur-la-proba-de-ne-waza

În perioada 23-25 septembrie, în oraşul cosmopolit Gelsenkirchen-Germania, s-a desfăşurat Campionatul European de JU JITSU destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani, competiţie organizată de Federaţia Internaţională de Ju Jitsu, competiţie la care s-au înscris sportivi din 17 ţări europene.

Lotul României a cuprins 15 sportivi, patru antrenori şi 2 arbitri internaţionali.

Clubul sportiv Vipguard Tecuci a avut calificaţi în lotul naţional doi sportivi – pe Luiza Turcu – dublă campioană naţională de Ju Jitsu, aceasta fiind la prima ei competiţie internaţională şi pe Romeo Ghinea – multiplu campion naţional şi campion Balcanic de Ju Jitsu.

La sfârşitul celor două zile de concurs, reprezentanţii ţării noastre au reuşit să-şi adjudece şapte medalii, dintre care două de aur şi cinci de bronz.

Nu mică ne-a fost bucuria datorată faptului că trei dintre din cele şapte medalii obţinute de România s-au datorat celor doi sportivi tecuceni.

Astfel, Luiza Turcu a câştigat medalia de aur la proba de Ne-Waza şi medalia de bronz la proba de Fighting, iar Romeo Ghinea a obţinut medalia de bronz la proba de Ne-Waza.

romeo-ghinea-multiplu-campion-national-si-campion-balcanic-de-ju-jitsu

Vezi un scurt video mai jos:

1 Comment on "Tecuciul, pe harta Ju Jitsu-lui European – Video"

  1. Ce poti sa mai spui? Bravo!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!