shopify
analytics tool

TECUCI 2013: Conferinţă de presă la MIŞTO. Recunoaşteţi ministrul din poză

Ministrul-xx-la-Tecuci

Ministrul-xx-la-Tecuci  Lucrurile păreau că vor lua un făgaş normal dar iată că a venit ziua de 18 aprilie care ne-a scuturat zdravăn şi ne-a trezit din îmbătarea (cu apă rece). Miercuri am fost invitaţi la o conferinţă de presă, pentru a doua zi, fără să ni se comunice vreo temă. Incredibil dar adevărat – am zis – primarul iese la rampă şi din respect pentru locuitorii oraşului Tecuci va oferi răspunsuri oficiale la frământările locuitorilor, prin intermediul nostru, celor câţiva oameni care torturează aproape zilnic tastele ca să mai apară un nou articol. La conferinţa de presă cu primarul nu vii aşa oricum nene, e ca la nuntă, te găteşti, te ferchezuieşti, pui cap la cap nişte urări (în cazul nostru întrebări) din respect, chiar dacă el nu simte la fel pentru tine. A trecut noaptea şi iată că se iţeau zorii normalităţii, ai bunului simţ, ai respectului, un fel de vis american, dar mai modest, aşa la nivel local. Mergând pe drum ceva totuşi îmi spunea că ne-am entuziasmat prea tare şi că uneori aparenţele înşală. La primărie am fost invitat să iau loc pe un scaun confortabil, în 10 minute cât m-au furat gândurile în altă parte, aud gata trebuie să intrăm în acţiune. Coborâm la subsolul primăriei, într-o sală înghesuită dar modernizată plină cu membri PNL (cu mici excepţii). Am fost înghesuiţi undeva în spatele unei uşi şi am constatat cu stupoare că întâlnirea se afla spre final, nu ştiam despre ce este vorba, cine sunt protagoniştii, cine e ministrul. ”Presa vă rog dacă aveţi întrebări”, se trezeşte primarul. Nu-s foarte ruşinos din fire, dar personal m-a trecut un sentiment exact ca la recrutarea în armată când tre’ să laşi panatalonii în vine. Cine ştie cunoaşte! Doi colegi de breaslă au adresat câteva întrebări părând că nici ei nu sunt foarte dumiriţi. Apoi întrunirea s-a încheiat şi urma planul B, să alergi pe hol ca să-ţi explice cineva repede ce s-a dezbătut acolo. Mult prea înjositor! Cu părere de rău dar în asemenea condiţii nu vă putem oferi informaţii. Oricum aceste aşa-zise conferinţe sunt mai mult acţiuni ale primarului cu scopul de a-şi construi o imagine frumoasă.

P.S. Cititorii avizaţi sunt rugaţi să ofere numele ministrului din poză, deoarece conferinţa de presă fulger m-a lăsat mască, nici în momentele de faţă când adaug ultimele cuvinte nu mi-am revenit.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

6 Comments on "TECUCI 2013: Conferinţă de presă la MIŞTO. Recunoaşteţi ministrul din poză"

  1. Rusine !!!!! Noul ziar „organ oficial al primariei”, pe bani nostri, ca acest domn primar sa isi spele imaginea. Zice ca nu exista presa, si ca el ar dori sa o creeze, si apoi trateaza jurnalisti tecuceni ( DA DOMNULE EXISTA JURNALISTI TECUCECI!!! OAMENI CORECTI CARE MERG KM PE ZI SA NE OFERE NOUA INFORMATII PROASPETE SI CORECTE), ca pe niste cersetori si incearca sa ii umileasca. Domnule primar, sa imi fie cu iertare, dar nu aveti nici un respect pentru cine munceste cu adevarat in orasul asta si nu ca nu au ce face ei si va distrug imaginea DUMNEATA ITI DISTRUGI IMAGINEA PRIN PROPRIILE ACTIUNE!!!!

    PROTECUCI MERGETI INAINTE ASA PE LINIA CORECTITUDINII SI NU VA INCHINATI IN FATA NICI UNEI PUTERI FIE EA DE ORICE CULOARE POLITICA!

  2. Cred ca este Elena Udrea cu un nou look…!

    • Nu, nu e Elena Udrea.Ministresa aceasta da niste bani, era sa zic ghesefturi, pentru primarii penelisti din Galati si Tecuci, chipurile pentru efectuarea unor lucrari care sa previna inundatiile in aceste orase. Dupa numarul afaceristilor liberali prezenti in sala am dedus ca acestia sunt interesati de acapararea unei bucati cat mai mare din ,,ciolanul” acestei afaceri.Oricum pe fir a intrat si DNA-ul.

  3. Lucia Varga ,ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, membru PNL

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!