shopify
analytics tool

Studiu! Din ce în ce mai mulţi tecuceni merg la ghicitoare pentru a afla când vor fi mânjiţi în Sindromul Tecucean

Tuchel-vrajitoare

În ultima perioadă tecucenii apelează din ce în ce mai mult la ghicitoare. Românii care merg la ghicitoare pentru dezlegări de cununii, întoarcerea nevestii, să moară capra vecinului şi micşorarea impozitelor sunt din ce în ce mai scandalizaţi de faptul că trebuie să aştepte la cozi interminabile tecuceni care vin să afle dacă vor fi împroşcaţi cu noroi marca Sindromul Tecucean. Deşi unii tecuceni au aflat că Sindromul aparţine primarului Tecuciului şi au apelat la justiţie, au rămas nemulţumiţi de deciziile instanţelor din lipsă de… xenofobe că nu erau de rang… pardon! Prin urmare, singura soluţie pentru tecucenii îngroziţi de mânjelile artistice cu parfum psihotic spre necomprehensibil ca stiu si ei de dex, a rămas ghicitoarea.

„Sunt îngrozită că îmi vor ataca familia. Am făcut programare la o ghicitoare în Galaţi dar mi-a spus că este ocupată cu tecuceni toată luna. Am plecat la Bucureşti cu o sită de mălai, o bucată de scoarţă de copac şi 1000 de euro. Acolo am aşteptat doua zile la rând. Înaintea mea, cu o găină neagră şi slabă în braţe, aştepta Aida Neprihană. Zicea că vin vremuri de schimbare, că nu are mai mult să-i ducă vrăjitoarei şi ca un an de zile face curat în casa ghicitoarei să-şi plătească datoria. Cică se programase şi ea cu 3 luni înainte. Cică ea vroia să apară în Sindromul sau la Radio sau în Biroul Oval, că n-am înţeles, şi zicea că aşa se simte bine şi nu mai ia pilulele de calmare”, a declarat Monica Chirpic, clientă a ghicitoarelor.

Experţii considera că sunt soluţii mai puţin costisitoare decât mersul la ghicitoare, precum aprobarea, felicitarea şi puparea. Cele trei acţiuni marca Tecuceanul sunt un exemplu pentru orice tecucean care doreşte să-şi păstreze familia nepătată sau afacerea înfloritoare. Există, de asemenea, şi soluţii legale pentru împătimiţi sau îngroziţi: Cursuri gratuite de optimizare a capacităţilor ascunse. Astfel, tecucenii sunt invitaţi în fiecare joi la Casa de Scursură pentru a participa la cursuri organizate forţat-neinvitat unde pot învăţa să felicite sincer edilul sau să-l pupe cum se cuvine… Cursurile includ un suport de curs, diploma şi probe practice de aplicare şi aplecare.

Vrăjitorul din Orz

5 Comments on "Studiu! Din ce în ce mai mulţi tecuceni merg la ghicitoare pentru a afla când vor fi mânjiţi în Sindromul Tecucean"

 1. Gheseftul lui Tuchel | 16 noiembrie 2015 at 19:02 | Răspunde

  Primarul ne anunta in buletinul oficial al primariei ca a semnat un contract de prestari-servicii – nu ne spune cu ce firma – pentru intocmirea unei documentatii pt. a primi fonduri europene pt. amenajarea parcului Carol I. Toate bune si frumoase, dar pentru ce mai este platita d-na Alina Popa, angajata la biroul fonduri europene din cadrul Primariei? Unele spun ca si soferul primarului ar figura tot la acest compartiment. Si in general la ce serveste acest serviciu ? Se cheltuiesc bani publici pentru a asigura o sinecura slugilor tepeanului? Alo DNA-ul asta e deturnare de fonduri!

  • Da. Mai sunt cateva luni pana la alegeri si cere un al doilea mandat ca a inceput hartiile pentru fonduri europene. Daca va obtine al doilea mandat va spune ca nu s-a aprobat proiectul european

 2. Eu inteleg dorinta lui Tuchel si a sclavilor din jur de a posta in intelectuali dar de cand Ghica este intelectual? Cred ca nu a nimerit-o. Spunea ca Fiki i-a dat diploma de cetatean de onoare lui Pazvante? Pai e cam acelasi lucru, comunistul pupincurist Ghica Vasile prietenul de-o varsta a celuilat pupincurist comunistoid Chivu Neculai. Mai bine inmana diplome intelectualei Nina Popa si altor scursuri de origine feminina care au facut bube la genunchi, mestecand guma la modul aplecat de dimineta pana seara. Municipiul Tecuci are intelectuali dar nu au nevoie de diplomele intelectualui de gunoi, nici de plimbarile pe banii primariei prin strainante care le-a facut Ghica fiindca nu sunt pupincuristi si scalvi precum comunistul Ghica. A umplut Tecuciul de diplome facute la fundatia Pelin.

 3. Sindromatii sustin prin vocea primarului ca dl. Ghica , timp de 75 de ani ,,a desfasurat o activitate lirica”(!?). Drept care i-au inmanat ,,o scrisoare de multumire” !
  Nimic despre sedinta de consiliu si tentativa de a inrobi tecucenii cu cele mai mari taxe din Romania.

 4. Transfe.ro Praleo | 15 noiembrie 2015 at 20:29 | Răspunde

  Ţiganul din regiunea Brăhăşeşti-Ţepu şi-a luat zborul? Sa aiba grija sa nu aterizeze in curtea Puscariei… Pe romaneste fie spus: a cam câcat băţul!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!