shopify
analytics tool

Tandem la audienţele din Primăria Tecuci

Daniel-Ţuchel-primar_protecuci.ro
Daniel-Ţuchel-primar_protecuci.ro  De la „ungerea” lui Daniel Gerhardt Ţuchel ca primar al municipiului Tecuci, nenumăraţi tecuceni bat la porţile Primăriei pentru a fi primiţi în audienţă de marele om al urbei, însă cum acesta din urmă este mai tot timpul pe teren pentru a verifica lucrările aflate în execuţie, şansa de a fi găsit la birou de către tecuceni este minimă. După prima săptămână în care mai tot timpul a vizitat şantierele tecucene, a venit şi rândul „electoratului”, acestuia fiindu-i rezervat un program aparte, de două zile de audienţe în fiecare săptămână, cu program nelimitat, astfel încât toţi solicitanţii să intre în audienţe şi să îşi spună păsurile.
„În fiecare marţi şi joi voi avea program de audienţe, perioadă în care voi asculta toate problemele tecucenilor. Programul nu va fi unul limitat pe un anumit număr de ore, ci voi sta la dispoziţia tecucenilor atât cât va fi nevoie, chiar şi după sfârşitul programului. Tecucenii au avut răbdarea de a mă asculta în timpul campaniei electorale, aşa că acum am datoria morală de a le răspunde cu aceeaşi amabilitate, astfel încât între mine şi cetăţeni să se formeze o strâsă legătură bazată pe încredere şi respect reciproc”, ne-a informat primarul municipiului Tecuci.
Pentru început audienţele la nivelul Primăriei Tecuci vor fi susţinute doar de către primar, „secondat” de către viceprimarul Dănuţ Radovei.
Sursa:  monitoruldegalati.ro

Fii tu primul care comentează on "Tandem la audienţele din Primăria Tecuci"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!