shopify
analytics tool

Tecucenii ar alege „interesul naţional” al UNPR-ului, fiind dezamăgiţi de „cumetria” USL (PNL-PSD)

sondaj-sociologic-Tecuci-2015

Şase politicieni locali reuşesc să acapareze aproximativ 80% dintre intenţiile actuale de vot ale tecucenilor. Aceasta este prima concluzie care se desprinde din sondajul efectuat zilele trecute pe plan local.

În preferinţe conduce, cu un procent de 30% , fostul primar Eduard Finkelstain, personaj politic ce stârneşte nostalgii atunci când sunt comparate realizările administrative ale acestuia şi dezastrul înregistrat de primarul incompetent Ţuchel Daniel.

Pe locul doi se găseşte Grosu Constantin, mâna forte şi organizatorul-şef din PNL Tecuci. Simpatia politică înregistrată şi acumulată de către acesta este de ordin pragmatic, cunoscut fiind faptul că pe la Grosu trec toate cererile de angajare pentru sistemul admistrativ local.

Traian Bălănică, demostrează că ar putea fi candidatul potrivit al UNPR la Primăria Tecuci, reuşind să atragă 14% din intenţiile de vot ale electoratului, situându-se mult peste procentajul partidului.

Afaceristul Liviu Papuc, un alt membru UNPR, a fost votat de 7% dintre respondenţi. Acesta poate fi inclus la categoria tinere speranţe.

Daniel Butunoi (preşedintele PSD Tecuci) şi partenerul său de proiect politic Ţuchel Gerhardt Daniel (preşedintele PNL Tecuci) sunt poziţionaţi la categoria ADIO!, înregistrând fiecare în dreptul său câte 5 procente.

Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci

39 Comments on "Tecucenii ar alege „interesul naţional” al UNPR-ului, fiind dezamăgiţi de „cumetria” USL (PNL-PSD)"

 1. Aceasta e campania : „Care dintre TOTI este cel mai HOTi”

  Oameni normali nu candideaza ?

 2. Acum aveti posibilitatea sa analizati pe ziarul tecuceanul proiectul de hotarare al consiliului local Tecuci prin care se majoreaza impozitele pentru tecuceni de la 1 ianuarie 2016 si se mai infiinteza taxe speciale noi pe langa cele care erau pana acuma.

 3. Daca tot domnul de pe sindromul nu a avut bunul simt sa nu scrie nimic despre Virgil macar in ziua de 6 octombrie cu parare de rau (pentru ca asa ii trebuie unui om care nu isi cunoaste limitele ) ii uram sa aiba si el parte tot de o zi identica si sa o sarbatoreasca tot la fel cum a sarbatorit-o domnul Virgil pe cea din 6 octombrie 2015. Condoleante domnul Virgil.

  • Multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape in aceste zile. Domnul sa va apere de asemenea evenimente. Alte comentarii nu doresc sa fac asa cum nu am facut-o de buna vreme.

 4. Părerologul de Tecuci | 5 octombrie 2015 at 18:52 | Răspunde

  INTERESANTĂ PROPUNERE ! SUNT ÎNTRU-TOTUL DE ACORD CU EA !
  Domnule Virgil, candidaţi pentru funcţia de PRIMAR !
  Eu vă susţin şi, după mulţi ani, voi pune o singură ştampilă pe buletinul de vot, pe numele dumneavoastră !
  CU O SINGURĂ CONDIŢIE : CANDIDAŢI INDEPENDENT, ÎMPREUNĂ CU ÎNCĂ VREO 10 COLEGI, la fel, independenţi, oameni de cultură din Tecuci şi buni gospodari.
  Găsiţi varianta optimă şi procedaţi la strângerea semnăturilor !

 5. Ar trebui sa urmam exemplul bucurestenilor si sa cerem publicarea contractelot de achizitii publice, facute de Primarul Tuchel in ultimi trei ani. Numai asa vom putea sti cine sunt autori jafului la care a fost supus orasul de administratia PNL-PSD-PDL.

 6. Oficiosul primariei se intreba: ,,ce vor tecucenii?”
  Nimica toata: plecarea tepeanului.

 7. Si totusi iubirea ! | 4 octombrie 2015 at 03:54 | Răspunde

  In realitate gasca tepeana se teme de un singur om in Tecuci, si acela este Decibel! Da, da ati auzit bine. Daca intrati pe cele 25-30 de siteuri, bloguri, pagini de facebook, ale sindromatilor, veti observa ca cel mai injurat om din oras este Decibelul. Practic nu este zi lasata de la Dumnezeu fara ca acesta sa fie injurat. In aceste conditii eu îi propun dl. Virgil sa candideze la functia de primar al orasului. Cel putin sa aiba gasca psiho sindromo tepeana da ce sa il injure. Va asigur ca va castiga detasat alegerile. Sa fiti iubiti.

 8. Am o întrebare pentru domnul Virgil (admin ProTecuci): am citit câteva comentarii la acest articol conform cărora un anume domn Diaconu și-a anunțat candidatura la funcția de primar. Despre cine este vorba? Există vre-o știre oficială? Mai multe detalii cunoașteți?
  Va mulțumesc.

 9. În gazeta de perete ,,Te-coceanul” care poartă amprenta abjectă a lui Tzuchal, analfabeta ,,admin” vorbește de inspectoarea generală a ISJ Galați că are piciorul în ghips și vezi doamne l-a deranjat pe pacientul psihiatric cu numirea provizorie a directorului de la Colegiul ,,C. Hogaș”.. Ce să vezi, pacientul cu pălărie de toflean poate să pună niște învățătoare cântărețe pe limba pnl, la conducerea unor școli din Tecuci, dar un profesor adevărat, cu studii făcute la facultăți adevărate nu poate conduce fie și provizoriu la ,,Hogaș”. Vrea oare Tzuchal să o pună aici pe cântăreța reșapată Marcelina, travestită în profesor la bătrânețe? Nene Tzuchal, târgul știe că ți-au plăcut profesoarele, probabil știe asta și Doamna Helena von Țepu, fie la voi acolo încurcăreala asta, dar te rugăm lasă-ne liceul în pace, lasă ISJ-ul în pace că acolo nu-i colhozul lui tat-tu de la Tepu, nu poți avea peste tot slugi așa cum ai în Consiliul Local. Ne mai auzim…!

 10. Pe tecuceanul apare un articol care sustine achitarea concesiunii in 2 rate pentru persoanele defavorizate (bineinteles conform regulamentului facut de ei ca legea spune altceva) Legea spune ca o concesiune se achita trimestrial, adica in cele 4 trimestre care le are un an calendaristic.Achitarea tuturor banilor la incheierea contractului se face numai atunci cand se vinde ceva.Deci orice concesiune se achita in 4 rate pe an. Nu este nevoie de cupon de pensie sa achiti concesiunea in 4 trimestre cum spune legea.

 11. Pun pariu ca articolul din sindromul cu Vuvuzela este scris de o femeie.

 12. Google Translate (romana in tepeana)
  Om care se lauda ca finalizeaza fara a incepe -tradus in tepeana- om de nimic=Tuchel.

 13. E bine! Fiindca un simplu cetatean si-a anuntat candidatura, Tuhel a inceput sa-si comande cate 3 articole pe zi in ziarul Tecuceanul. Iar se preface ca e gospodar si performant.
  „Asa cum am promis, intentionez sa ……” , asa isi incepe tapeanul ultimul articol in care incearca sa se elogieze.
  Fiindca a promis, acum, la sfarsitul mandatului, Tuchel INTENTIONEAZA SA…. E plin de intentii.
  Tuchel nu a fost niciodata primar al Tecuciului, ci propiul sau gazetar….. Un ţâcnit care îşi scrie singur articolele elogioase. Pentru asta l-am platit timp de 4 ani.

 14. In sfarsit avem un contracandidat pentru tepean. Azi si-a anuntat candidatura pentru alegerile de anul viitor, dl. Diaconu. Sa fie intr-un ceas bun ! Cred ca pentru a reusi trebuie sprijinit de toate fortele carea se opun actualei administratii. Observati ca nu spun de opozitie, deoarece in Tecuci nu exista asa ceva.

 15. mândru ca sunt ţăpean | 21 septembrie 2015 at 16:03 | Răspunde

  Intre PSD si PNL lucrurile sunt deja aranjate.
  Va asteapta inca 4 ani de JAF si UMILIRE.

 16. interesul poarta fesul | 21 septembrie 2015 at 09:42 | Răspunde

  UNPR va candida la locale pe listele PSD. La Tecuci situatia va fi invers: PSD va candida pe listele UNPR. Toti din politica tecuceana au cate un dosar. Iar UNPR este stapanul dosarelor.
  Punem pariu ca nu va misca niciunul in front?
  Cel mai santajabil este Tuchel. Maine-poimane il vedem transferat la UNPR. Cum suna asta? Generalul Tuchel!

 17. 50 lei votul, te bagi? | 20 septembrie 2015 at 21:28 | Răspunde

  Apoape toti membrii PSD au trecut la PNL.
  Si toti membrii PDL au trecut la PNL.
  Tuchel a cumparat toti politicienii. Bravo lui!
  TECUCENI, VA ASTEAPTA SCLAVIA!
  PSD+PNL+PDL=TUCHEL

 18. „Daniele nici nu știi cât de mic începi să fii!” Un slogan pe care îl vom auzi la alegerile locale din 2020, dar momentan regimul la Tecuci rămâne stabil ( iar acest lucru nu mă bucură). Nu am văzut nicăieri atâta stupiditate și dezorganizare ca în opoziția social-democrată de la Tecuci. Daniel Butunoi, vrei să faci un ziar de opoziție, ieși în față, nu te ascunde! E nevoie de o reorganire a filialei PSD Tecuci.

  Până atunci salutări de la PSD Galați!

  • Daniel Butunoiu nu doreste sa faca opozitie. De unde ai inteles tu ca PSD doreste sa faca opozitie? DNA e si pentru PSD. Acum e momentul de a face front comun impotriva DNA, indiferent cine ramane la putere.

 19. Ce firma s-a ocupat de Campania electorala a lui Tuchel Gerhardt Daniel? poate reusiti sa le luati un inteviu
  cum de au reusit sa il impuna la Tecuci pe MĂSCĂRICIUL INCOMPETENT de la Tepu?
  cred ca veti afla lucruri interesante.

 20. Părerologul de Tecuci | 19 septembrie 2015 at 09:38 | Răspunde

  Golăneala politică este la maximum la Tecuci …tecucenii nu întrezăresc „calea spre lumină”…Bezna este totală ! Mereu aceeaşi indivizi constituie alternativa la despotismul lui Ţuchel…dureros ! Încep şi îndrăznesc să cred că actualul primar prusac nu va mai continua să ridice furca şi biciuşca la tecuceni, ceea ce nu este rău…Dar, ca tecucenii să nu aibă alternative în interesul lor şi al urbei, în afara VEŞNICILOR POMENIŢI, Grosu, Finky, Papuc, Butunoiu şi alţii alde ei, este strigător la cer ! Liviu Papuc, coincidenţă de nume ?! VEŞNICA LOR POMENIRE ! Din neam în neam – cum spune preotul la câte o slujbă de pomenire…Stimaţi tecuceni, nu fiţi nătărăi şi daţi odată de pământ cu jnapanii ăştia ! Căutaţi, scoateţi-i ” în faţă” şi votaţi alţi oameni, curaţi, cu frică de Dumnezeu şi dragoste de semenii lor, nepuşi pe furtişaguri, pe înavuţire şi mărire politicianistă ! Sunteţi fraţilor , câteva zeci de mii de oameni normali, alegeţi-vă din mijlocul vostru 20-30 de creştini cinstiţi şi puneţi ŞTAMPILA pe ei ! PE EI STIMAŢI TECUCENI, NICIDECUM PE REPREZENTANŢII PARTIDELOR DE HAITĂ ! Părerea mea…PE EI !

 21. In loc sa munceasca, primarul sta pe facebook si agata fel si fel de gagici promitandu-le ca le angajeaza la primarie.
  Ultima data le-a transmis amantelor ca Sondajul de pe protecuci.ro este o manipulare si ca el este mai tare de 5%.
  E tarziu d-le Tuchel, toate curvele politice platite de tine din banii nostri s-au reorientat deja. Stiu ca esti de domeniul trecutului. Orice text de-al tau postat in disperare pe facebook strange doar 15-20 de LIKE-uri. Nici alea nu sunt sincere.
  Nu isi mai expune nimeni numele langa al tau. Fiindca esti un RATAT. Astazi platesti pentru caracterul infect si educatia proasta pe care ai primit-o. Neam de mincinoşi, hoti si batausi de la Tepu. AR TREBUI SĂ ÎŢI DAI DEMISIA, INCOMPETENTULE!

  • Ce surprizăăăă, țăpeanul Danel, băiatul fostului președinte de CAP, azi travestit în liberal și-a tras consilier personal…ce surpriză, ghici pe cineee? Pe tovarășul Cojocaru, mare lider în județeana de partid comunist la Galați, băiatul de mingi al tovarășelor uteciste, un fel de gigolo al tovarășelor comuniste Andrunache și Grecu…Tovarășul Cojocaru absolventul de la școala de partid comunistă ,,Ștefan Gheorgiu” azi consilierul liberschimbist al lui Tzuchal, liberal cu atitudini tipic comunistoide. Vă place combinația, nu-i așa?

 22. Ca raspuns la sindromul. noi cetatenii din Tecuci ne dorim sa ne ralaxam cand ne plimbam prin parcul Central sa nu simtim mirosul de pizza ori duhoarea de alcool de la barurile si terasele de acolo. Parcul nu este loc de afaceri, este loc de plimbat si recreere. Administratia daca si-a luat angajamentul de locuri de munca sa se ocupe sa le creeze in industrie, in comert dar nu sa distruga parcurile pentru a-si atinge obiectivele astea. De la bun inceput parcul trebuia lasat sa functioneze doar ca parc nu si ca bodegi, pizzerii, gogoserii de unde ies vara vanzatorii si brutarii plini de transpiratie de la cuptoare.

 23. sc deratizare srl | 18 septembrie 2015 at 10:55 | Răspunde

  Orasul trebuie sa intre in proces de DERATIZARE.
  Ca sa scapam de ROZATORII TUCHELISTI.
  Abia astept momentul in care vor chirăi si chiţăi în duba Poliţiei.
  CHIŢ CHIŢ CHIŢ
  NICHT NICHT NICHT

  Ţuchel, într-o zi vei da socoteală pentru toate nemerniciile pe care le-ai comis! Nu scapi de braţul LEGII. O să îţi pună sechestru pe toată averea. Vei pierde tot ce ai furat.
  Vom privi cu satisfacţie toată DECĂDEREA TA. VEI FI SĂRAC ŞI NEPUTINCIOS CA UN ŞOBOLAN MURAT!
  Va trebui sa muncesti la OCNĂ până vom recupera banii şi averea tecucenilor. Tu şi toţi ţucheliştii tăi complici.
  VEI FI SĂRAC LIPIT PĂMÂNTULUI! VEI PIERDE TOT CE AI FURAT!
  TE VOM VEDEA CUM CHIŢĂI DE FOAME! CHIŢ CHIŢ CHIŢ … NICHT NICHT NICHT.

 24. Pe un site care se conidera ziar este un articol care se cheama orasul locuit de femei. Sa intelegem noi ca de asta Tuchel angajeza aproape numai femei ( si ce femei……unele au facut si parasutim) la primarie ca ii plac femeile? sau ca este el foarte potent si duce mult…….

 25. Finkelstain nu mai candideaza, dar va sustine tot UNPR.
  TUCHEL si GROSU LA PUSCARIE!

 26. MAFIA TUCHELISTA va fi arestata si condamnata.
  Se va recupera de la FAMILIA TUCHEL toate prejudiciile aduse orasului.
  la fel va fi si la Tepu. vor da inapoi la primarie si terenurile si iazurile

 27. Oamenii buni, ori Grosu ori Tuchel e acelasi lucru, ei sunt mana in mana. Tepeanul nu a facut nimic fara acordul lui Grosu, si a celorlalti membri ai gasti tepeano-liberale. Nu va lasati pacaliti, avota Grosu inseamna prelungirea si accentuarea dezastrului in Tecuci.

 28. Comentariile mele nu sunt și nu vor fi afișate, din câte observ. Ideea este în felul următor, acest site se laudă ca fiind un site de OPINIE, la general, nu opinia unui administrator „apolitic”!!! Dacă comantariile îl deranjează pe administrator, aceastea nu apar. Nu mi se pare normal să fim CENZUTAȚI! Se vede mentalitatea depășită a administratorului! Oameni ca el ne strică societatea!

  • Daca eram eu adminul siteului nu aprobam niciodata comentariile tepenilor in care sunt injurati tecucenii si siteul in sine. Dar in bunatatea lui seful de la PROTECUCI va aproba si mizeriile voastre, ca sa vada si tecuceanul cu ce specimene are de-a face.

  • eu nu cred ca aici este cenzura. s-a comentat pro si contra si comentariile au fost acceptate, spre deosebire de tecuceanul.ro, ziarul de propaganda al primarului unde nu se publica decat elogii conducatorului iubit.
   daca tie, neamtule nu ti-au fost acceptate comentariile (ceea ce nu prea cred), poate au fost altele… atacuri la persoane, injurii, etc.

   pentru linistea tuturor si mai ales pentru nemtii frustrati si cenzurati urmariti acest videoclip:

   https://goo.gl/txL8h2

 29. Administratorul protecuci nu este un profesionist. Este un speculant, o caracatiță politică , care vrea să scoată în lumina reflectoarelor persoane de la care poate să mănânce și el o pâine. Sunteți penibili! Cum redactorii tecuceanul dezinformează în favoarea „stăpânului ” așa și voi! Ruşine, din acest motiv suntem la pământ, prea mulți profitori și prea putini oameni de caracter!!!!

  • cine vorbeste de caracter !un mediu mai josnic si lipsi de orice scrupule,ca acum ,nu am cunostinta sa fi fost pana acum in TECUCI.doar o speranta am ,ca toate acele lucruri rele ,sa se intoarca si la cei ce le au savarsit si poate putin mai dureroase,asa ca sa le simta

 30. Cristinel Basalic | 17 septembrie 2015 at 22:36 | Răspunde

  vad ca oamenii UNPR au impreuna 21%
  Cu ce mai iau din votantii PSD, e clar ca vor scoate viitorul primar al orasului
  felicitari poate vor schimba ceva

 31. Toata clasa politica ar trebui RESETATA. Trebuie sa le dam un DELETTE. Le ajung 25 de ani de furaciuni.
  Vrem oameni noi!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!