shopify
analytics tool

Tecuciul a intrat la APĂ!

Intersectia-transformator-Tecuci-inundata

Aversele căzute miercuri au transformat municipiul Tecuci într-o mică Veneţie. La intersecţia str. Dimitrie Hârlescu cu str. 1 Decembrie 1918 apa atingea aproape jumătate de metru iar pe strada Costache Conachi depăşea acest nivel. Apa a pus stăpânire din cauza ploii torenţiale şi pe centrul oraşului. Canalizările din Tecuci care refulează în mod obişnuit şi la o ploaie mai puţin intensă au devenit miercuri adevărate fântâni arteziene. Străzile decopertate le-au dat de furcă şoferilor. Din cauza intemperiei gropile nu puteau fi reperate astfel că autoturismele au avut de suferit. Autorităţile au rămas fără reacţie într-o situaţie în care era nevoie de prezenţa lor. Tecucenii ne-au semnalat  că nu au primit nicio indicaţie sau vreun sprijin. Primarul şi viceprimarul municipiului au fost văzuţi tranzitând oraşul după ora 22. Slaba gestionare a situaţiei a fost taxată de tecuceni.

Ca de fiecare dată gospodăriile din Tecuciul Nou şi cartierele mărginaşe ale oraşului au intrat la apă. Şanţurile de scurgere nu au fost curăţate şi nu s-a pus în practică nicio metodă de a-i feri pe “tecucenii de mâna a doua”, aşa cum au fost văzuţi ei de mai toate administraţiile locale. Noul Tecuci, sintagma folosită de primarul performant Daniel Ţuchel a fost miercuri seară un mare bazin de înot. Probabil că din ziarul primăriei – “Tecuceanul” vom afla despre alte zeci de cazuri rezolvate la numărul verde 0800 800 111.

 

Strada-Tecuci-Inundata-2013Strada-Cuza-Voda-Tecuci-inundataStrada-inundata-Tecucistrada-costache-conachi-Tecuci-inundata

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

2 Comments on "Tecuciul a intrat la APĂ!"

  1. Au fost evaluati ilegal ,iar apoi o sa-i dea afara. In locul lor (functionarii publici) nici nu ma prezentam la mascarada aceasta.

  2. Ce a ajuns tara asta? Asa cum scrie in ziarul tecuceanul, niste profesori de la universitatea Petre Andrei (universitate neacreditata de ministerul educatiei) au tinut contra cost niste cursuri pentru functionarii primariei Tecuci. Ce frumos o universitate particulara fara acreditare a dat niste instructiuni la o instituitie de stat si a mai facut si o evaluare. Dar stau si ma intreb cum au devebnit profesori universitari acei domni, care se dau si evaluatori? Au facut vreodata o inspectie fiscala? Ssau au citit in carti? Stiu cum arata o decizie de impunere? In articol se face referire si la ANFP. Nu are nici o legatura ANFP-ul cu universitatea particulara neacreditata, unde a absolvit un apropiat al primarului si unde vor mai absolvi si altii contra cost. Creca asa si au paltit si diplomele. Oricum ceea ce se intampla este o aberatie si nu e nimeni prost pe lumea asta. ANFP-ul (care este de stat) apela la ASE Bucuresti sau FEEA Iasi care sunt de stat si acreditate. Dar nu este cazul ca niste functionari publici, inspecotri fiscali sa fie verificati de profesori care nu au cunostinte practice, ci rolul lor este de a furniza informatiile de baza pentru formarea studentilor viitorilor absolventi. Si inca odata s-au mai spalat niste bani.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!