shopify
analytics tool

Tecuceanul.ro a încetat să mai existe… Oare?

Ziarul Tecuceanul a fost suspendat - inchis

După mai bine de trei ani, ziarul „TECUCEANUL” a încetat să mai fie tipărit iar de astăzi (19.07.2016) a fost închis şi site-ul tecuceanul.ro.

„Scânteia” de Tecuci a încălcat permanent regulile neţinând cont de scopul pentru care a fost creat. A fost ziarul de propagandă a fostului Primar Daniel Ţuchel şi a PNL Tecuci. Acesta a fost creat cu scopul de a informa tecuceanul despre toate acţiunile administraţiei locale (documente, anunţuri, licitaţii.. etc). În scurt timp de la apariţie acesta a publicat fără jenă imagini uriaşe ale „bravului conducător”.

Mai apoi au început să publice articole denigratoare la adresa opozanţilor politici şi acelor ce activau în zona media,  pentru că nu au dorit să cânte aceeaşi partitura cu cea a puterii. Ba chiar au insistat sa publice intr-un articol a cui câine se „găinăţează” într-un parc oarecare.

„Marele jurnalist” Nina Alina Popa (mare om, mare caracter!), cea care a redactat marea majoritate a acestor materiale, şi-a bătut joc de tecuceni prin calitatea materialelor şi a limbajului folosit, denigrându-şi foştii colegi şi trădându-i fără scrupule.

Asupra acestui subiect o să revenim curând, pentru a aduce la cunoştinţă tecuceanului costurile, colaboratorii şi cum se făcea filaj la ordin.

Am incercat sa aflam de la primar sau viceprimar daca este o problema tehnica sau este o hotarare de suspendare luata de conducerea actuala, dar nu am reusit sa-l obtinem. Sperăm că noua administraţie să nu repete greşelile predecesorilor să să ofere comunităţii o soluţie de informare eficientă şi cu costuri rezonabile.

Enter your content here.

2 Comments on "Tecuceanul.ro a încetat să mai existe… Oare?"

  1. Oricum aceasta individa improasca cu noroi zi de zi in Sindromul.

  2. Nina Popa o c…. o cunosc personal am facut prima treapta a liceului agricol.
    O vampa o făcea zoe bani o tsepeanca care se f… pe bani prin 1984

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!