shopify
analytics tool

Tecuceanca Cristina Carp, o fotbalistă de talie naţională

Ziarul ProTecuci

Unii au văzut naţionala la televizor, alţii au simţit emoţiile meciurilor în tribune, Cristina Carp însă la cei 16 ani a trăit încleştarea disputelor pe gazon, îmbrăcând tricoul naţionalei României la fotbal feminin U17 (sub 17 ani). Tecuceanca a jucat ca titulară împotriva Islandei şi Spaniei şi a intrat în minutul 30 într-o partidã cu Irlanda de Nord din cadrul turului de elitã al campionatului european desfăşurat la Bucureşti.

   O accidentare a ţinut-o departe de fotbal aproximativ 5 luni şi a fãcut-o să rateze alte 2 selecţii la naţionala U19 pentru un turneu în Rusia şi turul de elită al campionatului european desfăşurat în Franţa.    

    „Nu cred că fotbalul este un sport dedicat bărbaţilor. Fotbalul este pentru oricine, dar e preferat mai mult de bărbaţi. Mi-au plãcut foarte multe sporturi, dar de fotbal nu m-am putut despărţi. Am început să bat mingea de la vârsta de 7 ani, pe stradă, cu prietenii, bineînţeles cu băieţii, dar încet-încet pe lângã mine au învăţat şi prietenele mele să joace. Am prins gustul fotbalului şi m-am înscris chiar la echipa de fotbal a Tecuciului la vârsta de 13 ani.     

    Am jucat un an şi jumătate după care am renunţat, dar nu prea puteam sta departe de teren”, a mărturisit Cristina pentru Protecuci….

Citeste intreg articolul in ziarul ProTecuci.
Il gasesti la distribuitorii volanti si in chioscuri

carp cristinacristinacarp3cristina carp 1

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

3 Comments on "Tecuceanca Cristina Carp, o fotbalistă de talie naţională"

  1. In ziarul Tecuceanul nu isi gasesc locul astfel de articole. Copii care muncesc din greu si sunt lasati in anonimat fiindca administratia are altele mai importante…..

  2. Felicitari pentru articol!

  3. Trandafir de Tecuci | 23 mai 2014 at 12:21 | Răspunde

    Daca ar fi fost vreo pasarina sau pestrita o invita primarul la scena…asa,fetita asta face cinste Tecuciului si nu-i asa ,nu ne putem afisa cu cei care chiar fac treaba.De ce sa o premiem (eventual) cand putem sifona banii prostilor de tecuceni?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!