shopify
analytics tool

Sunt clădirile tuturor tecucenilor !

Cladirea-Elena-si-Tache-Anastasiu-Tecuci

Zilnic, alături de dvs., în drumurile noastre, trecem pe lângă 2 imobile de patrimoniu, amplasate în centrul oraşului, imobile retrase de actuala administraţie, din circuitul utilităţii publice: fosta clădire unde ne plăteam impozitele şi taxele (fosta Casa “Take şi Elena Anastasiu”, fosta Cameră de Comerţ), situată în imediata vecinătate a Primăriei Tecuci şi, respectiv, Sala de Expoziţie “Gheorghe Petraşcu”!

Cu atât mai mult îmi trăiesc dezamăgirea pentru acest fapt cu cât, în ultimul meu mandat de consilier municipal, am făcut parte din comisia de preluare a imobilului de pe 1 Decembrie 1918, nr.64, tocmai pentru scopul ca acest imobil să deservească cetăţenii, să fie cu adevărat o instituţie publică şi nu, cum spune presa locală, “o sală a tronului!”.

Este o mare vinovăţie a actualei administraţii a oraşului. Şi nu mă refer numai la rapoartele Camerei de Conturi care evidenţiau cheltuieli ilegale, neavizate, de peste 425.544 lei ( 4,25 miliarde lei vechi), decontate, pentru instalaţii de climatizare, decoraţiuni, parasolare, podele termo-încălzite etc, toate aceste modificări făcute fără avizul Comisiei de Cultură de la Galaţi. Iar în ce priveşte Sala de Expoziţie, trecută la Consiliul Local de la Muzeu …citeste intreg articolul

Sursa: vasilediaconu.ro


Galeriile de arta

Sala de Expozitie “Ghe. Petrascu” – 2011


cladirea-Tache-si-elena-anastasiu-2015-4

 

Camera de Comert Tecuci

 

cladirea-Tache-si-elena-anastasiu-2015-2

cladirea-Tache-si-elena-anastasiu-2015-3

 

Fii tu primul care comentează on "Sunt clădirile tuturor tecucenilor !"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*