shopify
analytics tool

Tecuciul, Oraş occidental – echipa „FACEM TREABĂ” în pauze lungi şi dese

Gunoaie-depozitate-in-strada-la-Tecuci-nov-2015

Cred că în foarte multe zone ale tecuciului sunt gunoaie care nu au fost ridicate de zile sau chiar săptămâni. Am monitorizat câteva puncte din Tecuci şi continuăm să le ţinem sub observaţie.

Astăzi vă prezentăm un loc, în plin centrul oraşului Tecuci, strada Costache Negri ( în spatele magazinului Dunărea) unde gunoaele se depozitează fără nicio jenă, la lumina zilei şi aşteaptă să fie ridicate zile de-a rândul. Se depozitează orice. Inclusiv alimente stricate.

Desigur, principalii vinovaţi de acesta situaţie sunt locuitorii din zonă care neavând un container în care să arunce gunoaiele au găsit că este potrivit să le arunce în stradă, blocând o bandă de circulaţie. O altă parte de vină poate fi pusă pe seama celor de la Ecogroup Tec Srl care nu colectează aceste mizerii şi nici nu comunică administraţiei locale această situaţie.

Nu în ultimul rând Poliţia locală are un „mare merit” în acesta situaţie. Administraţia găseşte că este potrivit să păzească Primăria şi „demnitarii de Tecuci”, cu un număr important de poliţişti în loc să-şi îndeplinească menirea: să fie în slujba tecuceanului.

Şi în zilele următoare, cu ajutorul dumneavoastră, continuam să prezentăm şi alte locuri în care se trăieşte „occidental”.

Gunoaie-depozitate-in-strada-la-Tecuci-2015

Gunoaie-depozitate-in-strada-la-Tecuci

 

6 Comments on "Tecuciul, Oraş occidental – echipa „FACEM TREABĂ” în pauze lungi şi dese"

 1. Iti este si frica sa postezi un comentariu pe site-ul Tecuceanu. Oare e legal sa iti facă publica adresa de email si Ip-ul ?
  Il văzusem pe Țuchel, săptămana trecută; mergea cu viteza, depășea pe linie continua…se pare ca el conduce Tecuciul in aceeași maniera, iresponsabila.
  Văzusem pe ProTv ca avem cele mai mari impozite din tara. Deh, ce sa facem, parca suntem stațiune sau un oraș de calibrul Brașovului.

 2. In acesta seara aerul in orasul nostru este irespirabil. Un miros peristent de hoit si balegar a invadat orasul. Cauza? Gunoiul adus in oras, in urma unui gheseft tuchelist din trei judete. Se spune ca azi mai multe camioane au adus deseuri si dejectii de la o ferma agricola, de langa Focsani. Agentia de mediu ce pazeste?

 3. O veste cutremuratoare a inundat piata media. Administratorul primariei din Tepu, urmareste in cel mai pur stil securit pe locuitorii din comuna, dar si ,,intrusii precum Giani Roset”, prin satelit. Aceste fapte de o gravitate exceptionala, care afecteaza grav libertatea si intimitatea cetatenilor, dupa tentativa de crima de asta vara, arata gradul de monstruozitate la care au ajuns acesti indivizi. Domnilor de la DNA, parchet, avocatul poporului, organizatii non guvernamentale , ce paziti? Aparatine de acesti infractori, care in acesta seara jubilau la iesirea de la sala de sedinte si isi faceau poze, sarbatorind o noua victorie asupra tecucenilor. Ura!

 4. Buchir Daniel Bramburel | 13 noiembrie 2015 at 11:07 | Răspunde

  Partea cea mai frumoasa este ca incepand cu saptamana asta gunoiul de la Focsani va fi facut cadou tecucenilor. Devenim astfel groapa de gunoi a Barladului, Focsaniului, a orasului Tg Bujor si cine mai stie a cui. Dar nu e cumva ciudat ca niciodata doamna Nina de la Tucheleanul.ro nu a scris nicioadat un articol despre ce sume se incaseaza de la localitatile care depoziteaza gunoi la Tecuci? Sau care sunt cantitatile de gunoi, vorbi de mii de tone, care se varsa in Tecuci? Unde sunt banii? Hai, curaj, raportati domle Tuchel ca doar sunteti militar, nu? Si militarii ar trebui sa stie sa dea raportul.

 5. iaba-duba-daaaaaaa | 13 noiembrie 2015 at 08:32 | Răspunde

  Aceste fotografii dovedesc faptul ca TUCHEL FURA TAXA DE HABITAT si nu o foloseste pentru curatenie…. Ultimul banc din Tecuci: Stiti care este asemanarea dintre TUCHEL si GUNOI? Ambii vor fi ridicati de pe strada cu duba.

 6. Țepuciul lucrului bine ,,făcut”, adică bine furat !
  Și un șlagăr cu dedicație pentru Herr Zuchell: ,,Ieși afară, javră ordinară…!”

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!