shopify
analytics tool

Tecucenii nemulţumiţi ies în stradă.

Miting-Protest-la-Tecuci

Va prezentăm mai jos documentele care atestă că marţi 18. Aug.2015 între orele 10-14 va avea loc un protest autorizat şi care se doreşte a fi paşnic şi civilizat. Deoarece demersurile au fost făcute ca la carte, primarul Daniel Ţuchel nu a mai avut de ales şi a aprobat acest protest.

Mi-am aruncat o privire şi pe publicaţiile de buzunar ale primarului. Deja sugerează că protestul nu va avea succes deoarece fie or să apară lucrări la care se vor folosi picamerele sau că vor să apară în adunarea publică „săgeţi” ale celor care nu doresc să se desfăşoare în condiţii legale. Protecuci.ro va fi acolo şi cu riscul, ca şi data trecută, să fim fotografiaţi, filmaţi şi etichetaţi ca nişte infractori, o să ne informăm pentru dumneavoastră.


 

adresa-catre-primaria-Tecuci-roset-protest

Dispozitia-primariei-tecuci-autorizare-protest

adresa-primariei-tecuci-catre-ionel-roset

 

6 Comments on "Tecucenii nemulţumiţi ies în stradă."

  1. Tudorache caliman | 17 august 2015 at 10:58 | Răspunde

    Din pacate nu va veni mimeni. Tecucenii sunt foarte fricosi. Stiind puterea tepeanului, care e intruparea raului pe pamant, avind in vedere trupa de securisti condusa de Alina Popa, care filmeaza si fotografiaza tot ce misca, oamenii avand familii de intretinut, nu se vor afisa in public impotriva administratiei, de frica pierderii locului de munca.Cum in Tecuci activitatea economica este zero, singurile locuri de munca sunt in administratia locala, si asa umpluta de 3 ani cu circa 150 de tepeni si politruci angajati in slujba tuchelului, ne mai punand la socoteala bandele conduse de comisarii politici care terorizeaza orasul.Cand ai in mana politia si parchetul iti permiti orice. Deocamdata. Singura speranta e la DNA.

  2. Pe ziarul Primariei Tecuci, ziarul Tecuceanul scrie un articol mareeee. Adunare generala autorizata. Ori sunt slab pregatiti ori nu cunosc notiuni elementare ori sunt rau intentionati. Adunarea generala se convoaca doar la societatile comerciale, asociatii de proprietari si asa mai departe. Legea 60/1991, adica ce doreste sa realizeze domnul Roset maine se refera la Adunarile Publice care pot fi mitinguri, demonstratii si asa mai departe. Asa ca domnilor redactori sau ce sunteti de la ziarul Tecuceanul Adunarea generala nu este tot una cu Adunarea publica.

  3. vorbeste si scrie ca un politist local ,sau …ca unul care ,daca nu i mai da de mancare primarul,moare de foame,cei greu de inteles

  4. Bai Marine tine-ti parerea pt.tine! Nu Tuchel face legile! Este un amarat de primar, nu d-zeu pe pamant!Si de cand ai nevoie de aprobare ca sa spui ce te doare?

  5. Dar mai intai sa plateasca roset taxa pentru publicitate comerciala la primarie si apoi protestul ba fi aprobat de cel mai bun primar care la avut tecuciul.mai intai resprctati legea si platiti toate taxele pentru protest si apoi mai vedem daca e legal.domnul primar stie daca respectati legea ca el face legile

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!