shopify
analytics tool

Tecucenii acuză. Miting de protest împotriva administraţiei locale – VIDEO

miting-protest-ionel-giani-roset-tecuci-aug-2015-1

În data de 18.aug.2015 a avut loc un miting de protest împotriva abuzurilor din administraţia locală şi în special al primarului Ţuchel Daniel. Protestul a fost iniţiat şi condus de Ionel Giani Roşeţ. Ştirea a fost prezentată în cursul zilei de ieri la televiziunea locală VOX TV Galaţi.

Iata si cateva imagini surprinse in timpul protestului.

miting-protest-ionel-giani-roset-tecuci-aug-2015-6miting-protest-ionel-giani-roset-tecuci-aug-2015-5miting-protest-politia-locala-tecuci-aug-2015-1

2 Comments on "Tecucenii acuză. Miting de protest împotriva administraţiei locale – VIDEO"

 1. Mai nou primarul face si poze din propriul apartament. Il nemultumesc cele facute de alina si aida si a trecut personal la filaj. Unii zic ca si din biroul de la primarie ar fi fost facut unele din pozele postate pe net de tuchelisti.

 2. Dovedita deja legatura dintre primar si sindrom putem sa vedem astazi si legatura intre tecuceanul si sindrom.Doua titluri care spun totul:
  -tecuceanul.ro/soferita-bauta-accidentand-participanti-la-trafic/
  -sindrom…/jurnalist-filand-fara-jena…
  Ca nici pana azi nu se stie daca soferita aceea bea in timp ce accidenta sau accidentand s-a apucat de baut sau … constat totusi o imbunatatire a gerunziului pentru ca altfel stirea ar fi sunat ca altadata „Jurnalist fara jena filand…”.
  Totusi ,ca idee ,folosirea gerunziului trebuie precedata de un verb indiferent de sintaxa (ex:a intrat pe usa fluierand…).
  In cele scrise am folosit elemente din Gramatica de clasa a V-a.Adica cea elementara.
  La Tepu banuiesc ca se trece direct in clasa a VI-a.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!