shopify
analytics tool

Tecuci, vînt puternic, mătura primarului Țuchel rezistă!

Daniel Gerhardt Țuchel este de patru ani primar al Tecuciului, dar apucăturile sale de megieș de Țepu, scăpătat la oraș, sînt mai vizibile ca niciodată. Practic, deși a făcut pasul către oraș, către civilizație, primarul Țuchel nu s-a învrednicit să schimbe ceva și în fibra sa interioară, să înțeleagă că acum nu mai este șef doar peste două ulițe și trei cătune din Țepu, ci conduce un oraș. Un oraș mic, e adevărat, însă cu oameni destupați la minte, care au fost plecați pe-afară, care au luat contact cu civilizația și care nu mai sînt dispuși să înghită derapajele mîrlănești ale celor aflați vremelnic la putere.
De exemplu, zilele astea, cu două luni și jumătate înainte de alegerile locale, primarul Daniel Gerhardt Țuchel s-a apucat să facă un pic de curățenie în Tecuci. Lucruri banal de normale, cum ar fi toaletarea copacilor, adunarea vegetației, văruirea copacilor, etc. Astfel de acțiuni sînt trecute în fișa postului oricărui primar și este o tîmpenie să te lauzi, să strigi în gura mare că tu, ca primar, te-ai apucat de curățenie în comunitatea care te-a votat. Da, numai că primarul Țuchel este incapabil să înțeleagă astfel de lucruri, motiv pentru care și acționează ca un manelist, lăudîndu-se pe orice canal media cu „valoarea lui” de gospodar. Primarul Țuchel, dacă vă vine să credeți una ca asta, și-a blindat contul de Facebook cu anunțuri prin intermediul cărora care face cunoscut lumii întregi faptul că în Tecuci a început să se dea cu mătura.
Trompeta Tecuceanul, sluj regulamentar în fața lui Țuchel 
În municipiul Tecuci se dă cu mătura, dacă vă vine să credeți una ca asta

                         În municipiul Tecuci se dă cu mătura, dacă vă vine să credeți una ca asta

Mai mult, în ziarul Tecuceanul (o publicație editată de Primăria Municipiului Tecuci, adică din bani publici) a apărut ieri un articol însoțit de nu mai puțin de 20 de poze în care este lăudat efortul Primăriei Tecuci și implicit al primarului Țuchel de a face curățenie în oraș. Articolul în sine este de un penibil grotesc, cităm: „A fost dat startul  curățeniei de primăvară, angajații lucrînd în ciuda vîntului care persistă. S-a început curățarea rigolelor de la intrarea în Tecuci dinspre Cosmești, se tunde iarba, se toaletează copacii. Angajații societății Zone Verzi Tec, laolaltă cu asistații social ai Municipiului, s-au împărțit în echipe: unii curăță gunoaiele și vegetația, alții toaletează pomii, unii încarcă vegetația în utilajele societății iar cîteva femei văruiesc copacii de la marginea drumului. Utilajele de tuns iarba și curățat trotuarele își fac datoria pe tronsonul dinspre Gara de nord, urmînd ca această curățenie de primăvară să se desfășoare treptat în tot orașul”.

Așadar, deși vîntul persistă, bravul primar D. G. Țuchel reușește în cele din urmă să dovedească munții de gunoaie care s-au tot strîns în Tecuci, în cei 4 ani de cînd el, naiba știe prin ce blestem, a ajuns primar.
De Iulian Grosu

1 Comment on "Tecuci, vînt puternic, mătura primarului Țuchel rezistă!"

  1. In ultima perioada in municipiul Tecuci au avut loc foarte multe infractiuni. Spargeri de locuinte (foarte multe locuinte sparte), spargeri de masini, geamuri sparte, cauciucuri taiate, masini furate, furturi de portofele si telefoane mobile, talharii. Comparativ cu anii trecuti domnul Primar nu stie ca la art. 63 din legea 215/2001 are atributii si pentru prevenirea infractionalitatii la nivelul municipiului? Parca era ceva in ATOP. Bine ca se lauda cu varuitul copacilor si adunatul frunzelor, iar infractorii isi fac treaba in liniste ca Primarul e ocupat cu campania.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!