shopify
analytics tool

Tecuceanca Eliza Bunu, din nou la X Factor

Eliza-Bunu

„Veninosul Cheloo, sărutat de o tecuceancă”, scriam, în urmă cu un an, despre Eliza Bunu, care s-a remarcat, la emisiunea-concurs „X Factor” de pe Antena 1, nu numai prin dezinvoltură, interpretare şi talent, ci şi prin faptul că a reuşit să-l îmblânzească pe acidul şi durul Cheloo, cel mai „periculos” membru al juriului. După o mică dispută cu Cheloo, pe teme lingvistice, “coşmaruri?” vs. „coşmare”, Eliza a reuşit să-l lase „mască” pe vajnicul jurat: “Pot să te pup?”. Degeaba a căutat durul Cheloo o scăpare, „Sunt veninos”, până la urmă Eliza l-a îmblânzit şi pupat.

Tecuceanca Eliza Bunu, în vârstă de 19 ani, studentă în Bucureşti, a revenit duminică seara pe scena de la X Factor, şi a dovedit prin interpretarea piesei „I love rock’n’roll” că a progresat artistic şi vocal. Delia s-a ridicat de pe scaun şi a dansat, încurajând publicul să facă la fel. Atât Delia cât şi Dan Bittman i-au oferit câte un „Da”, şi şansa de a merge mai departe în concurs, declarându-şi bucuria că s-a întors la X Factor.

Doar Cheloo a preferat să fie maliţios spunându-i în faţă „Îţi ofer şansa să fii din nou dată afară din concurs”, făcând aluzie la faptul că, la ediţia de anul trecut, a fost eliminată în faza „grupurilor”. Noi îi ţinem pumnii Elizei şi îi dorim mult succes!  

Sursa: viata-libera.ro

Fii tu primul care comentează on "Tecuceanca Eliza Bunu, din nou la X Factor"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!