shopify
analytics tool

Tecucenii, executaţi pe capete de bănci. Vila deputatului Chirvăsuţă, scoasă la licitaţie

executare-silita

executare-silita  Pentru că datorau Volksbank Romania SA, cu sediul în Bucureşti, str. Şoseaua Pipera nr. 62, o creanţă de 173.827,68 franci elveţieni, la care se adaugă dobânzile aferente, penalităţile, precum şi cheltuielile de executare în sumă de 14.537,58 lei, apartamentul, situat în Tecuci, al debitorilor Vasile şi Dumitra Hîncu, conform publicaţiei de vânzare emisă de un birou de executor judecătoresc, a fost scos la licitaţie marţi la sediul Volksbank Galaţi – str. Brăilei, precum şi cota indiviză de 5.26% din părţile şi dependinţele comune ale imobilului din terenul în suprafaţa de 16 mp, respectiv cota indiviză de 5.26% din suprafaţa totală de teren a blocului. Preţul de începere a licitaţiei prevăzut în publicaţia de vânzare era de 76.500 lei, respectiv 75% din valoarea imobilului, conform raportului de evaluare. Debitorul tecucean Florin Ene este supus de asemenea executării silite. Pentru debitul înregistrat la Banca Transilvania SA, Sucursala Galaţi, a fost programată tot marţi vânzarea prin licitaţie publică a apartamentului său. Imobilul familiei Chirvăsuţă (compus din teren şi casă cu etaj), urmează să fie scos din nou la licitaţie (termenul cu nr. VI), la 5 februarie, preţul de pornire fiind de 669.075,00 lei (preţ diminuat cu 25% faţă de cel stabilit în urma expertizei). Vânzarea are loc la cererea creditoarei BRD GSG SUC Galaţi, în baza titlului executoriu contract de credit nr. 94 din 15.12.2008, încuviinţat prin încheierea nr. FN/2010 de Judecătoria Tecuci, împotriva debitorilor SC MISTRAL SA, Laurenţiu Chirvăsuţă, Rita Chirvăsuţă, Elena şi Fănel Dochiţa. Imobilul soţilor Dochiţa este scos şi el din nou la vânzare prin licitaţie, preţul de pornire fiind de 508.125,00 lei. EximBank România a făcut cunoscut în penultima lună a anului că în data de 19 decembrie 2012 vor fi scoase la vânzare prin licitaţie următoarele bunuri imobile, proprietate a debitorilor Butunoi Toader şi Butunoi Elisabeta, în baza titlurilor executorii bilet la ordin în sumă de 246.213 lei, emis la data de 30.05.2008 de SC CASCADA SRL şi avalizat de Butunoi Toader şi Butunoi Elisabeta (administratori şi asociaţi ai firmei, înfiinţată în 1992), contract de credit nr.7 – CST – SCT/30.05.2008: hală utilaje şi hală producţie aparţinând SC CASCADA SRL construcţii aferente unui imobil aflat în proprietatea lui Butunoi Toader şi Butunoi Elisabeta. Preţul de pornire stabilit era de 215.016 euro cu TVA. Şi lista poate continua.

Accesând site-ul licitatiipublice.clubafaceri.ro am găsit date probabil neactualizate dar relevante:

Ofertant – CASCADA S.R.L.

reprezentant legal:

BUTUNOI ELISABETA

persoana contact:

BUTUNOI IONEL DANIEL (n.n. senator USL)

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

2 Comments on "Tecucenii, executaţi pe capete de bănci. Vila deputatului Chirvăsuţă, scoasă la licitaţie"

  1. Prea multi, suspect de multi afaceristi afaceristi tecuceni, pana acuma abili, sunt acum in situatia de a li se vinde proprietatile de catre banci. Probabil, este un tertip. O noua si ingenioasa metoda de a se mai infrupta din banii altora.
    Astia au fost mereu cu cativa pasi inaintea intelegerii celorlalti, in materie de escrocherii. Poate ca au imprumutat sume mari ca sa cumpere ceva mai convenabil si le acopera cu case supraevaluate, in intelegere cu banca.
    Cine a mai vazut vila la pretul de aproape 700 000 lei in Tecuci, unde casele se vand la preturi mult mai mici decat, de ex in Galati, unde preturile pe piata libera sunt aproape duble fata de Tecuci?
    E ceva putred in „Danemarca”! Si cand te gandesti ca unii economisesc banut cu banut, pe dobanzi ridicole, mai mici decat inflatia, si-i lasa pe mana bancilor, ca sa aiba ceva la batranete!

  2. Stiu ca acest Laurentiu Chirvasuta are procese cu 69 de firme , care au fost inselate cu aproximativ 5 milioane de euro. Desi s-au depus cereri la parchet, acesta a dispus neinceperea urmariri penale. Desi firma Mistral a fost bagata in insolventa si nu avea voie sa ai foloseasca patimoniul, dl. Chirvasuta a infiintat alte doua firme cu care face afaceri cu statul, folosind patrimoniul firmei bagate in insolventa, in timp ce zeci de firme stau cu activitatea blocata de acest mafiot care refuza sa isi achite debitele catre acestia, in timp ce parchetul doarme.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!