shopify
analytics tool

Taxa de reclamă şi publicitate pentru miting?

nu-taxei-pentru-protest-la-tecuci

Taxa pentru reclamă şi publicitate este prevăzută la art. 270 din codul fiscal. Este datorată de comercianţii care, din reclamă şi publicitate, obţin profit. Hotărârile consiliului local care sunt contrar legislaţiei adoptată de parlament ori guvern sunt nule de drept.

Nulitatea de drept a unui HCL sau Dispoziţii presupune că aceasta nu există. Cota taxei pe publicitate este cuprinsă între 1 şi 3 % din suma obţinută de comerciant din publicitate. Dacă comerciantul din publicitate obţine 10 lei atunci comerciantul datorează consiliului local 1 % adică 10 bani. Care este suma de bani obţinută de Roşeţ (care nu este comerciant, iar organizarea unui miting nu poate fi considerată o activitate comercială)  din informarea cetăţenilor pentru ai invita să participe la miting?

Organizarea unei adunări publice – miting- este act comercial aducător de profit? Pentru Primar ori juriştii săi şi mitingul poate fi tot aducător de profit dar pentru el.

5 Comments on "Taxa de reclamă şi publicitate pentru miting?"

 1. Tocmai ce am vazut pe pagina primarului cum se lauda el ca mai candideaza si mai castiga iarasi alegerile la Tecuci.Tupeu fantastic,nemaintalnit pana acum!

 2. Nu are nicio treaba arhitecta cu asta si nu cred ca are rani la genunchi.

 3. Tucal nu a semnat ,ca de obicei, nimic.A pasat juristei si arhitectei sarcina de a se face de rahat.Cum astea doua au rani pe genunchi au inghitit tot ce le-a dat maretul conducator .

 4. Intrebati si despre iazurile din tepu. Cine le-a furat?

 5. Regina Calianu | 17 august 2015 at 15:06 | Răspunde

  Aceasta este o taxa de PEDEAPSA pe care o aplica primarul pentru ca cineva i se opune.
  In iunie 2016 va veni randu-l tecucenilor sa-l taxeze pe arogant.

  Voi vota cu persoana care va da garantii ca va trimite acasa toate lepadaturile lui Tuchel si care va face toate demersurile sa recupereze banii furati. Urmatorul primar va trebui sa puna sechestru pe toata averea lui TUCHEL JEFUITORUL.

  Dreptate pana la capat!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!